Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.8.2020

Asiat etenevät esiripun takana

Asiat etenevät esiripun takana oikein mukavasti ja huijaus todellakin paljastuu myös meillä Suomessa, kuten alempaa löytyvästä YLE:n uutisesta käy ilmi. On jotenkin hyvin kuvaavaa, että elämän ja kuoleman planeetta Pluto nostaa esiripun ja näyttää, millaisesta näytelmästä on kysymys.

Opiskellessani jo 30 vuotta sitten vyöhyketerapeutiksi, suoritin myös terveydenhoidon perustutkinnon, josta en enää paljoa muista. Yksi asia tautiopista jäi kuitenkin kirkkaana mieleeni ja on vaikuttanut valintoihini ravinnon, liikunnan ja lisäravinteiden osalta. Tuo asia on hapen merkitys ihmisen terveydelle ja se, että 99% energiastamme syntyy juuri hapen kierrosta elimistössämme. Jo lyhytaikainen hapensaannin heikkeneminen vaikuttaa radikaalisti aivotoimintaan ja pidentyneenä kaikkiin elintoimintoihimme sairauksiin altistavasti. Valtaosa ihmisen sairauksista juontaa juurensa hapenpuutteesta.

Eniten hapesta riippuvaiset ja siksi haavoittuvimmat osat elimistössämme ovat aivot ja sydän, jotka molemmat reagoivat nopeasti happimäärän vähenemiseen. Ruokailutottumukset, stressi ja elintapamme ovat yksi kehossamme hapenkulkua rajoittava tekijä, vaikka hengitysilma olisikin happimäärältään laadukasta. Pahin hapenkulkuun liittyvä skenaario on hengitysilman happimäärän väheneminen muutamaa minuuttia pidemmäksi ajaksi, jolloin aivot ja sydän eivät enää pysty toimimaan tehokkaasti. Kehomme on tässä suhteessa säilyttänyt viisautensa ja ilmoittaa erilaisten tuntemusten muodossa, milloin aletaan liikkua vaarallisilla vesillä. Väsymys, heikentynyt keskittymiskyky ja sydämentykytys ilmaantuvat melko nopeasti sen jälkeen, kun tuntee ettei saa kunnolla henkeä.

Mitä herkempi ihminen, sitä nopeammin hän reagoi hapenpuutteeseen. Maailman muuttuessa nyt koko ajan nopeammalla syklillä, tarvitsemme ehdottomasti kaiken saatavilla olevan energian oman osamme toteuttamiseen ja omalla raiteella pysymiseen. Siksi on niin tärkeää seurata oman kehon tuntemuksia hengityssuojaimia käytettäessä. Toiset reagoivat herkemmin kuin toiset ja jokaisen on löydettävä omat rajansa. Selvää on, että hiilidioksidin määrä hengitysilmassa kasvaa vaaralliselle tasolle muutamassa minuutissa jo ohutta kangasmaskia käytettäessä. Hapenpuute heikentää immuniteettia ja siksi maskien käyttösuositus kuulostaa erityisen oudolta silloin, kun immuniteettia pitäisi kaikin keinoin kasvattaa.

Tässä alla saksalaisten lääkäreiden, tutkijoiden ja talousalan ammattilaisten julkaisema video Koronasta ja paljon itse virusepidemiaa suuremmasta vaarasta, jonka onneksi pystyy välttämään, kun vaan tietää mistä on kysymys ja kuinka kannattaa toimia.

https://peertube.su/videos/watch/75e7379e-81e0-49a7-a913-58d98c03a815?d=n

SAAKO VALEMEDIA IHMISET LAITTAMAAN TURHAN MASKIN KASVOILLEEN?

Sosiaali- ja terveysministeriö on julkaissut odotetun selvityksen kasvomaskien käytön hyödystä. Selvityksellä pyrittiin selvittämään, voidaanko arjen tilanteissa käytetyillä kasvosuojuksilla estää epidemian leviämistä.

Selvityksen perusteella ei.

– Tieteellistä näyttöä käytölle ei ole, sanoo selvitystä koostanut emeritaprofessori Marjukka Mäkelä.

Selvityksessä todetaan, että tutkimusnäytön perusteella kasvosuojusten käytön vaikutus hengitystieinfektioiden leviämiseen väestössä on vähäinen tai olematon.

Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-11375853

HUOMIO!
Haluan kokeilla Seppo specialin alkuun, että pystymmekö rakentavaan keskusteluun tämän osion aiheista. Mikäli keskustelu menee asiattomaksi ja riitelyksi, niin kommenttiosio poistetaan. Toivon siis, että jokainen kommentoija osaltaan toisi tähän kommenttiosioon jotain rakentavaa kommentointia ja mahdollisesti uuttakin tietoa ja linkkejä aiheista maailmalla.

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää