Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Vuosihoroskooppi

Valitse horoskooppimerkki

Horoskooppi Oinas
Oinas21.3.-20.4.
Horoskooppi Härkä
Härkä21.4.-20.5.
Horoskooppi Kaksoset
Kaksoset21.5.-21.6.
Horoskooppi Rapu
Rapu22.6.-22.7.
Horoskooppi Leijona
Leijona23.7.-22.8.
Horoskooppi Neitsyt
Neitsyt23.8.-22.9.
Horoskooppi Vaaka
Vaaka23.9.-22.10.
Horoskooppi Skorpioni
Skorpioni23.10.-22.11.
Horoskooppi Jousimies
Jousimies23.11.-22.12.
Horoskooppi Kauris
Kauris22.12.-19.1.
Horoskooppi Vesimies
Vesimies20.1.-19.2.
Horoskooppi Kalat
Kalat20.2.-20.3.

Talouden romahtamisen vuosi

Vuosi 2022 jää historiaan suuren ylikuolleisuuden vuotena USA:ssa ja Euroopassa. Asiaa ei ole uskallettu mediassa tuoda esille, koska syytä ei haluta selvittää, enkä minäkään lähde sitä tässä selvittämään. Jokainen voi ihan itse tehdä päätelmiä siitä, mistä 15-55% ylikuolleisuus saattaisi johtua. Toinen merkittävä spektaakkeli liittyy Ukrainan, Venäjän ja Naton keskinäisiin kahinoihin, joihin Suomikin varsin ansiokkaasti otti osaa, vaikka sille saattaa tulla melkoinen hintalappu muutenkin kuin energiapulan muodossa.

Pluto piipahtaa Vesimiehen merkissä perääntymisjaksonsa aikana huhtikuusta kesäkuuhun, joka saattaa hyvinkin merkitä taloudellisten ja poliittisten korttitalojen – ellei romahtamista – niin vähintään ankaraa huojuntaa Jupiterin tehdessä neliötä Plutolle juuri merkin vaihdon aikaan. Pluto perääntyy toukokuusta lokakuuhun saakka ja tälle välille mahtuu kaksi sotaisaa jaksoa.

Ensimmäinen toukokuun lopulle, jolloin Mars tekee oppositiota Plutolle ja Neliötä Jupiterille. Tätä T-ristiä voi hyvällä syyllä pitää myrskyvaroituksena pankkilaitokselle ja pörssikursseille.

Lokakuussa samankaltainen tilanne toistuu Marsin tullessa neliöön Plutolle ja oppositioon Jupiterille. Tällä kertaa myös Jupiter peruuttelee Pluton vetäessä henkeä ennen eteenpäin lähtemistään. Talouteen liittyy tämäkin kuvio ja ainakin tätä kirjoittaessani on vaikea kuvitella, että se tapahtuisi kovin innostavassa nosteessa.

Jo vuoden 2022 puolella suomalaisuus nosti mahtavasti päätään. Monien eri tahojen kautta on noussut esille kansamme ikiaikainen historia tietäjien ja shamaanien maana. Pluton käydessä moikkaamassa Suomen astrologisen kartan keskitaivasta ja Venusta Vesimiehen puolella, voisin hyvin kuvitella henkisen heimomme heräilevän melkoisella voimalla uuteen vapauttavaan tietoisuuteen korkeasti värähtelevästä henkisestä valovoimasta. Vaikka media puskee pelottavaa uhkakuvaa toinen toisensa perästä, ei meillä yhtenäisenä ja toisistamme huolta pitävänä henkisenä yhteenliittymänä ole pienintäkään hätää eikä aihetta minkäänlaiseen pelkohysteriaan. Olemme säilyttäneet ainutlaatuisen identiteettimme tuhansien vuosien ajan monien sotien keskellä ja pienestä viime vuosina tapahtuneesta notkahduksesta huolimatta löydämme tänä vuonna voimamme uudelleen.

Kosmiset planeetat valmistelevat meille tietä kokonaan uusiin ulottuvuuksiin tulevien vuosien aikana. Henkiset kykymme ja ainutlaatuinen sitkeytemme nousevat arvoon arvaamattomaan maapallon värähtelytaajuuden kohotessa eksponentiaalisesti yhteisten ponnistelujemme ja lisääntyvien konkreettisten tapaamisten myötä.

Tämä loppuosa on toistoa viime vuodelta, mutta niin ajankohtaista, että päätin ottaa uudelleen mukaan tähän vuosikatsaukseen.

