Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrologinen taulu Sinusta, Hänestä, ystävistä tai lapsista

Ystävällesi, puolisollesi, läheisellesi, sinulle!

Teatteritaiteilija, kirjailija, laulaja, lauluntekijä, tarinaniskijä ja nyt myös astrologinen tähtitaiteilija Jusse Inki on vuoden ajan kehitellyt astrologisia huoneentauluja astrologian harrastajien iloksi ja hyödyksi. Kehystetyt taulut ovat tilattavissa Astrokaupasta yksittäin tai useampia kerralla samalla postimaksulla.

Hinta 22 €
Horoskooppitaulu Tilaa tästä


Aivan loistava lahja itselle, perheen jäsenillesi tai ystäville vaikkapa syntymäpäivälahjaksi. Saat sen laadukkaana kehystettynä A4-tulosteena suoraan kotiisi.

  • Taulun on maalannut Jusse Inki
  • Koko A4 (210 x 297 mm)
  • Laadukas paperitulostus
  • Kauniisti kehystetty
Tilaa tästä

Astrologinen taulu valikoima

Tilaa tästä


Taitelija tähtitaulujen takana

Jussea ja hänen omaa luovaa/taiteellista tyyliään/ilmaisutyyliään on kuvailtu/luonnehdittu monella eri nimikkeellä, kuten hänen omaa näytelmäänsä mm. avantgardismiksi ja undergroundiksi, johon Jusse tokaisi: ei undergroundia vaan jussegroundia uutta soundia. Eli Jusse pomppaa kuin kenguru pois kategoreista.

Jussella on Suuri Risti muuttuvissa merkeissä hallitsevana aspektikuviona syntymäkartalla. Astrologisesti tämä kuvio on varmasti pääsyynä ja selityksenä myös Jussen monin tavoin pulppuavalle luovuudelle ja idealismille sekä sille, kuinka hän ajattelee ja kokee itsensä, elämänsä sekä luovuutensa kokonaisvaltaisella tavalla.

Ehkä Jusse tosiaankin on tulla tupsahtanut tänne tähdistä/toiselta tähdeltä kuten hän tästä tähtimerkkiprojektistaan hauskasti toteaa: “Minäkin olen maahanmuuttaja, siis tähtipakolainen!”

Jussen kertomaa

Hei! Olen Jusse Inki Forssasta. Luonteeltani olen herkkä, avoin ja positiivinen. Aurinko/tähtimerkiltäni olen Kalat ja nouseva/nousumerkiltäni Kaksonen. Nautin vapaudesta ja mm. Reissaamisesta ja luonnossa seikkailemisesta. Elän voimakkaasti hetkessä pyrkien välttämään liiallista etukäteen suunnittelemista ja tiukkojen aikataulujen ehdoilla elämistä elämässäni. Myös luovuuteni ja ideani syntyvät ja virtaavat yleensä parhaiten spontaanisti hetkessä.

Bongailen/poimin myös unistani luovia juttuja ja ideoita. Kutsun sitä uniotukseksi, ja herään yleensä automaattisesti uniotuksen ripottelemiin ideoihin ja pomppaan superpallona pystyyn tallentamaan ne, etteivät katoa.

Näyttelemisen, kirjoittamisen ja muun ohella myös laulan ja teen biisejä. Teen myös lastenlauluja ja hauskoja tarinoita mm.eläinhahmoista kuten Valluvariksesta, Sihisiilistä, Aamos ja Kaamos sammakoista ja muista pikkuotuksista. Juuri jokin aika sitten eräs lapsi kysyi minulta ihmeissään: Kuinka sä keksit kaikkee tollasta? Vastasin että niitä vaan tulla tupsahtelee, ehkä ne tipahtelevat suojelusenkelin siiveltä. Uusin ja nyt täällä Astrokaupassakin esillä oleva juttuni/projektin/tähtimerkkeihi liittyvä projektini syntyi/sai alkunsa ja lähti kehittymään seuraavasta pikku runosta/astrorunosta:

“Käteen ei jää luu
kun Leijonassa kuu
sielu ärjyy esille
uuden ajan vesille
siispä nautin luon
ja valonsäteen tuon”

Oman taiteiluni/taiteen tekemisen lisäksi olen työskennellyt mm. eläintenhoitajana sekä kansainvälisessä Emmaus liikkeessä solidaarisuus työn merkeissä. Tulevaisuudessa tahdon tuikkia onnellisesti omana tähtenäni, sekä löytää ja käyttää yhä enemmän omaa luovaa ja henkistä potentiaaliani mitä ihmeellisemmissä projekteissa.Terveisin
Jusse

Jusse
Tilaa tästä

Tilaa heti!

Hinta 22


1. Tietosi
2. Maksu
3. Toimitus

Jotain meni pieleen. Kokeile hetken kuluttua uudestaan tai ota yhteyttä asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Valitse haluamasi taulu(t) ja kappalemäärät.Toimitusmaksu {{transportPriceAsString}} €

Kokonaishinta {{ totalPrice }}Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.Odota hetki