KESÄALE!

Nyt astrologiaa rajoitetun ajan kesäalessa, alkaen 5,53€

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Astrokalenterin käyttöopas

Astrokalenterin yleiskuvaus

Astrokalenterin avulla pystyt seuraamaan aurinkokuntamme planeettojen kohtaamisia syntymäkarttasi tekijöiden kanssa. Astrokalenterin päätarkoitus on auttaa Sinua löytämään omat astrologiset rytmisi vuosinäkymän, kuukausinäkymän ja päivänäkymän avulla.

Tunnistaessasi oman päämääräsi ja omat henkiset valmiutesi teet elämästäsi koko ajan mielekkäämpää, mielenkiintoisempaa ja iloisempaa. Tulet paremmin toimeen kaikkien tapaamiesi ihmisten kanssa ja menestyt elämässäsi tekemällä sitä, minkä koet eniten omaksesi.

Seuraamista helpottaakseni lähetän sähköpostiisi tiedon aina kun kartallasi tapahtuu jotakin ja lisäksi linkin sillä hetkellä voimakkaimmin vaikuttavaan pitkäaikaiseen transiittiin. Astrokalenterin muut ominaisuudet tukevat aikasi ja rytmisi seuraamista.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Sähköpostiisi saapuvat viestit

Aina kun kartallasi tapahtuu + ystävätulkinnat

Astrokalenterin sähköpostiviestit Sähköpostiisi tulee viesti niinä päivinä, kun kartallasi tapahtuu planeettaohituksia. Joskus lähetyksissä on useamman päivän taukoja, ellei ohituksia tapahdu tuona aikana. Samassa sähköpostissa näkyy päivän ohituksen alapuolella myös kyseisellä hetkellä voimakkaimmin vaikuttava planeettaohitus eli transiitti.

Tämä on SE juttu, jota erityisesti kannattaa seurata ja jonka viesti kannattaa lukea useampanakin päivänä.

Sama teksti näkyy sähköpostissasi niin kauan, kun se on määräävin tekijä, joskus jopa pari kuukautta. Päivittäiset tekstit tulee sovittaa tämän voimakkaimman tekijän energioihin.

Sähköpostilähetyksissä näkyy myös kyseisen päivän numerologinen merkitys, joka on aika jännä rytmittäjä sekin. Näissä toistuvissa sähköposteissa kerron myös ystäviesi karttojen tapahtumista, mikäli olet heitä liittänyt Astrokalenteriisi.

Kuukauden voimakkain

Saat sähköpostiisi jokaisen kuun alussa viestin kuukauden voimakkaimmista tekijöistä yleensä ja yksilöidyn selvityksen siitä, mikä planeetta alkavan kuukauden aikana vaikuttaa kartallasi voimakkaimmin.

Täysikuun kuvaus kerran kuussa

Päivää ennen täysikuuta saat laatimani kuvauksen tulossa olevan täysikuun energioista ja erillisen kuvauksen sen kuun aikana, kun täysikuu toteutuu Sinun Kuumerkissäsi.

Tieto mahdollisista kilpailuista

Huvia ja jännitystä lisätään järjestämällä Astrokalenterin tilaajille ihan omia pieniä kilpailuja.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Tärkeysjärjestys - Käytä Astrokalenteria näin

Vuoden voimakkaimmat ohitukset

Astrokalenterin vuosinäkymä Astrokalenterin käyttöä aloittaessasi kannattaa ensimmäisenä tutustua ”vuosinäkymään” ja klikata siellä näkyviä punaisia palkkeja. Ne ovat kosmisten planeettojen ohituksia kuvaavia aikajaksoja eli astrologisen aikasi punainen lanka.

Nämä tulkinnat ovat ne kaikkein tärkeimmät kulumassa olevan vuoden kannalta ja voimassaoloaika näkyy vuosinäkymässä kuukausi kerrallaan. Näiden planeettojen liike on hidasta, ja joskus voi olla, ettei tällaista sisälly vuoteesi laisinkaan.

Kun haluat nähdä pidemmälle eteenpäin, paina pientä nuolta ’kuukausi’ -kohdan vieressä ja valitse seuraavan 3kk jakson alkamiskuukausi. Saat näkyviisi kolme seuraavaa kuukautta. Klikkaamalla palkkia saat näkyviisi kyseisen jakson tulkinnan.

