Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vuosi 2018

 

Jupiter tarjoaa menestystä ja onnistumisia
Näyttää siltä, että taakse jääneen vuoden 2017 kriittisin kuvio Jupiterin osalta kääntyy täysin päinvastaiseksi ja pääsemme nauttimaan vähintään henkisestä noususuhdanteesta, mutta uskoakseni myös luottamus talouteen ja materiaaliseen kasvuun vahvistuu etenkin uudistuvan teknologian ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen osalta. Myös henkiseen kasvuun liittyvät "yliluonnolliset" ilmiöt tulevat saamaan lujaa maata jalkojensa alle.

Kriittinen vuosi vanhentuneille kaupan aloille
Jupiterin sekstiili Plutolle ja kolmio Neptunukselle vaikuttavat tasaisesti läpi koko vuoden ja luovat ehkä hyvinkin hurjaa nostetta intuition ja herkkyyden avulla kehitetyille aloille ja yrityksille. Vastaavasti raskaille organisaatioille ja rakenteille koittaa nyt haasteellinen aika, joka näkyy viimekädessä työpaikkojen vähenemisenä kasvattaen kuilua rikkaiden ja köyhien välillä myös meillä Suomessa.

Saturnus suorittaa tilintarkastuksen
Saturnus saapui omaan merkkiinsä jo joulukuun lopussa ja pysyy siellä seuraavat 2,5 vuotta määrittämässä todellista arvoa esineille, kiinteistöille, maaperälle ja kulutushyödykkeille. Rahan arvo on yksi Saturnuksen alaisuuteen kuuluvista asioista ja odotankin mielenkiinnolla, millaiselle jengalle arvopaperit ja pörssikurssit näiden kahden vuoden aikana kiertyvät. Myös kaikkien valtioiden lainat ovat jo aikoja sitten ylittäneet takaisinmaksukyvyn rajat ja Saturnus saattaa esittää sen ratkaisevan kysymyksen, joka puhkaisee kuplan ja palauttaa meidät tasapainoon materian kanssa.

Voimat tiukassa kontrollissa
Saturnus edustaa myös ihmisen fyysisiä resursseja, joten tämän nyt alkavan vuoden 2018 aikana on syytä seurata erityisen tarkasti omaa jaksamista etenkin silloin, kun Saturnus osuu jollekin karttasi tekijöistä haasteellisessa kulmassa.

Seuraa astrologista karttaasi
Tänä vuonna juuri nämä Saturnuksen osumat ovat elämämme kannalta tärkeitä seurattavia. Nyt on aika luoda vakaata perustaa omalle elämälle niin kotona, töissä kuin ihmissuhteissa ja Saturnus kyllä osoittaa, onko rakennusmateriaali kestävää vai lahonnutta. Jos juttusi ovat kestävällä pohjalla, jaksat viedä ideasi käytäntöön kärsivällisellä ja luottavaisella asenteella. Ellet puuhastele oikeiden asioiden parissa, tulee niistä nyt toivottoman raskaita.

Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.

Kalat

Vuoden haaste: Lopultakin pääset toteuttamaan itseäsi rennommalla ja levollisemmalla tyylillä Saturnuksen ja Chironin siirtäessä neliökuvionsa seuraavaan merkkiin. Tässä vaiheessa positiivinen haasteesi on laittaa monet pysähdyksissä olleet pyörät jälleen pyörimään sellaisella vauhdilla, mihin voimasi tuntuvat sopivasti riittävän. Jupiterin kolmio antaa oman upean takuunsa onnistumisille, sillä ehdolla, että luovut kaikesta energiaasi syövästä puurtamisesta heti vuoden alkaessa tai mielellään jo vähän aikaisemmin. Energiatason muutos on niin suuri, ettei sitä ole helppo uskoa todeksi ja vääntäminen saattaa jäädä päälle ihan vahingossa.

Menestys: Jupiterin kolmio merkkiisi ja siellä vaikuttavalle Neptunukselle on huikea juttu, joka tulee poikimaan mahtavasti toimivia ideoita ja konkreettisia hankkeita koko vuoden ajalle. Myös onnenpiste seikkailee merkissäsi ja antaa luvan odottaa menestyksellisen lisäksi erittäin onnellista vuotta 2018. Vauhtia saattaa olla ajoittain liiankin kanssa, mutta se kuuluu Jupiterin menestyssapluunaan täysin luonnollisena osana. Älä siis kanna huonoa omaatuntoa keskeneräisiksi jäävistä projekteista. Ne ovat merkki oikeasta suunnasta, vaikka aiheuttavatkin usein hämminkiä muissa mukana olevissa ihmisissä. On tullut aika nauttia elämästä ja onnistua kaikessa vähän kuin vahingossa.

Rakkaus: Venus saapuu merkkiisi 10.2 ja siirtyy Oinaaseen 6.3. Tällä välillä rakennat itsellesi pohjaa onnelliselle loppuvuodelle. Koko Venus-jakso rakentuu onnellisten ja rakkaudellisten energioiden varaan tavalla, joka tulee näkymään onnellisuutesi lisäksi myös menestyksenä yhdellä tai useammalla elämäsi alueella. Kevään korvalla on siis paljon pelissä ja panoksena vain se, kuinka mukavaa onnistut tästä ajasta itsellesi tekemään rakkauselämäsi lisäksi myös muussa elämässäsi. Jokainen ilon ja nautinnon hetki tallentuu alkupääomaksi vuoden mittaiselle sijoitukselle ihanaan itseesi.