Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrokalenteri

Opas oman sisäisen valon löytämiseen

Tutkimalla omaa sisäistä maailmaasi voit oppia maailmankaikkeuden lakeja

Thorvald Dethlefsen”Kautta aikojen ihminen on vastustanut sitä mitä mieli ei pysty ymmärtämään tai mikä poikkeaa totutusta ajattelusta. Jotta kehityksemme voi mennä eteenpäin, meidän on kuitenkin pystyttävä ottamaan vastaan myös uutta informaatiota ja kyettävä liittämään se jo olemassa olevaan tiedostoomme.”

-Saksalainen esoteerinen ja pätevyyspsykologi Thorvald Dethlefsen

Rytmissä sen salaisuus

Rytmissä sen salaisuus

Elämämme täällä maapallolla rakentuu pääasiassa hengitysrytmistä. Sisään ja ulos. Ilman toista ei ole toista ja nämähän ovat kaksi täysin vastakkaista ilmiötä. Eipä siis ihme, että hermeettinen filosofia kuuluttaa ääripisteiden merkitystä yhtenä suurimmista elämän totuuksista. Emme siis voi tehdä ensimmäistäkään joko - tai valintaa vaan teemme koko ajan väistämättä sekä - että valintoja.

Heti synnyttyämme on alettava hengittämään, itkemään kun on nälkä, nukkumaan kun väsyttää jne. Aivan lapsesta pitäen teemme omat valintamme ja kannamme kaikki valintojemme seuraukset. Lapsi itsessään ei osaa vielä tehdä eikä koskaan tee mitään pahaa. Vasta aikuisen reaktio muuttaa hyvän pahaksi ja synnyttää meissä syyllisyyden tunteen, jota kannamme sitten läpin koko elämän.

Syyllisyyden tunteen luomisen jälkeen opimme syyttämään ympäristöä juuri niin paljon, kuin olemme itse kohdanneet lapsina syyllistämistä kenen tahansa aikuisen taholta.

Vapautuminen syyllisyydentunteesta edellyttää vapautumista syyttämisestä

Vapautuminen syyllisyydentunteesta edellyttää vapautumista syyttämisestä

Tämä vapautumisen prosessi vahvistuu aikuistumisen myötä ja edellyttää meiltä tietoista pyrkimistä kohti valoa ja iloa omien valintojen seurauksena. On opittava kokonaan uusi elämän ja elämisen kieli lapsuudessa omaksutun syyttämisen ja syyllisenä olemisen tilalle.

Oman surkeuden valittaminen on ulkomaailman syyttämistä ja pahentaa poikkeuksetta omaa oloa ja omaa tilannetta. Vasta kun ihminen on valmis ottamaan vastuun kaikesta, mitä hän kokee ja mitä hänelle tapahtuu, hän löytää elämälleen tarkoituksen.

Onnellinen ihminen on tunnustanut oman syyllisyytensä kaikkeen itselle tapahtuvaan ja kantaa vastuun tarpeellisten muutosten tekemisessä.

Aktivoi värähteesi ja opi elämään sen avulla sovinnossa itsesi ja kosmoksen kanssa

Aktivoi värähteesi ja opi elämään sen avulla sovinnossa itsesi ja kosmoksen kanssa

Jokaisella meistä ihmistä on omanlainen värähde kenttämme. Tämä tarkoittaa sitä, että ihminen kohtaa elämänsä aikana vain oman värähtelynsä mukaisia tilanteita. Kuulemme ja koemme niin sanotusti vain oman taajuutemme mukaisia asioita. Mitä paremmin ymmärrämme ja kuuntelemme omaa värähtelyämme, sitä luontevammin tulemme juttuun päivittäin kohtaamiemme asioiden ja ihmisten kanssa.

Astrokalenteri on hieno ja tehokas työväline, mikä opastaa meitä aktivoimaan oman sisäisen värähteemme käyttöön ja opettaa meitä elämään itsemme kanssa sovinnossa.

