Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologinen Seikkailupaketti

Astrologinen seikkailupaketti

Sinä saat:

 • Oman nousumerkkitulkinnan (arvo 7,90 €).
 • Astrologisen kalenterin käyttöösi 6 kk (arvo 20 €).

Pakettihinta 19,90 €

Tilaa seikkailupaketti tästä

NousumerkkiNousumerkki

Nouseva merkki eli askendentti on sinun kosminen väyläsi elämässä ja ihmissuhteissasi menestymiseen. Nouseva merkki edustaa puhtainta henkistä kasvua ja samalla sinun tapaasi tarttua kiinni sellaisiin asioihin ja ihmisiin, jotka takaavat sinulle onnellisen ja mielekkään elämän.

Oman persoonallisuuden ja omien henkisten valmiuksien tunnistaminen alkaa omaan Askendenttiin tutustumisella ja sitä kautta itsesi varauksettomalla hyväksymisellä. Nouseva merkkisi puhtaasti toteutettuna aiheuttaa aivan uskomatonta kateutta. Jos haluat tietää miksi, niin kannattaa lukea oma nousumerkkitulkinta.

AstrokalenteriAstrologinen kalenteri

Astrokalenterin avulla pystyt seuraamaan aurinkokuntamme planeettojen kohtaamisia syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenterin päätarkoitus on auttaa Sinua löytämään omat astrologiset rytmisi vuosinäkymän, kuukausinäkymän ja päivänäkymän avulla. Astrokalenterin muut ominaisuudet tukevat aikasi ja rytmisi seuraamista.

Elämästäsi tulee kaikin tavoin parempaa kun tunnistat omat päämääräsi ja tiedostat henkiset valmiutesi. Voit odottaa parempia kohtaamisia ihmisten kanssa ja saavutat menestystä tekemällä juuri sitä, mitä kohtaan tunnet vahvinta vetoa. Polulla pysymistä helpottaakseni lähetän sähköpostiisi tiedon aina kun kartallasi tapahtuu jotakin ja lisäksi linkin sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavaan pitkäaikaiseen transiittiin.

Katso esittelyvideo Astrokalenterista

Lue asiakas palautteet Astrokalenterista

Terkuin astrologisi

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Tilaa oma seikkailupaketti tästä!

Astrokalenteri pitää sisällään:

 • Päivätason kalenterin joka seuraa tätä hetkeä ja aikaa. Saat sähköpostiisi aina viestin kun kartallasi tapahtuu jotain mielenkiintoista ja merkittävää.
 • Kuukausitason kalenterin missä kuukausinäkymässä kosmiset planeetat kertovat hetkestä, jolloin niiden vaikutus on vahvimmillaan. On paljon helpompi valmistautua tulevaan, kun tiedät millaista ajankuvaa on kuukauden sisään tulossa.
 • Vuositason kalenterin joka sisältää kosmisten planeettojen ohituksia kuvaavia aikajaksoja eli astrologisen aikasi punainen lanka. Nämä tulkinnat ovat ne kaikkein tärkeimmät kulumassa olevan vuoden kannalta.
 • Kuukalenterin joka seuraa kuun eri vaiheita. Kuukalenterista voit katsoa, mikä kuupäivä on menossa ja mitä silloin kannattaa ottaa tekemisessään huomioon.
 • Biorytmit josta näet välittömästi oman biorytmisi kyseiselle päivälle ja lyhyen kuvauksen siitä, mitä päivän aikana kannattaa ottaa huomioon.
 • Videokoulun joka syventävät käsitystäsi planeettojen symboliikasta ja käyttömahdollisuuksista tärkeitä ratkaisuja tehdessäsi.
 • Astroprofiilin joka sisältää astrologisen syntymäkarttasi sekä pikatulkinnat nousumerkistä ja planeetoista.
 • Numerologian josta saat itsestäsi henkilökohtaiset tulkinnat ja voit verrata numerovertailussa omia numeroitasi muiden kanssa.

Astrokalenterin käyttö on nyt helppoa

 • Astrokalenterin mukana tulee selkeä käyttöohje, jonka avulla opit käyttämään kalenterin kaikkia ominaisuuksia.
 • Saat 4 erillistä opaskirjettä noin viikoin välein tukemaan kalenterin käyttöönottoa.
 • Kerran kuukaudessa pidetään Astro.fi sivustolla livelähetys siitä, mitä asioita jokaisen kannattaa seurata kalenterissa juuri kulloisenkin kuukauden aikana.
Tilaa oma seikkailupaketti tästä!

Mitä muut kertoivat Astrologisesta Seikkailupaketista?

"Hei Seppo, Tilasin sinulta juuri Nousumerkki -tulkinnan. Se räjäytti tajuntani ja avasi silmäni sepposen selälleen itseni suhteen. Piti lukea tulkinta useampaan kertaan läpi, jotta pystyin uskomaan, että miten ihmeessä tulkinnan sisältö voikin osua niin tarkasti oman persoonani parhaimpiin ja kehitystä tarvitseviin puoliin.

 

Tämän lisäksi löysin tulkinnasta itsestäni yllättäviäkin puolia, joita en ole edes juuri tiedostanut. Se tuntui aika huikealta. Tiukkojen totuuksien lomassa sain Sinulta kauniin kehotuksen ja ohjeistuksen tehdä muutoksia omaan elämääni. Sillä tiellä olen nyt!

 

On huomattavasti helpompaa alkaa tytöstämään omia heikoimpia puolia kun tiedän ne nyt. Samalla on myös paljon helpompaa jatkossa vahvistaa jo olemassa olevia parempia puoliani entistäkin paremmiksi.

 

Sydämmellinen kiitos Seppo Nousumerkkitulkinnastasi! Se todella räjäytti tajuntani ja avasi silmäni auki itseni suhteen. Ihanaa kesän jatkoa!"

- tiina

"Hei Seppo, Käytettyäni astrokalenteria nyt muutaman kuukauden ajan, olen huomannut, että astrologisen ajan seuraaminen sen avulla on paljon helpompaa. Päiväenergiat ovat yllättävän puhuttelevia ja niistä saa lähes poikkeuksetta toteuttamiskelpoisia ideoita.

 

On myös hämmentävää miten tarkkaan astrokalenteri kertoo omien tuntemuksien kulkevan päivästä toiseen."

- iida
Tilaa Astrologinen Seikkailupaketti tästä!

Katso Astrologinen Seikkailupaketti -esittelyvideo

Tilaa Astrologinen Seikkailupaketti tästä!
Astrologinen Seikkailupaketti

Tilaa Astrologinen Seikkailupaketti tästä!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.