Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Jupiterin ankara tarkastuspiste
Jo päättyneenä vuonna alkanut voimakas taloudellinen ja poliittinen muutoskierre tulee tämän vuoden aikana kiertymään vielä tiukempaan ja vaativampaan solmuun kaikkialla, missä kasvun rajat on ylitetty ja ihmisen hyvinvointi uhrattu markkinatalouden alttarille. Näin lienee tapahtunut suurimmassa osassa kauniin planeettamme isoista ja pienistä valtioista. Jupiterin oppositio Uranukselle ja neliö Plutolle on yksi ankarimmista kosmisista tarkastuspisteistä ihmiskunnan hyvinvoinnin kannalta.

Kriittisen ajankohdat
Tämä tarkistusjakso alkoi jo viime vuoden puolella ja näkyi kasvaneena väkivaltana isommassa ja pienemmässä mittakaavassa. Sotia on käynnissä niin paljon, että niihin on jo tottunut ja tietoja ahdistuksen aiheuttamasta väkivallasta on luettavissa päivittäin uutisista. Kun nyt vuonna 2017 katsomme astrologisia kuvioita, voimme löytää muutaman erityisen kriittisen ajankohdan sekä taloudellisille että poliittisille katastrofeille. Sellaisia ovat koko maaliskuu sekä loppuvuodesta syyskuu ja elokuu jolloin Jupiter tekee tarkkaa neliötä Plutolle ja oppositiota Uranukselle.

Kasvua ja keksintöjä
Tämä vuosi on samalla suurien mahdollisuuksien aikaa Saturnuksen ja Uranuksen välisen kolmion ansiosta, joka antaa voimaa konkreettisille uudistuksille ja monille uusille, elämää helpottaville keksinnöille. Tällaisia valopilkkuja voi etsiä heti vuodenvaihteessa, toukokuussa ja viimeisen kerran tämän planeettaparin osalta marraskuussa.

Lepo on kultaa arvokkaampaa
Ihmisen hyvinvoinnin ja jaksamisen rajoja koettelee puolestaan Chironin ja Saturnuksen neliö heti vuodenvaihteessa, seuraavan kerran huhtikuussa ja viimeisen kerran loka- marraskuussa. Tällainen kuvio ilmenee yleisellä tasolla kasvaneena sairastumisriskinä, lisääntyneinä loppuun palamisina ja tietysti poissaoloina työpaikoilta. Suurin riski oman jaksamisen suhteen on sellaisilla henkilöillä, joiden kartalla Saturnus ja Chiron osuvat haastavassa kulmassa johonkin tai joihinkin syntymäkartan planeettoihin / planeettakuvioihin. Jokaisen kannattaa horoskooppimerkistä riippumatta lisätä levon, rentoutumisen ja kaiken muun itsestä huolehtimisen määrää tämän vuoden aikana.

Seuraa astrologista karttaasi
Jokaiselle omaa karttaansa tutkivalle tieto tällaisista ”osumasta” saattaa pelastaa vakavammilta seurauksilta, kun ymmärtää antaa itselleen tilaa levätä ja palautua liian kovan stressin aiheuttamasta väsymystilasta. Toisaalta maailmaa uudistavien tekijöiden osuminen omalle syntymäkartalle antaa uskoa ja luottamusta omaan missioon ja omiin suunnitelmiin. Paras apuväline näiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen on Vuosi Elämääsi tulkinta tai Astrokalenteri. Niiden avulla voit ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi, jolloin osaat antaa itsellesi tilaa tehdä elämääsi helpottavia, parantavia ja edistäviä ratkaisuja.

Kauris

Vuoden haaste: Vaikeinta tämän vuoden aikana lienee hyväksyä, että ihan kaikki mitä tapahtuu, on vain ja ainoastaan Sinun käsissäsi. Mahdollisuuksia on, vaikka millä mitalla, mutta kukaan ei tule tekemään ratkaisuja puolestasi. Elämä saattaa tuntua yksinäiseltä, vaikka ympärilläsi olisi kuinka paljon läheisiä ja ystäviä. Niiden todella tärkeiden asioiden ja päivittäisten valintojen jakaminen on täysin mahdotonta ja Sinua saatetaan syyttää välinpitämättömyydestä tai koet helposti syyllisyyttä erillisyydestäsi. Tästä juontava ahdistus on nyt päivä toisensa jälkeen selätettävä ja ymmärrettävä, ettei Sinusta nyt ole kenenkään miellyttäjäksi.

Menestys: Sinulla on hallussasi parhaat mahdolliset menestyksen avaimet ja täydellisen onnistumisen ehtona on vain itse tekemisestä nauttiminen juuri tekemisen hetkellä. Tulevaisuutta ei parane miettiä ja missään nimessä millekään asialle ei auta asettaa suuria odotuksia. Tarvitset läpi vuoden paljon omaa tilaa ja vapautta voidaksesi toimia hetken mielijohteesta silloinkin, kun kysymyksessä ovat todella isot ja monien muidenkin elämään vaikuttavat ratkaisut. Vastuun kantaminen kysyy lujia hermoja ja vahvaa itseluottamusta, eikä Sinulla ole varaa antaa minkään tai kenenkään painostaa itseäsi toimimaan millään muulla, kuin itse päättämälläsi tavalla.

Rakkaus: Venus tekee yhdessä Marsin kanssa kolmiota merkkiisi ja siellä vaikuttavaan Plutoon 20.09 ja 14.10 välisen ajan. Tällä aikajanalla kosmos tarjoilee Sinulle vuoden ihanimpia kokemuksia niin ihmissuhteissa kuin harrastustesi tai jopa työsi parissa. Vetovoimasi on korkeimmillaan, mutta tätä aikaa ei parane haaskata parrasvaloissa paistatteluun, vaan jokaisesta päivästä tulee tehdä omien valintojesi kautta niin suurta luksusta kuin suinkin pystyt.