Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Mitä ajattelet, kun kuulet sanan astrologia?
Ehkäpä samaa, kuin valtaosa ihmisistä – kyseessä on ennustaminen. Ennustajaukkonahan minua toiset pitävät, onpa jopa tarjottu maatalouden asiantuntijaa ja muinaistutkijaakin.

Mutta oikeasti astrologia ei ole mitään näistä sillä astrologia on oman itsen kokonaisvaltaista tuntemista! Siihen päästäkseen on kuljettava oma ainutlaatuinen elämänreitti, elämän pituinen matka.

Astrologista syntymäkarttaa voi ajatella maantiekarttana. Se opastaa käyttäjäänsä löytämään nopeimman, joskaan ei aina helpoimman, reitin päämäärään - harmoniaan, jota me kaikki tässä elämässä itsellemme etsimme.

Voit kulkea reittisi kahdella tavalla. Voit käyttää matkallasi apuna juuri tuota Sinua varten laadittua astrologista syntymäkarttaa tai yrittää selvitä kaikesta kantapäätaktiikalla. Jotkut sanovat, että kantapääkoulu on paras koulu. No, ainakin se koettelee hermoja ja vie aikaa. Emmehän me kukaan siltä voi täysin välttyä, eikä ole tarpeenkaan, mutta astrologian avulla voit tehdä elämän pituisesta matkastasi huomattavasti mielekkäämmän, harmonisemman ja armollisemman kulkea.

Ihminen joka tietää päämäärän on onnellinen

Hän, joka on tietoinen reitistään ( astrologisesta kartastaan ) ja päämäärästään, on onnellinen. Ilman tietoista reittiä matka voi tuntua ajoittain hyvin raskaalta, tyhjältä ja ahdistavalta. Meidän kaikkien peruskysymykset ovat kuitenkin aina samat: kuka minä olen ja mikä minun elämäni tarkoitus täällä maailmankaikkeudessa on. Astrologia auttaa saamaan näihin kysymyksiin vastauksia.

Miksi yhä useammat ihmiset hakeutuvat juuri nyt astrologian pariin?

Maailmassa on aina ollut myllerryksiä, niin nytkin. Koemme olevamme keskellä jotain todella suurta tapahtumaa, josta on vaikea saada otetta. Uskon, että jokainen astrologian pariin hakeutuva ihminen tuntee alitajuisesti, että kaikki vaikuttaa kaikkeen ja jokainen on osa tätä suurempaa kosmista kokonaisuutta. Astrologiasta kiinnostuneet ihmiset haluavat ymmärtää niin itseään kuin tapahtumiakin, ja tämän ymmärryksen avulla on mahdollista saavuttaa tasapaino, sisäisen rauha ja harmonia. Kun minä muutun, muuttuu maailma ympärilläni.

Miksi niin monet ihmiset ovat tänä päivänä onnettomia, surullisia, apaattisia, jos kerran jokainen astrologinen syntymäkartta on täydellinen toimiva kokonaisuus? Vastaan: samasta syystä, kuin miksi naulakossa oleva hattu ei lämmitä päätä! Mitä et käytä, siitä ei ole hyötyä.

Nykyaika kuluttaa ihmistä kiireineen, stresseineen ja arvotyhjiöineen. Silti ihmisellä on sisäinen tarve harmoniaan ja rauhaan, johon avaimena toimii matka oman itsen tuntemiseen.

Astrokalenteri – tule tietoiseksi omista mahdollisuuksistasi

Minun missioni koko urani ajan on ollut antaa jokaiselle mahdollisuus tutkia ja tulkita omaa astrologista syntymäkarttaansa ja aikaansa mahdollisimman monipuolisesti.

Kaikki elämäsi tapahtumat ja kokemukset kasvattavat. Jos törmäät puuhun, on Sinun kierrettävä se. Jos tulet joelle, etsit sillan päästäksesi jatkamaan matkaa. Jokainen vastoinkäyminen on maastomerkki, jonka mukaan voit suunnistaa eteenpäin. Astrokalenterin olen laatinut, jotta se auttaisi Sinua selviytymään ja navigoimaan elämänpituisella matkallasi aina maaliin saakka.

Polulla pysymistä helpottamaan lähetän sähköpostiisi tiedon aina, kun kartallasi tapahtuu jotakin ja lisäksi linkin sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavaan pitkäaikaiseen transiittiin eli astrologisen aikasi punaisiin lankoihin. Nämä tulkinnat ovat kaikkein tärkeimmät kulumassa olevan vuoden kannalta.
Astrokalenterissa on lisäksi muitakin ominaisuuksia ja ne tukevat aikasi ja rytmisi seuraamista.

Tutustu Astrokalenterin hyötyihin astrologi Seppo Tanhuan opasvideon kautta:


Aloita ilmainen kokeilu tästä!