Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jupiterin ankara tarkastuspiste
Jo päättyneenä vuonna alkanut voimakas taloudellinen ja poliittinen muutoskierre tulee tämän vuoden aikana kiertymään vielä tiukempaan ja vaativampaan solmuun kaikkialla, missä kasvun rajat on ylitetty ja ihmisen hyvinvointi uhrattu markkinatalouden alttarille. Näin lienee tapahtunut suurimmassa osassa kauniin planeettamme isoista ja pienistä valtioista. Jupiterin oppositio Uranukselle ja neliö Plutolle on yksi ankarimmista kosmisista tarkastuspisteistä ihmiskunnan hyvinvoinnin kannalta.

Kriittisen ajankohdat
Tämä tarkistusjakso alkoi jo viime vuoden puolella ja näkyi kasvaneena väkivaltana isommassa ja pienemmässä mittakaavassa. Sotia on käynnissä niin paljon, että niihin on jo tottunut ja tietoja ahdistuksen aiheuttamasta väkivallasta on luettavissa päivittäin uutisista. Kun nyt vuonna 2017 katsomme astrologisia kuvioita, voimme löytää muutaman erityisen kriittisen ajankohdan sekä taloudellisille että poliittisille katastrofeille. Sellaisia ovat koko maaliskuu sekä loppuvuodesta syyskuu ja elokuu jolloin Jupiter tekee tarkkaa neliötä Plutolle ja oppositiota Uranukselle.

Kasvua ja keksintöjä
Tämä vuosi on samalla suurien mahdollisuuksien aikaa Saturnuksen ja Uranuksen välisen kolmion ansiosta, joka antaa voimaa konkreettisille uudistuksille ja monille uusille, elämää helpottaville keksinnöille. Tällaisia valopilkkuja voi etsiä heti vuodenvaihteessa, toukokuussa ja viimeisen kerran tämän planeettaparin osalta marraskuussa.

Lepo on kultaa arvokkaampaa
Ihmisen hyvinvoinnin ja jaksamisen rajoja koettelee puolestaan Chironin ja Saturnuksen neliö heti vuodenvaihteessa, seuraavan kerran huhtikuussa ja viimeisen kerran loka- marraskuussa. Tällainen kuvio ilmenee yleisellä tasolla kasvaneena sairastumisriskinä, lisääntyneinä loppuun palamisina ja tietysti poissaoloina työpaikoilta. Suurin riski oman jaksamisen suhteen on sellaisilla henkilöillä, joiden kartalla Saturnus ja Chiron osuvat haastavassa kulmassa johonkin tai joihinkin syntymäkartan planeettoihin / planeettakuvioihin. Jokaisen kannattaa horoskooppimerkistä riippumatta lisätä levon, rentoutumisen ja kaiken muun itsestä huolehtimisen määrää tämän vuoden aikana.

Seuraa astrologista karttaasi
Jokaiselle omaa karttaansa tutkivalle tieto tällaisista ”osumasta” saattaa pelastaa vakavammilta seurauksilta, kun ymmärtää antaa itselleen tilaa levätä ja palautua liian kovan stressin aiheuttamasta väsymystilasta. Toisaalta maailmaa uudistavien tekijöiden osuminen omalle syntymäkartalle antaa uskoa ja luottamusta omaan missioon ja omiin suunnitelmiin. Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.

Härkä

Vuoden haaste: Laiskuus ja turvallisuushakuisuus ovat kavala alitajunnasta tuleva vitsaus tällaisena aikana, jolloin pääset onnekkaasti katselemaan maailman menoa sopivasti vip-katsomosta tarvitsematta välttämättä puuttua mihinkään. Tulet näkemään paljon vaikeuksissa olevia ihmisiä ympärilläsi ja silloin tuntuu viisaimmalta pysytellä hiukan sivussa tapahtumien keskipisteestä ja pitää oma elämä turvallisissa uomissa. Jos otat liian rennosti, pääsee kehitys ponkaisemaan ohitsesi ja Härkänä sellaista ei auta päästää tapahtumaan.

Menestys: Viime vuoden matalalentoa ei toki tarvitse jatkaa, mutta Pluton kolmio merkkiisi antaa joka tapauksessa aivan mahtavasti potkua ideoittesi ja suunnitelmiesi toteuttamiselle läpi koko vuoden. Helppoa tästä vuodesta en uskalla luvata, koska omaa menestystarinaa toteuttaessasi joudut aivan väkisin toteamaan, että jonkun toisen toiveet tai odotukset romahtavat tekemiesi päätösten johdosta. Jos näin tuntuu käyvän, niin älä yritä puuttua tilanteeseen millään tavalla. Et lopulta voi auttaa, vaikka kuinka haluaisit. Nyt on uskallettava toimia itsenäisesti ja itsekkäästi, sillä se on ainoa tapa saada tuo Pluton voima taaksesi.

Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi 6.6. ja poistuu sieltä 5.7. Tällä aikavälillä Venus tekee sekstiiliä Marsille ja Neptunukselle sekä kolmiota Plutolle. Tämän jakson aikana viehätysvoimasi on korkeimmillaan ja pystyt luomaan hedelmällisiä ihmissuhteita niin yksityiselämässä kuin liiketoiminnassa tai harrastusmaailmassa. Tämä jakso määrittää koko tulevan vuoden parhaat hetket ja siksi Sinun tulee huolehtia tämän kuukauden aikana siitä, että itselläsi on mahdollisimman hauskaa uusien ihmisten, harrastusten ja ehkä joidenkin kiehtovien liiketoimintaan liittyvien mahdollisuuksien kanssa.