Valon Lapsi

Lahjakkuus näkyy harvoin numeroissa

Valon Lapsi

Kuinka ihmeellinen onkaan se hetki, jolloin ensi kertaa kohtaat vastasyntyneen lapsen katseen. Geneettisiä siteitä vahvempi on lapsen ja häntä hoitavan aikuisen välissä vaikuttava kosminen yhteys, joka heijastuu aina yhtä vakuuttavana lapsen silmistä ja kaikista hänen eleistään.

Onnellinen lapsi

  • ymmärrät lapsesi tapaa ilmaista itseään
  • osaat tukea häntä kehityksensä eri vaiheissa
  • ymmärrät itseäsi ja omia reaktioitasi teet elämästä nautittavaa koko perheelle
Tilaa omaksesi

Seppo Tanhua Miksi?

Lapsellasi on tähän maailmaan syntyessään harteillaan edellisten elämiensä ilot, pelot, surut ja kokemukset, joista Sinä et todennäköisesti tule koskaan saamaan mitään konkreettista näyttöä. Valon Lapsi –tulkinnan avulla voit tulla tietoiseksi siitä, millaisten haasteiden kanssa lapsesi päivittäin kamppailee, ja voit tukea häntä.

Valon Lapsi –tulkinta auttaa Sinua löytämään oivalluksia, joiden avulla pystyt mahdollisimman suurella rakkaudella ja ymmärryksellä vastaamaan lapsesi Sinua kohtaan osoittamaan luottamukseen, joka saattaa välillä ilmetä rajuinakin reaktioina.

Kenelle?

Jo vastasyntynyt pieni vauva kantaa kaikkia tulkinnassa esille tulevia piirteitä, valmiuksia ja haasteita sisimmässään.

Mitä suuremmaksi lapsi kasvaa, sen enemmän taitoja tarvitset, jotta pystyt sekä tukemaan lastasi hänen luovuutensa ja lahjakkuutensa toteuttamisessa että asettamaan hänelle selvät säännöt ja rajat.

Sinäkin olet joskus ollut tällainen vastasyntynyt omine valmiuksinesi ja haasteinesi, ja siellä ne samat tekijät ovat Sinussa edelleenkin. Vanhempiesi ja kasvattajiesi sijasta nyt vain Sinä itse olet vastuussa siitä, miten niihin reagoit.
Aikuisen oma Valon Lapsi –tulkinta auttaa Sinua itsesi ja reaktioittesi ymmärtämisessä ja hallinnassa eli oman tietoisuutesi kohottamisessa.

Koskaan ei ole liian myöhäistä tilata Valon Lapsi –tulkintaa!

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tulkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta omaksesi!

Seppo Tanhua
Seppo Tanhua

Lue mitä muut kertoivat

Mitä muut kertoivat Valon Lapsi -tulkinnasta?

"Heippa Seppo

 

Luin joki aika sitten oman Valon Lapsi tulkintani. Minä kuvailtuna yli 30 vuotta sitten.
Miten ihmeessä tulkinta voi kertoa minusta niin tarkasti kaiken sen millainen lapsi olen ollut?
Tuntuu ihan hämmentävältä… ihan käsittämätöntä ! Tulkintaa lukiessani sain nauraa monta kertaa vedet silmissä. Siellä oli mm tällainen huvittava kuvaus nousumerkistäni:

 

