KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,53€

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Vuosi 2018

 

Jupiter tarjoaa menestystä ja onnistumisia
Näyttää siltä, että taakse jääneen vuoden 2017 kriittisin kuvio Jupiterin osalta kääntyy täysin päinvastaiseksi ja pääsemme nauttimaan vähintään henkisestä noususuhdanteesta, mutta uskoakseni myös luottamus talouteen ja materiaaliseen kasvuun vahvistuu etenkin uudistuvan teknologian ja vaihtoehtoisten hoitomuotojen osalta. Myös henkiseen kasvuun liittyvät "yliluonnolliset" ilmiöt tulevat saamaan lujaa maata jalkojensa alle.

Kriittinen vuosi vanhentuneille kaupan aloille
Jupiterin sekstiili Plutolle ja kolmio Neptunukselle vaikuttavat tasaisesti läpi koko vuoden ja luovat ehkä hyvinkin hurjaa nostetta intuition ja herkkyyden avulla kehitetyille aloille ja yrityksille. Vastaavasti raskaille organisaatioille ja rakenteille koittaa nyt haasteellinen aika, joka näkyy viimekädessä työpaikkojen vähenemisenä kasvattaen kuilua rikkaiden ja köyhien välillä myös meillä Suomessa.

Saturnus suorittaa tilintarkastuksen
Saturnus saapui omaan merkkiinsä jo joulukuun lopussa ja pysyy siellä seuraavat 2,5 vuotta määrittämässä todellista arvoa esineille, kiinteistöille, maaperälle ja kulutushyödykkeille. Rahan arvo on yksi Saturnuksen alaisuuteen kuuluvista asioista ja odotankin mielenkiinnolla, millaiselle jengalle arvopaperit ja pörssikurssit näiden kahden vuoden aikana kiertyvät. Myös kaikkien valtioiden lainat ovat jo aikoja sitten ylittäneet takaisinmaksukyvyn rajat ja Saturnus saattaa esittää sen ratkaisevan kysymyksen, joka puhkaisee kuplan ja palauttaa meidät tasapainoon materian kanssa.

Voimat tiukassa kontrollissa
Saturnus edustaa myös ihmisen fyysisiä resursseja, joten tämän nyt alkavan vuoden 2018 aikana on syytä seurata erityisen tarkasti omaa jaksamista etenkin silloin, kun Saturnus osuu jollekin karttasi tekijöistä haasteellisessa kulmassa.

Seuraa astrologista karttaasi
Tänä vuonna juuri nämä Saturnuksen osumat ovat elämämme kannalta tärkeitä seurattavia. Nyt on aika luoda vakaata perustaa omalle elämälle niin kotona, töissä kuin ihmissuhteissa ja Saturnus kyllä osoittaa, onko rakennusmateriaali kestävää vai lahonnutta. Jos juttusi ovat kestävällä pohjalla, jaksat viedä ideasi käytäntöön kärsivällisellä ja luottavaisella asenteella. Ellet puuhastele oikeiden asioiden parissa, tulee niistä nyt toivottoman raskaita.

Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.

Kauris

Vuoden haaste: Saturnuksen saavuttua pysyvästi omaan merkkiinsä Kauriiseen, olet aloittamassa yhtä tehokkaimmista ja antoisimmista 2,5 vuoden jaksoista elämässäsi. Niinpä tämän 2018 vuoden suurin haaste liittyy siihen, miten pystyt päästämään irti edellisten 28 vuoden aikana toimimattomiksi käyneistä rutiineista ja velvollisuuksista. Sellaisia nimittäin on jäänyt roikkumaan elämääsi ja rasittamaan jaksamistasi jopa kohtuuttomasti. Kokonaan uudenlaisten perustusten rakentaminen on jo käynnistynyt elämässäsi ja pitkän aikavälin menestyksesi ja onnistumisesi on tässä vaiheessa eniten kiinni siitä, mistä energiaasi syövästä tekemisestä olet nyt valmis luopumaan.

Menestys: Tätä vuotta ja tätä hetkeä olet alitajuisesti odottanut jo useamman vuoden ajan. Lopultakin pääset konkreettisesti rakentamaan itsellesi uutta ja kestävää elämää pitkällä tähtäimellä. Nyt käynnistymässä olevat jutut ovat kokoluokaltaan suorastaan valtavan suuria, vaikka se ei siltä tässä alkuvaiheessa vielä näyttäisi. Nyt on aika löytää täydellisen sitoutumisen kohde töissä, harrastuksissa tai jollain muulla elämäsi alueella. Ole valmis tekemään kärsivällisesti töitä mielessäsi välkkyvän aikeesi tai unelmasi toteuttamiseksi vähintään kahden vuoden ajan ennen kuin odotat kunnolla näkyviä tuloksia..

Rakkaus: Venus on tullut merkkiisi jo 2017 jouluaattona ja tekee silloin myös yhtymää Saturnukselle siirtyäkseen seuraavaan merkkiin 18.1.2018. Tämän vuoden 2018 kaksi ensimmäistä viikkoa ovat ratkaisevan arvokkaita elämäsi mielekkyyden ja rakkauselämäsi onnellisuuden kannalta koko alkavaa vuotta ajatellen. Jos onnistut tekemään tammikuun ensimmäisestä puoliskosta iloisen, nautinnollisen ja ihanalla tavalla itsekkään jakson, pääset nauttimaan rakkauden täyttämästä vuodesta ja korkealla leiskuvista tunteista ennenkuulumattomalla tavalla.