”Jokaisella meistä on oma ainutlaatuinen lahjakkuutemme selvitä haasteellisista tilanteista. Keskinäisen yhteyden kehittyessä ja vahvistuessa tulemme löytämään keinot jokaisen eteemme nousevan haasteen voittamiseen. Merkkikohtaisissa tulkinnoissa kerron kyseiselle merkille soveltuvasta tavasta uudenlaisen järjestyksen rakentajana

Vuosien 2012 ja 2032 väliin ajoittuva Kulta-aika toteutuu värähtelytaajuuden kohoamisena, jonka tuloksena henkisesti valveutuneet ja totuuteen heränneet ihmiset pystyvät yhdistämään energiansa ja tukemaan toisiaan kollektiivisesti vaikeissa ja kriittisissä tilanteissa. Suurin osa ihmisistä niin Euroopassa kuin Amerikassa elää armottomassa taloudellisessa ahdingossa, joka ei merkitse nälkäkuolemaa, mutta monille henkistä kuolemaa ja tarkoituksen katoamista elämästä. Jatkuva pelko rahojen riittämisestä, lainojen niskaan kaatumisesta, ulosottoon ajautumisesta ja häpeästä läheisten silmissä, johtaa lopulta pelon katoamiseen. Kun on menettänyt kaiken, ei ole mitään pelättävää muilla kuin niillä, jotka ovat vastuussa näistä kärsimyksistä. Kärsimystensä kautta pelottomuuden lahjan hankkineet ihmiset tulevat olemaan ne suurimmat ja arvokkaimmat muutoksentekijät tulevien vuosien aikana. Jo nyt nousee esille rohkeita lääkäreitä, tuomareita, poliiseja ja jopa salaiseen eliittiin kuuluneita heränneitä, jotka paljastuksillaan edistävät puhtaan oikeudentunnon pysäyttämätöntä esiinmarssia. Viimeiset tulevat ensimmäisiksi.”


Jupiter ja Pluto heiluttavat tahtipuikkoa vuonna 2023
Kuten tuolla aikaisemmin jo mainitsin, on Jupiterin ja Pluton keskinäinen neliö suurin astrologinen mielenkiinnon kohde tänä vuonna. Kukaan ei voi tietää, millaiseen ahdinkoon tulemme taloudellisesti ja energeettisesti päätymään, mutta samaan aikaan tämä kuvio antaa mahdollisuuden jokaiselle meistä löytää itsellemme kuuluva paikka muutosten keskellä. Kysymys on luottamuksesta omaan ainutlaatuiseen viisauteemme, joka johdattaa koko ajan voimakkaammin juuri oikeaan suuntaan. Muistakaa tänä vuonna tämä ikiaikainen viisaus: Ellei joku asia mene nyt odotustesi mukaisesti, niin jotain paljon parempaa on tulossa tilalle.


Vuoden 2023 voimakeskittymät
Astrologian harrastajina pääsemme seuraamaan vuoden 2023 tapahtumia aitiopaikalta tietäessämme jo etukäteen, mitkä ajankohdat ovat astrologisesti ratkaisevia maailmantalouden ja maailman politiikan osalta. Samalla nämä ajankohdat ovat merkittäviä henkilökohtaisessa elämässä etenkin silloin, kun ne osuvat omalle astrologiselle kartalle. Astrokalenterista löytyy kulta-ajan symbolilla merkittynä vuoden tärkeimmät ja voimakkaimmat aikajaksot.

Tässä kuitenkin luettelo kollektiivisesti voimakkaimmista kuvioista lyhyesti ja ilman tarkempia selityksiä siitä, mitä kuvio saattaisi käytännössä tarkoittaa. Näihin jaksoihin palaan Astrokalenteriin sisältyvässä kuukauden voimakkain osiossa yksityiskohtaisemmin aina kuun alussa.

12.3.2023. Jupiter yhtymä Chiron
15.3.2023. Mars neliö Neptunus
30.3.2023 Mars kolmio Saturnus
29.4.2023 Mars sekstiili Uranus
15.5.2023 Mars kolmio Neptunus
18.5.2023 Jupiter neliö Pluto
21.5.2023 Mars opposition Pluto
23.5.2023 Mars neliö Jupiter
19.6.2023 Jupiter sekstiili Saturnus
26.6.2023 Mars neliö Uranus
20.7.2023 Mars opposition Saturnus
22.8.2023 Mars oppositio Neptunus
25.8.2023 Mars kolmio Pluto
9.10.2023 Mars neliö Pluto
11.11.2023 Mars oppositio Uranus
29.12.2023 Mars neliö Neptunus

Seuraa astrologista karttaasi
Paras apuväline näiden voimakkaiden planeettakohtaamisten tunnistamiseen omassa elämässäsi on Astrokalenteri, joka uudistuneessa muodossaan näyttää jokaisen Sinun kartallesi tulevan Kulta-ajan ohituksen päivämäärän ja kuvauksen erillisenä luettelona, joka löytyy astrokalenteristasi kohdasta ”Kulta-Aika”. Tämän luettelon avulla voit ennakkoon valmistautua huolehtimaan omasta osuudestasi Kulta-Ajan muutosten toteuttajana oman elämäsi välityksellä. Palkkiona tästä työstä on elämänlaadun paraneminen, uusien henkisten kykyjen avautuminen ja itseluottamuksen kohoaminen.

Jokaisella horoskooppimerkillä on oma haasteensa ja tietysti myös omat suuret mahdollisuutensa tässä tapahtumien vyöryssä vuonna 2023 rakkauselämän kuvioita unohtamatta. Oman merkkisi kuvaus löytyy, kun jatkat lukemista.

