Seikkailupaketti 2

Astrologian uudelle harrastajalle

Astrologinen seikkailupaketti 2

Sinä saat:

  • Oman nousumerkkitulkinnan (arvo 7,90 €).
  • Nousumerkki kuvaa Sinun kosmista väylääsi elämässä ja ihmisuhteissasi menestymiseen.
  • Astrologisen kalenterin käyttöösi 6 kk (arvo 20 €).
  • Kalenterin avulla osaat tarttua elämässäsi tilaisuuksiin juuri oikeaan aikaan.
  • Kalenterin avulla löydät elämääsi tehokkaimman ja itsellesi parhaimman rytmin.

Pakettihintaan nyt 19,90 €

Tilaa seikkailupaketti 2 tästä

Nousumerkki

Nouseva merkki eli askendentti on sinun kosminen väyläsi elämässä ja ihmissuhteissasi menestymiseen. Nouseva merkki edustaa puhtainta henkistä kasvua ja samalla sinun tapaasi tarttua kiinni sellaisiin asioihin ja ihmisiin, jotka takaavat sinulle onnellisen ja mielekkään elämän.

Oman persoonallisuuden ja omien henkisten valmiuksien tunnistaminen alkaa omaan Askendenttiin tutustumisella ja sitä kautta itsesi varauksettomalla hyväksymisellä. Nouseva merkkisi puhtaasti toteutettuna aiheuttaa aivan uskomatonta kateutta. Jos haluat tietää miksi, niin kannattaa lukea oma nousumerkkitulkinta.

Astrologinen kalenteri

Seppo Tanhua, Astro.fiNyt oman astrologisen karttasi seuraaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Astrokalenteri toimii kahdella tavalla.

Voit selata sitä omalla astrosivullasi kalenterinäkymänä niin pitkälle kuin olet sen tilannut. Lisäksi saat viestin sähköpostiisi aina kun kartallasi toteutuu joku planeettakuvio.

Seppo Tanhua

Tilaa omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi takuu! Jos et ole tyytyväinen tulkintaasi, palautan rahasi.


Mitä muut kertoivat?

"Hei Seppo,

Tilasin sinulta juuri Nousumerkki -tulkinnan. Se räjäytti tajuntani ja avasi silmäni sepposen selälleen itseni suhteen. Piti lukea tulkinta useampaan kertaan läpi, jotta pystyin uskomaan, että miten ihmeessä tulkinnan sisältö voikin osua niin tarkasti oman persoonani parhaimpiin ja kehitystä tarvitseviin puoliin. Tämän lisäksi löysin tulkinnasta itsestäni yllättäviäkin puolia, joita en ole edes juuri tiedostanut. Se tuntui aika huikealta.

Tiukkojen totuuksien lomassa sain Sinulta kauniin kehotuksen ja ohjeistuksen tehdä muutoksia omaan elämääni. Sillä tiellä olen nyt! On huomattavasti helpompaa alkaa tytöstämään omia heikoimpia puolia kun tiedän ne nyt. Samalla on myös paljon helpompaa jatkossa vahvistaa jo olemassa olevia parempia puoliani entistäkin paremmiksi.

Sydämmellinen kiitos Seppo Nousumerkkitulkinnastasi! Se todella räjäytti tajuntani ja avasi silmäni auki itseni suhteen. Ihanaa kesän jatkoa!. "

- tiina

"Hei Seppo,

Käytettyäni astrokalenteria nyt muutaman kuukauden ajan, olen huomannut, että astrologisen ajan seuraaminen sen avulla on paljon helpompaa. Päiväenergiat ovat yllättävän puhuttelevia ja niistä saa lähes poikkeuksetta toteuttamiskelpoisia ideoita.

On myös hämmentävää miten tarkkaan astrokalenteri kertoo omien tuntemuksien kulkevan päivästä toiseen."

-Iida
Tilaa seikkailupaketti 2 tästä