Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Toimitusehdot

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ja latauslinkin tilaamaasi tuotteeseen sähköpostitse, mikäli se on annettu tilauksen yhteydessä. Tilaus tallennetaan myös Astro.fi:iin, josta sen voi lukea heti maksutapahtuman jälkeen. Tilausta ei tallenneta sivustolle luettavaksi, jos se tilataan lahjaksi ja tilaaja ei ole rekisteröitynyt.

Peruutusoikeus / Palautusoikeus

Mikäli et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, sinulla on 100% palautusoikeus joka on voimassa 14 vuorokautta tilauspäivästä lukien.
Palautusoikeus ei koske tekstiviestillä tilattuja tuotteita.

Yksityisyys

Tilauksessa annettuja henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Niitä käytetään vain toimitus- ja astro.fi:n omiin tilastointi tai markkinointi -tarkoituksiin.

Toimitusajat

Astro.fi-sivulle tilatut tulkinnat:
Tulkinnat näkyvät välittömästi onnistuneen maksun jälkeen.

Kotiin tilatut tuotteet:
1-8 arkipäivää. Tulkinnat lähetetään joka keskiviikko 1. luokan postina, jonka toimitusaika on normaalistin noin 1 päivä.

Sähköpostiin tilatut tulkinnat:
1-10 minuuttia, riippuen järjestelmän kuormituksesta.

Maksutavat

Maksupalvelun tarjoaja Paytrail Oyj, 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ asiakaspalvelu@verkkomaksut.fi Puh. 0207 181830 (ark 8-16).

Palvelun kuvaus Paytrail Oyj ostaa myyntisaatavan, eli maksun summan verkkokauppiaalta ja tarjoaa Teille mahdollisuuden maksaa millä tahansa maksusivulla mainitulla maksutavalla. Tieto maksusta toimitetaan myyjälle välittömästi! Palautusoikeus Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan myyjän kanssa.

Tuotteet ja materiaali tai postimaksut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:
Verkkopankit, PayPal, tekstiviesti sekä luottokortit. Pankkipainike maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksut Luottokunnan kautta
Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Astrofy Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Astrofy Oy vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Ylistönmäentie 26
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Paytrail kerää maksutapahtuman yhteydessä IP-osoitteen, maksutavan sekä maksuajankohdan.
https://www.paytrail.com/tietosuojaseloste-paytrailin-maksupalvelu

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käyttöohje:
Astro.fi –sivulle tilatut tulkinnat löytyvät sivustolta kunkin tuotteen omalta sivulta, sisäänkirjautumisen jälkeen. Sähköpostiin tilattujen tuotteiden mukana lähetetään linkki, josta voit käydä noutamassa tulkinan PDF muodossa. Tuotteen lukemiseen tarvitsee Adobe Reader ohjelman tai jonkin muun PDF tiedostoja tukevan ohjelman.

Reklamaatio:
Kuljetuksessa vioittuneesta, virheellisestä tai virheellisesti toimitetusta tuotteesta on ilmoitettava meille kohtuullisen ajan kuluessa.

Reklamaatiot lähetetään osoitteeseen info@astro.fi. Puh 010 420 2333. Halutessasi voit palauttaa tuotteen, laita sähköpostilla tilinumerosi, sekä tilauksessa käyttämäsi viitenumero.