Vesimies

Vuoden haaste
Saturnus ottaa ja häipyy merkistäsi 7.3. ja juuri siihen asti Sinulla on aikaa luoda mahdollisimman toimiva suhde elämäsi konkreettisiin raameihin. Ajan käydessä vähiin on vaarana heittäytyä yrittämään liikaa alkuvuoden aikana sen sijaan, että keskittyisit ihan rauhassa vain vakiinnuttamaan olosuhteesi mahdollisimman mukaviksi. Pluto nimittäin tulee samasta ovesta, josta Saturnus lähtee ja 23.3.–11.6. välisenä aikana pääset ottamaan maistiaiset Plutonisesta elämän ja kuoleman valtikasta, joka siirtyy kokonaisuudessaan hallintaasi vasta 2024 vuoden puolella. Pienenä vaarana on intoutua käyttämään valtaasi liian innokkaasti maaliskuun ja kesäkuun välisenä aikana, jolloin loppuvuoden järjestyksessä pitäminen voi käydä yllättävän hankalaksi. Mars tulee oppositio merkkiisi 25.5.–10.7. väliseksi ajaksi ja tekee tällä välillä’ oppositiota Plutolle sekä neliötä Jupiterille ja Uranukselle, jotka haastavat Sinut pitämään ohjakset äärimmäisen tiukasti omissa käsissä toukokuusta heinäkuuhun. Silloin kaikki tulee menemään aivan loistavasti, mutta päästäessäsi ketään muuta ohjailemaan itseäsi on katastrofin tunnelma käsin kosketeltavissa.

Menestys
Pluton saapuminen merkkiisi 23.3.-11.6 väliseksi ajaksi aloittaa elämässäsi kokonaan uudenlaisen ainutlaatuisia mahdollisuuksia sisältävän aikakauden, joka jatkuu 2024 vuoden puolella entistä intensiivisempänä. Tätä Pluton ensimmäistä visiittiä kannattaa kuitenkin hyödyntää itsenäisyyttäsi ja riippumattomuuttasi kehittämällä. Opettele päättämään asioista keneltäkään lupaa tai tukea odottamatta. Parasta opiskeluaikaa on 15.5.-11.6. välinen aika, jolloin Jupiter tekee neliötä Plutolle ja lisäksi Mars oppositiota Plutolle ja neliötä Jupiterille. Tämä T-risti testaa tehokkaasti kykyäsi ottaa vastuu omasta elämästä ja omista päätöksistä alkukesän aikana. Kysymyksessä saattavat olla jopa seuraavia kymmentä vuotta hallitsemaan tulevat uudet suunnitelmat ja niiden käytäntöön laittaminen. Kuvion perusteella on oletettavissa, että vastustus tulee olemaan kovaa luokkaa. Mitä kovemmin vastavoimat ilmaisevat itsensä, sitä isompaa ja tärkeämpää haastetta olet ottamassa vastaan. Älä suotta yritä saattaa kaikkea valmiiksi kerralla. Pidä suosiolla pientä taukoa kesäkuusta seuraavaan vuodenvaihteeseen. Riittää, kun laukaiset homman liikkeelle ja palaat siihen 2024 vuoden puolella uudella innolla.

Rakkaus
Venus saapuu merkkiisi kanssa 3.1. ja poistuu sieltä 27.1. Heti kättelyssä 4.1. Venus tekee sekstiiliä Jupiterille, 9.1. kolmiota Marsille ja 12.1. sekstiiliä Chironille. Tällä aikavälillä olet oikeutettu olemaan onnesi kukkuloilla kaikissa ihmissuhteissasi ja aivan erityisesti kumppanuuteen liittyvissä uusissa kuvioissa. Olet hyvin perillä asioista, jotka todella koskettavat sydäntäsi ja tunnistat itsellesi merkitykselliset ihmiset siitä, että he aidosti kunnioittavat kaikkea sitä, jonka näet kauniina ja ihastuttavana. 15.1.-27.1 välisenä aikana onkin sitten hiukan kriittisempää vetäessäsi tiukkaa rajaa liian rajoittaviksi käyneille uusille tai vanhoille tuttavuuksille. Tarvitset yllättäen paljon enemmän tilaa ja vapautta päivittäiseen elämääsi ja ahdistus iskee kimppuun ankarasti, ellei tuota tilaa jostain syystä löydy. Kokiessasi olosi vapaaksi ja kunnioitetuksi, olet valmis tekemään isojakin päätöksiä suhteesi vakiinnuttamiseksi. Joillekin Vesimiehille tästä saattaa alkaa koko loppuelämän kestävä rakkaustarina. Mutta aivan kaikille on luvassa vapauttavaa ja kiehtovaa aikaa, kunhan sille antaa luvan ilmentyä.

Nämä ovat merkkikohtaiset ja siksi yleisluontoiset tulkinnat vuoden 2023 astrologisista kuvioista ja ne kannattaa ottaa ihan sellaisinaan huomioon päätöksiä tehdessäsi. Henkilökohtaisemmat näkymät selviävät Vuosi Elämääsi tulkinnasta tai Astrokalenterista, joihin voit tutustua tekstilinkkejä klikkaamalla.

Tarkempi aikataulu elämäsi tapahtumille löytyy täältä