Astrokalenteri - henkilökohtainen ja yksilöllinen ohjekirja päivittäiseen alkemiaan

Astrokalenteri on työväline, jonka avulla voi tutkailla tulevia ja meneillään olevia kosmisia syklejä, ajanlaatua ja henkeä suhteessa syntymäkarttasi tekijöihin. Astrokalenteri ei suoraan ennusta tulevaisuuden tapahtumia käyttäjälleen, vaan sen avulla voi tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta reaaliajassa.

Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia aikasyklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, voit oppia luomaan itsellesi merkityksellisempää elämää. Enää ei tarvitse selviytyä päivästä toiseen vaan opit kääntämään pikkuhiljaa elämän omaan hallintaasi. Astrokalenterin päätehtävä on auttaa käyttäjäänsä lähes päivittäin ratkaisemaan erilaisia valintoja elämässä. Se kysyy ja herättelee käyttäjäänsä:

Kuka päättää tänään Sinun elämästäsi? Kuunteletko ja toteutatko todella omaa itseäsi vai annatko ulkoisten olosuhteiden valita päätökset puolestasi.

Usein se myös kertoo, miksi juuri sinun olisi syytä päättää ihan kaikesta itse. Astrokalenterin avulla voit kehittyä ja kasvaa koko ajan vastaamaan tarkemmin omaa sisäistä todellisuuttasi ja universumin todellisuutta.

Kosmoksen viestejä kuunnellessasi alat ottamaan vastuuta elämästäsi aiempaa paremmin ja luottamaan sisäiseen viisauteesi, joka vie sinua koko ajan oikeaan suuntaan kohti todellista valaistumista.

Katso Astrokalenterin opastusvideo

Astrokalenterin viestintä

Tämän saat sähköpostiisi:

Astrokalenteri

Astrokalenterin käyttö on helppoa:

Astrokalenterin käyttöohje

Astrokalenterin mukana tulee selkeä käyttöohje

Se auttaa Sinua heti ensimmäiseksi löytämään lähiajan tärkeimmän astrologisen ajankuvauksesi.

Astrokalenterin opastuskirje

Lähetän neljä erillistä opastuskirjettä noin viikon välein tukemaan kalenterin käyttöönottoa yksi askel kerrallaan.

Lisäksi voit milloin vain laittaa suoraan minulle sähköpostia ja kysyä mitä tahansa kalenteriin liittyvää asiaa.

Astrokalenterin käyttöopas

Yleiskuvaus

Katso

Sähköpostiviestit

Katso

Tärkeysjärjestys

Katso

Astrologinen profiili

Katso

Biorytmitulkinnat

Katso

Numerologiset tulkinnat

Katso

Kuukalenteri

Katso

Astrologinen minivideokoulu

Katso

Tuki ja asiakaspalvelu

Katso

Mitä muut kertoivat?

En ole aikaisemmin kommentoinut tai edes kiittänyt Sinua, mutta nyt lähetän Isot Kiitokset näistä sinun opastavista ja kannustavista viesteistä ja merkeistä kartallani.

Satu

Voin suositella noita tulkintoja mitä olen nyt saanut sähköpostissani lukea. Ei muuta kuin räiskettä ja rätinää ensi vuoteen. Terkut koko perheellesi ja ennen kaikkea koko astrotiimille ja kollegoille toivottaa.

Aija

Ystävätulkinnoista sen verran, että ei siis pelkästään tulkintasi minun luonnehoroskoopistani, mutta myös tulkintasi ystävistäni ovat osuneet siinä määrin yhteen todellisten asioiden ja tapahtumien kanssa, että myös se on saanut minut aika hiljaiseksi.

Pirjo

Kiitos Seppo! Juuri lueskelin näitä Astrokalenteriin liittyviä viestejä mitä olen saanut sinulta. Ne ovat pitäneet ihan uskomattoman hyvin paikkansa!

Minulla on tunne, että nyt ovat suuret muutokset käynnissä minun elämässäni ja hyvällä tavalla sellaiset! Kiitos jo menneistä ja valmiiksi tulevista Astrokalenterin tulkinnoista.:).

Netta