Tummansiniset palkit ovat seuraavaksi voimakkaimmat ja ovat vuotesi punainen lanka, jos punaisia palkkeja ei ole. Vaaleansiniset ovat vuosinäkymän heikoimmat vaikutukseltaan.

Kuukausinäkymä / symbolien selitykset

Astrokalenterin kuukausinäkymä Sitten voit siirtyä ”kuukausinäkymään”, josta löytyy erilaisia symboleita.

Vaikutukseltaan heikoimmat ja vain parin päivän kestoiset Merkurius (keltainen tähti) ja Venus (vaaleanpunainen tähti) antavat ideaa sille päivälle, jolloin ne kalenterissa esiintyvät. Merkurius liittyy kommunikointiin ja Venus arvomaailman asioihin.

Mars (tummanpunainen tähti) kertoo jo hiukan pidemmästä ja voimakkaammasta aloittamisten ajasta, jolloin on virtaa ja voimaa tavallista enemmän.

Jupiter (vihreä neliö) ja Saturnus (sininen neliö) kuvaavat sosiaalisten planeettojen jo pidempää ja tehokkaampaa vaikutusta, joihin kannattaa tutustua symbolia klikkaamalla, jolloin sen tulkinta tulee näkyviin.

Chiron (violetti neliö) kuvaa terveyteen, jaksamiseen ja paranemiseen liittyviä kohtalaisen pitkiä oireista varoittavia aikajaksoja, joita on viisasta seurata tarkkaakin tarkemmin.

Kosmiset planeetat Uranus, Neptunus ja Pluto ovat kaikki liekkisymbolin sisällä, koska ne kuvaavat koko ajan päällä olevaa voimakkainta planeettavaikutusta. Niihin oletkin jo tutustunut vuosinäkymässä, jos se punainen palkki Sinulta löytyi.

Kuukausinäkymässä nämä kosmiset planeetat kertovat hetkestä, jolloin niiden vaikutus on vahvimmillaan. Silti ne antavat suurimman merkityksen koko sille kuukaudelle, jolloin tulen kuva kalenterista löytyy. Kaikille kuukausinäkymässä esiintyville symboleille löytyy tulkinta kyseistä symbolia klikkaamalla.

Päivänäkymä

Astrokalenterin päivänäkymä Päivänäkymästä löydät menossa olevan päivän aikana vaikuttavat planeettatekijät (yhden tai useampia), jos sellaisia on.

Päivänäkymästä selviää myös menossa olevan päivän numerologinen kuvaus, kyseistä päivää hallitseva voimakkain planeettaenergia linkin muodossa ja lisäksi sieltä löytyy ystävätulkinta, jos jollekin valitsemista ystävistä osuu planeettaohitus kohdalle.

Ystävätulkinnat

Ystävätulkinnat on merkitty kuukausinäkymään violetilla merkillä. Sen tarkoitus on antaa vihjeitä siitä, millä tavalla voit tukea tai kannustaa ystäviäsi silloin, kun elämä koettelee tai tarjoaa mahdollisuuksia. Ystävätulkintoja pääset lisäämään, poistamaan ja muokkaamaan kuukausinäkymän oikeasta laidasta löytyvästä karttapankkiosiosta. Ystävätulkinnat näkyvät sähköpostiisi tulevassa viestissä ja kuukausinäkymässä violettina symbolina.

Voit lisätä kalenteriisi niin monta ystävääsi kuin haluat. Saat tietoa aikajaksoista, jolloin voit tukea heitä jollain tavalla. Ystävien lisäys onnistuu kuukausinäkymän kohdalta oikeasta sivupalkista.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Astrologinen profiili

Katsoessasi astrologista karttaasi, huomaat että se on ympyrän muotoinen. 360 astetta jaetaan 12 samansuuruiseen merkkiin alkaen kevätpäivän tasaukseen sijoittuvasta Oinaan merkistä. Nämä 12 merkkiä muodostavat astrologisen Eläinradan. Ympyrästä löytyvät näiden eläinradan merkkien sisäpuolelta Aurinko, Kuu ja planeetat. Ympyrä jakautuu 12:sta eri suuruiseen lohkoon, joita kutsutaan huoneiksi. Huoneet kuvaavat elämänalueita. Planeetta on siis aina jossakin merkissä ja huoneessa.

