Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vuosi 2018

 

Jupiter tarjoaa menestystä ja onnistumisia
Näyttää siltä, että taakse jääneen vuoden 2017 kriittisin kuvio Jupiterin osalta kääntyy täysin päinvastaiseksi ja pääsemme nauttimaan vähintään henkisestä noususuhdanteesta, mutta uskoakseni myös luottamus talouteen ja materiaaliseen kasvuun vahvistuu etenkin uudistuvan teknologian ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen osalta. Myös henkiseen kasvuun liittyvät "yliluonnolliset" ilmiöt tulevat saamaan lujaa maata jalkojensa alle.

Kriittinen vuosi vanhentuneille kaupan aloille
Jupiterin sekstiili Plutolle ja kolmio Neptunukselle vaikuttavat tasaisesti läpi koko vuoden ja luovat ehkä hyvinkin hurjaa nostetta intuition ja herkkyyden avulla kehitetyille aloille ja yrityksille. Vastaavasti raskaille organisaatioille ja rakenteille koittaa nyt haasteellinen aika, joka näkyy viimekädessä työpaikkojen vähenemisenä kasvattaen kuilua rikkaiden ja köyhien välillä myös meillä Suomessa.

Saturnus suorittaa tilintarkastuksen
Saturnus saapui omaan merkkiinsä jo joulukuun lopussa ja pysyy siellä seuraavat 2,5 vuotta määrittämässä todellista arvoa esineille, kiinteistöille, maaperälle ja kulutushyödykkeille. Rahan arvo on yksi Saturnuksen alaisuuteen kuuluvista asioista ja odotankin mielenkiinnolla, millaiselle jengalle arvopaperit ja pörssikurssit näiden kahden vuoden aikana kiertyvät. Myös kaikkien valtioiden lainat ovat jo aikoja sitten ylittäneet takaisinmaksukyvyn rajat ja Saturnus saattaa esittää sen ratkaisevan kysymyksen, joka puhkaisee kuplan ja palauttaa meidät tasapainoon materian kanssa.

Voimat tiukassa kontrollissa
Saturnus edustaa myös ihmisen fyysisiä resursseja, joten tämän nyt alkavan vuoden 2018 aikana on syytä seurata erityisen tarkasti omaa jaksamista etenkin silloin, kun Saturnus osuu jollekin karttasi tekijöistä haasteellisessa kulmassa.

Seuraa astrologista karttaasi
Tänä vuonna juuri nämä Saturnuksen osumat ovat elämämme kannalta tärkeitä seurattavia. Nyt on aika luoda vakaata perustaa omalle elämälle niin kotona, töissä kuin ihmissuhteissa ja Saturnus kyllä osoittaa, onko rakennusmateriaali kestävää vai lahonnutta. Jos juttusi ovat kestävällä pohjalla, jaksat viedä ideasi käytäntöön kärsivällisellä ja luottavaisella asenteella. Ellet puuhastele oikeiden asioiden parissa, tulee niistä nyt toivottoman raskaita.

Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.

Härkä

Vuoden haaste: Uranus saapuu tänä vuonna piipahtamaan merkissäsi ja niin tehdessään se laittaa muutaman tulisen hiilen peppusi alle ainakin ajoittain ja sellaisissa tilanteissa, joissa olet pahimmin jämähtänyt paikoillesi. Tämä on mitä suurimmassa määrin vapautumisen ja irrottautumisen vuosi, mitä ei voi millään mittarilla pitää Härälle helppona nakkina. Heti vuoden alkaessa olisi tarpeen tehdä itsellesi selväksi, mihin koet tähän mennessä kypsyneesi ihan perusteellisesti. Jo pelkkä oivallus tuosta ikeestä vapautumiseksi saa Sinut hyppimään innosta kevätlaitumella. Kunhan vain uskallat tehdä tämän vaativan inventaarion.

Menestys: Miksi sitten on niin tärkeää osata päästää irti vanhoista ja rasittavista jutuista? Pluto ja Saturnus ovat kolmiossa merkkiisi ja antavat nyt alkavan vuoden aikana melkoisen määrän puhtia kokonaan uusien ideoiden toteuttamiseen konkreettisessa ja loistavasti toimivassa muodossa. Loistavia aikajaksoja tulee osumaan kartallesi kuin tähdenlentoja supernovan pyrstön hipaistessa maapallon ilmakehää. Härkänä et ehkä ole tottunut matalalentoon, mutta nyt pääset sitäkin herkkua maistamaan ja toivottavasti erittäin positiivisessa mielessä. Kenestäkään itsesi ulkopuolella ei löydy Sinulle pysäyttäjää – miksi sitten itsekään siihen sortuisit.

Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi 31.3. ja poistuu sieltä 24.4. Tällä aikavälillä Venus tekee kolmiota Marsille ja Plutolle sekä sekstiiliä Neptunukselle. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on rakkauselämässä tarjolla kevään korvalla useampaan otteeseen osittain siksi, että viehätysvoimasi kasvaa korkeisiin lukemiin aivan kuin itsestään. Sinulla on hyvä fiilis itsestäsi ja elämästä yleensä. Kannattaa muistaa, että tämä kohtalaisen lyhyt aikajakso määrittää menestyksesi rakkauselämässä vuodeksi eteenpäin. Jos Sinulla on kivaa nyt, niin se tulee jatkumaan aina ensi vuoteen 2019 saakka.