Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua: Suuri Astrologiakirja

Planeetat ja täydellinen Sinä

Suomen tunnetuin astrologi Seppo Tanhua aloitti astrologian opiskelun jo vuonna 1989 ja ammatti-astrologina hän on toiminut vuodesta 1991 alkaen. Siitä lähtien hän on tehnyt henkilökohtaisia tulkintoja tuhansille asiakkaille ja vetänyt astrologiakursseja. Myös useita astrologialeirejä on takana kaikkialla Suomessa ja muutama myös ulkomailla. Hänen Astro.fi sivustolla työskentelee tällä hetkellä yli 10 hengen astrotiimi ja sivulla vierailee valtaisa määrä astrologiasta kiinnostuneita harrastajia.

Katso Suuri Astrologiakirja -esittelyvideo

Planeetat ja täydellinen Sinä

Suuri astrologiakirja antaa hyvän pohjan astrologiseen karttaan ja tulkintatekniikkaan tutustumiselle, sekä sisältää konkreettisia tulkintoja kartan eri tekijöistä.

Kirja on loistava hakuteos astrologian harrastajalle, joka haluaa selvittää kartan eri tekijöitä mahdollisimman vaivattomasti.

Seppo Tanhua

Tanhua on koonnut kirjaan oman, useista lähteistä koostuvan näkemyksen kartan perustekijöistä (Luonnekuvaus eli planeetat merkeissä ja huoneissa). Teksteistä avautuu hänen astrologinen maailmansa kolmenkymmenen vuoden ajalta.

Tämän teoksen kanssa on turvallista ja todella helppoa lähteä liikkeelle. Tekstit ovat inhimillisiä ja kannustavia, sillä Tanhuan näkemyksen mukaan astrologinen kartta on kuva ”Täydellisestä Minusta”. Kartan jokainen tekijä on esoteerisen näkemyksen mukaan suuri mahdollisuus, kunhan sen oikein oivaltaa.

Astrologiaharrastuksen aloittaminen ei ole koskaan ollut tämän helpompaa.

Kuvia kirjan sisällöstä

Suuri astrologiakirja on kuvitettu upeasti värikkäillä ja mukaansa tempaavilla kuvilla. Voit katsoa kuvia tarkemmin klikaamalla kuvia suuremmaksi.

Tilaan Suuren Astrologiakirjan


VIP 33 € Muut 33 € Norm. 44 €

Seppo Tanhuan Suuri Astrologiakirja

Tilaan Suuren Astrologiakirjan

1. Tietosi
2. Maksu
3. Kirjasi on matkalla