Kartasta löytyy hiukan vahvemmalla punaisella värillä merkitty nousumerkkiakseli ja sinisellä merkitty keskitaivaan akseli. Nousumerkki kuvaa persoonallisuutta ja keskitaivas Uran ja ammatin aluetta. Ympyrän keskellä olevat viivat ovat kartan tekijöiden välisiä aspekteja, jotka kuvaavat luonteesi henkisiä vahvuuksia ja haasteita. Vihreät ja siniset viivat kuvaavat henkisiä valmiuksia, punaiset ja violetit viivat kuvaavat dynaamisia eli haasteellisia ja voimaa sisältäviä luonteenpiirteitä.

Astrologia on merkittävä itsetuntemuksen väline ja toivon, että löydät näiden sivujen ja astrokalenterin avulla vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin siitä kuka oikeastaan olet ja mitä olet täällä tekemässä.

Astrologinen profiili, syntymäkartta ja pikatulkinnat kartastasi Syntymäkartta

Astrologinen karttasi.

Pikatulkinnat kartastasi

Pikatulkinnat karttasi nousumerkistä ja persoonallisista planeetoista. Pikatulkinta kartasta on karsittu versio Luonneanalyysistä. Luonneanalyysi on ensimmäinen ja samalla tärkeä tulkinta lähtiessäsi tutkimaan omaa minuuttasi.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Biorytmitulkinnat

Alkunsa biorytmiikka sai 1900-luvun taitteen Keski-Euroopassa. Wilhelm Fliessiä (1859–1928), berliiniläistä nenä- ja kurkkuspesialistia, pidetään yhtenä biorytmiikan perustajana. Psykoanalyysin kehittäjän Sigmund Freudin oppi-isä ja ystävä Fliess kiinnostui rytmeistä huomatessaan ajallisia vaihteluita ihmisten terveydessä. Hänen havaintonsa loi perustan 23-vuorokautiselle fyysiselle syklille. Wieniläinen psykologian professori Herman Swoboda (1873–1963?) kiinnostui puolestaan vaihteluista ihmisten minäkuvassa ja mielialassa, ja ”löysi” näin emotionaalisen syklin. Itävaltalainen insinööri Alfred Telscher kehitti Fliessin ja Swobodan innoittamana älyllisen syklin selittämään vaihteluita oppilaidensa älyllisessä suorituskyvyssä.

Alkuinnostuksen jälkeen kiinnostus biorytmiikkaa kohtaan väheni noustakseen uudelleen juuri ennen toista maailmansotaa. Tuolloin työpsykologit halusivat minimoida tehtaissa tapahtuvien onnettomuuksien määrän ja siksi he alkoivat tutkia biorytmiikan mahdollisuuksia. Sittemmin sitä on sovellettu tehdastyön lisäksi yritysten johtamisen tehostamiseen, auto- ja lento-onnettomuuksien vähentämiseen sekä ihmisten terveydentilan ja urheilijoiden menestyksen ennustamiseen. Biorytmiikasta on ilmestynyt useita populaareja teoksia ja se on löytänyt tiensä myös monille internet-sivuille. Biorytmien laskeminen suoritetaan nykyisin tietokoneohjelmien avulla.

Oma biorytmisi

Biorytmit ja biorytmivertailu Valitsemalla ”Biorytmit”-välilehden näet välittömästi oman biorytmisi kyseiselle päivälle ja lyhyen kuvauksen siitä, mitä päivän aikana kannattaa ottaa huomioon.

Biorytmivertailu

Vierittämällä biorytmisivua alaspäin saat näkyviisi omat tietosi valmiiksi kirjoitettuna ja vieressä on tyhjät kentät ystäväsi, puolisosi tai työkaverisi tiedoille. Klikkaamalla näytä biorytmivertailu, saat näkyviisi omat käyräsi kirkkaammilla väreillä ja ystäväsi vastaavat hiukan vaaleammilla väreillä kuvattuina sekä molemmille oman tulkinnan kyseiselle päivälle.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Numerologiset tulkinnat

Oletko huomannut, että tietyt numerot toistuvat usein elämässäsi? Ainakin minulle muutamista  numeroista on tullut tärkeitä viittoja polullani. Kun näen tuon numeron vaikkapa istumapaikkanani junassa ( en ole sitä itse varannut ), tiedän että minua kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota matkan pieniinkin tapahtumiin.

