Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jupiterin ankara tarkastuspiste
Jo päättyneenä vuonna alkanut voimakas taloudellinen ja poliittinen muutoskierre tulee tämän vuoden aikana kiertymään vielä tiukempaan ja vaativampaan solmuun kaikkialla, missä kasvun rajat on ylitetty ja ihmisen hyvinvointi uhrattu markkinatalouden alttarille. Näin lienee tapahtunut suurimmassa osassa kauniin planeettamme isoista ja pienistä valtioista. Jupiterin oppositio Uranukselle ja neliö Plutolle on yksi ankarimmista kosmisista tarkastuspisteistä ihmiskunnan hyvinvoinnin kannalta.

Kriittisen ajankohdat
Tämä tarkistusjakso alkoi jo viime vuoden puolella ja näkyi kasvaneena väkivaltana isommassa ja pienemmässä mittakaavassa. Sotia on käynnissä niin paljon, että niihin on jo tottunut ja tietoja ahdistuksen aiheuttamasta väkivallasta on luettavissa päivittäin uutisista. Kun nyt vuonna 2017 katsomme astrologisia kuvioita, voimme löytää muutaman erityisen kriittisen ajankohdan sekä taloudellisille että poliittisille katastrofeille. Sellaisia ovat koko maaliskuu sekä loppuvuodesta syyskuu ja elokuu jolloin Jupiter tekee tarkkaa neliötä Plutolle ja oppositiota Uranukselle.

Kasvua ja keksintöjä
Tämä vuosi on samalla suurien mahdollisuuksien aikaa Saturnuksen ja Uranuksen välisen kolmion ansiosta, joka antaa voimaa konkreettisille uudistuksille ja monille uusille, elämää helpottaville keksinnöille. Tällaisia valopilkkuja voi etsiä heti vuodenvaihteessa, toukokuussa ja viimeisen kerran tämän planeettaparin osalta marraskuussa.

Lepo on kultaa arvokkaampaa
Ihmisen hyvinvoinnin ja jaksamisen rajoja koettelee puolestaan Chironin ja Saturnuksen neliö heti vuodenvaihteessa, seuraavan kerran huhtikuussa ja viimeisen kerran loka- marraskuussa. Tällainen kuvio ilmenee yleisellä tasolla kasvaneena sairastumisriskinä, lisääntyneinä loppuun palamisina ja tietysti poissaoloina työpaikoilta. Suurin riski oman jaksamisen suhteen on sellaisilla henkilöillä, joiden kartalla Saturnus ja Chiron osuvat haastavassa kulmassa johonkin tai joihinkin syntymäkartan planeettoihin / planeettakuvioihin. Jokaisen kannattaa horoskooppimerkistä riippumatta lisätä levon, rentoutumisen ja kaiken muun itsestä huolehtimisen määrää tämän vuoden aikana.

Seuraa astrologista karttaasi
Jokaiselle omaa karttaansa tutkivalle tieto tällaisista ”osumasta” saattaa pelastaa vakavammilta seurauksilta, kun ymmärtää antaa itselleen tilaa levätä ja palautua liian kovan stressin aiheuttamasta väsymystilasta. Toisaalta maailmaa uudistavien tekijöiden osuminen omalle syntymäkartalle antaa uskoa ja luottamusta omaan missioon ja omiin suunnitelmiin. Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.

Kalat

Vuoden haaste: Saturnuksen neliö merkissäsi vaikuttavaan Chironiin säilyy tarkkana koko vuoden molempien perääntyessä samaan aikaan ja siksi tämän vuoden suurin haasteesi on pitää itsesi hyvässä kunnossa ja mahdollisimman terveenä. Tämä vuosi on tervehtymisen ja paranemisen kultainen vuosi, jonka positiivinen toteutuminen on kokonaan Sinun käsissäsi. Universumin varoitusjärjestelmä kertoo nyt jopa ärsyttävän tarkasti, mihin voimasi riittävät ja mihin eivät. Sinun tehtäväsi on seurata jaksamisesi tilaa ja annettava itsellesi lupa levätä aina kun voimat alkavat olla vähissä. Paraneminen tapahtuu pääasiassa levon aikana ja siitä kun pidät huolen, niin tästä pääsee alkamaan uusi, hieno ja tasapainoinen elämä.

Menestys: Tämän vuoden hyvä uutinen on se, että menestys ja onnistumiset tapahtuvat vain täysin omalla painollaan, etkä voi tietää millään järkeen tai ennakointiin perustuvalla menetelmällä, mikä toimii ja mikä ei. Kalana olet luontaisesti herkkä ja intuitiivinen merkki, joka elää nyt kosmisen viisauden voimakentässä pakottomasti ja mahdollisimman levollisesti. Voit luottaa siihen, että joka päivä herätessäsi on päivän ohjelmointi täysin valmiina korkeammassa tietoisuudessasi. Sinun ei tarvitse mitään muuta kuin virittäytyä seuraamaan alitajuntasi ohjausta lyhyen meditaation tai vain hiljaisen hetken muodossa. Näin annat äärimmäisen tehokkaana toimivalle luovuudellesi parhaat onnistumisen avaimet.

Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi heti vuoden 2017 alkaessa ja siirtyy jarrutellen Oinaaseen 3.2. Sitten se vielä peruuttelee merkkiisi 3.4. - 28.4. väliseksi ajaksi. Nämä kaksi jaksoa ovat tämän vuoden parasta ja antoisinta aikaa, joka tulee hyödyntää elämällä täysipainoisesti itsellesi. Antamalla jokaisena päivänä itsellesi mahdollisimman paljon ihania ja rakkaudellisia hetkiä, tulet samalla varmistaneeksi koko vuoden jatkumisen samalla valoisalla ja iloisella energialla. Siis tammikuu ja huhtikuu ovat tärkeitä koko tulevan vuoden onnellisuuttasi ajatellen.