Nousumerkkinsä luonteen mukaisesti lapsesi ei voi epäillä omia kykyjään ja niinpä hänen mahtipontisuutensa ja etenkin ylpeytensä tulee saamaan yhä pahempia kolhuja. Epäonnistumisista suivaantuneena hän kuittaa hankalat tilanteet kulloisenkin iän suomien voimien osoittamisella, jolloin pelivälineet lentävät kuin leppäkeppi jorpakkoon, desibelit kohoavat falsetin puolelle ja itkun sekaiset syytökset sinkoilevat epäonnistumista todistamassa olleiden aikuisten tai lasten niskaan. Murrosikää lähestyttäessä mielenilmaukset muuttuvat yhä dramaattisemmiksi ja uhma voi kasvaa pelottaviin mittoihin ellet hänen vanhempanaan pysty jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa tekemää selvää rajaa sille miten pitkälle omista mokista loukkaantumisessa voi mennä. Tälle lapselle on tärkeämpää kuin monille ikätovereilleen oppia kantamaan vastuu omasta käyttäytymisestään ja aiheettomista purkauksistaan, koska vain sillä tavalla hän voi oppia ohjaamaan persoonallisuutensa valtaisat voimavarat oikeaan suuntaan. Tue lasta kaikissa hänen onnistumisissaan, kiinnitä mahdollisimman vähän huomiota epäonnistumisiin ja virheisiin ja mikä tärkeintä älä anna hänen provosoida millään tavalla muiden elämää silloin kun kaikki ei mene hänen piirustustensa mukaan. Tässä suhteessa tälle leijonanpennulle tulee antaa koulutusta isän vakaalla ja oikeudenmukaisella kädellä.

 

Muistan enemmän kuin hyvin ne lukemattomat väännöt kotona vanhempieni kanssa. En todellakaan ollut se helpoin lapsi. Voi voi….olisipa äitini ja isäni lukeneet tämän tulkinnan minun ollessani pieni. He olisivat päässeet kanssani niin paljon helpommalla. Kaikki ne riidat olisivat jääneet riitelemättä. Suurin osa riidoistamme syntyi juuri siitä etteivät vanhempani pystyneet ymmärtämään millään minun sisäistä tarvettani toteuttaa itsepäistä leijonaa itsessäni …

 

Tilasin hetki sitten omista lapsistani nuo Valon Lapsi tulkinnat myös. Nyt luettuani molemmat tulkinnat lapsistani voin sanoa, että molemmat tulkinnat osuivat naulan kantaan! Valon Lapsi tulkintojen avulla oma vanhemman roolini selkeytyy aikalailla selkeämmäksi. Osaan jatkossa olla varmasti parempi vanhempi omille lapsilleni nyt kun ymmärrän paremmin heidän käyttäytymistään.

 

Kiitos vielä kerran Seppo tästä omasta tulkinnasta! Oli ihana palata yli 30 vuotta taaksepäin ajassa ja nähdä itsensä vanhemman silmin. Nyt ymmärrän myös sen miltä omista vanhemmistani on tuntunut kanssani. Ymmärrän myös miksi minusta on tullut se ihminen mitä tänä päivänä olen."

- Anne

"Hei Seppo,

 

tilasin jokunen vuosi sitten lapseni Artun (nimi muutettu) Valon Lapsi -tulkinnan ja nyt pitkän tauon jälkeen aloin lukemaan sitä uudelleen. Olipa mielenkiintoista huomata, että näin se vain on ollut, minä olen ollut se vahvempi vanhemmista, jonka kanssa Arttu tulee toimeen. Minun riittää vain katsoa Arttua silmiin ja tiedän tasan tarkkaan missä mennään. Arttu on kristalli-lapsi, sillä minun suvun äidin puolelta olemme herkkiä energioiden tuntijoita/aistijoita ja välittäjiä.

 

Päivä päivältä ymmärrän paremmin, että minun tehtäväni tässä universumissa oli tuoda nämä kaksi lasta tähän maailmaan ja kasvattaa heidät kaikkien ympärilläni olevien enkeleiden kanssa. Tällä kirjeellä halusin kiittää sinua siitä. Sinä itse asiassa kirjoitit sen kaiken minkä olen tiennyt heti Artun synnyttyä, mutta sie laitoit ne vain paperille.

 

Toivon sinulle valoa, rakkautta, terveyttä ja suuret kiitokset."

- Tiina
Tilaa Valon Lapsi -tulkinta omaksesi!

Katso esittelyvideo

Katso Valon Lapsi -esittelyvideo

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta omaksesi!

Tarjous!
19,90 €
29,90 €

Valon Lapsi
Astrologinen joululahja Astro.fi:stä

Tilaa Valon Lapsi -tulkinta omaksesi!

1. Tietosi
2. Maksu
3. Tulkintasi


Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.