Kun tutustuin numerologian historiaan hiukan tarkemmin, minua kiehtoi tämä jo paljon ennen ajanlaskumme alkua syntynyt arkaistinen järjestelmä ihmisen henkistä kehitystä tukevana numerologisena kaavana. Järjestelmä periytyy kaldealaisilta magian taitajilta ja eroaa muista tunnetuista laskukaavoista etenkin nimen eri kirjaimille annettujen lukuarvojen suhteen. Aikojen saatossa olen saanut lukuisia tiedusteluita ihmisiltä, joita myös numerot askarruttavat. Niinpä päätin lisätä numeroiden sanomaa osaksi Astrokalenteria.

Tulkinta itsellesi

Numerologiset tulkinnat Tämän välilehden takaa löydät valmiiksi laskettuna Elämänpolkusi numeron ja menossa olevan vuoden Vuosinumerosi. Lisäämällä tyhjiin kenttiin käyttämäsi etunimen ja nykyisen sukunimesi saat näkyviisi Sielun numerosi, Persoonallisuusnumerosi ja Itseilmaisun numerosi sekä niiden tulkinnat kaldealaisen järjestelmän mukaisesti laskettuna.

Numerovertailut / tulkinnat ystäville

Valitsemalla välilehden ”Vertaile numeroita” voit illanvietoissa tai ihan vain huviksesi laskea ystäväsi / ystäviesi eri numerologisia arvoja ja niistä laadittuja tulkintoja. Saat näkyviin yhden tulkinnan kerrallaan. Tietoja ei tarvitse kirjoittaa uudelleen, vaihdat vain palluran toiseen kohtaan ja klikkaat ”katso numerovertailu”. Sinusta on tullut pieni numerologi.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Kuukalenteri

Kuukalenteri Ennen Kuukalenterin seuraamista, muista päivittää siihen kyseisen hetken asuinpaikkakunta. Eri puolilla maapalloa kuupäivät vaihtelevat. Kuukalenteri kertoo kuunvaiheiden vaikutuksesta yleisellä tasolla. Siitä voit katsoa, mikä kuupäivä on menossa ja mitä silloin kannattaa ottaa tekemisessään huomioon.

Kuupäivät eivät seuraa normaalia vuorokausirytmiä ja siksi jonain päivänä ei ole mikään kuupäivä. Joinakin kuukausina kuupäiviä on enemmän ja joinakin vähemmän riippuen kuunkierron kulloisestakin vaiheesta ja sovittautumisesta meidän 24h päivärytmiimme.

Kuukalenterista näkee, missä horoskooppimerkissä Kuu liikkuu ja aina kun se on Sinun horoskooppimerkissäsi tai Kuumerkissäsi, suosittelen lukemaan kuupäivän ohjeistuksen tavallista tarkemmin.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Astrologinen minivideokoulu

Astrologinen minivideokoulu Tämän välilehden takaa löydät lyhyen astrologian kurssin planeetoista, aspekteista ja transiiteista kimmokkeeksi jatko-opintojen aloittamiseksi. Vitsi, vitsi.

Katsomalla nämä videot, alat oivaltaa asioita astrokalenteristasi jo ennen tulkintojen lukemista. Lisäksi ne syventävät käsitystäsi planeettojen symboliikasta ja käyttömahdollisuuksista tärkeitä ratkaisuja tehdessäsi.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Tuki ja asiakaspalvelu

Astron asiakaspalvelun tavoitat numerosta: 010 420 2333 tai sähköpostitse: info@astro.fi.
Asiakaspalvelumme palvelee ma-pe klo 10-16.

Takaisin
Palaa takaisin ominaisuudet sivulle

Kiitos, että jaksoit tavata tämän oppaan loppuun saakka. Uskon, että saat kalenteristasi irti paljon enemmän kuin vain alkamalla käyttää sitä Seppomaiseen/ miesmäiseen tapaan manuaaleja lukematta.

Toivotan Sinulle iloa ja onnistumisia astrologian aktiivisena harrastajana!