Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

13.5.2020

Suuri Herääminen on käynnissä

Monelle on jäänyt varmasti mieleen Hermes Trisgemistoksen teesi ”Niin ylhäällä kuin alhaalla”.Se muistuttaa meitä elämän ja maailmankaikkeuden täydellisestä järjestyksestä. Samat lain alaisuudet ovat voimassa kaikkialla maailmankaikkeudessa. Tällä Hermes tarkoittaa sitä, että taivaalla ”yllä” vaikuttavat planeetta energiat ovat samat täällä ”alla” eli maan päällä ja ihmisten elämässä. Ihminen on luotu samoista jumalaisista energioista, kuin planeetat ja universumi. Kuolemattomat sielumme kuuluvat Luojaan itseensä, kuten taivaan tähdet ja universumimmekin.

Mikrokosmos ja makrokosmos ovat yhdessä ymmärtämämme maailmankaikkeus

Kun tarkastelemme asiaa lähemmin, niin ihminen itsessään sisältää mikrokosmoksen ja makrokosmoksen. Niinpä ”ulompi” minä (makrokosmos) on ”sisäisen” minän (mikrokosmos) kuva toisessa mittakaavassa. Itsetuntemuksen alkuvaiheessa tunnemme vain ulkoisen minäkuvamme, joka on kehittynyt varhaisessa lapsuudessamme. Jotta tietoisuutemme voisi kasvaa meissä uudelle kehittyneemmälle tasolle, meidän on ymmärrettävä, että emme ole pelkästään sitä, miten ulkopuoliset olosuhteet ovat meitä aikanaan muokanneet. Kehitymme ja kasvamme koko ajan vastaamaan tarkemmin sisäistä todellisuuttamme.

Aloita matkasi kohti valoa ja korkeampaa tietoisuutta

Kulta-ajassa ihmiskunnan tietoisuuden kasvu kohoaa ja kiihtyy valtavaa vauhtia tavoitellen lopulta täyttä potentiaaliaan. Sopeutuaksemme mahdollisimman joustavasti näihin uusiin kulta-ajan tietoisuutta kasvattaviin muutoksiin ja olosuhteisiin meidän on herättävä aktivoimaan tämä korkeampi tietoisuus (sydämen valo) itsessämme. On herättävä unen kaltaisesta horrostilasta.

Usein henkinen heräämisemme liittyy elämämme erilaisiin kriisi tilanteisiin, pieniin tai suuriin sellaisiin. Kriisin laajuudesta riippuen siinä voi olla mukana koko elämä, oma persoona, ammatti ja ura, perhe- ja parisuhteet. Yhteistä näille kriiseille on se, että meillä ei ole yleensä valmiita työkaluja niistä selviytymiseen, vaan keinot on keksittävä kriisin jo käynnistyttyä. Kriisien tehtävänä onkin aktivoida sielumme eli korkeampi tietoisuus avuksemme. Vastoinkäymiset saattavat asettaa meidät tienhaaraan, jossa on tehtävä suuria valintoja. Toisaalta on myös mahdollista, että heräämiseen johtaa kehitys, jonka juuret saattavat olla kaukana menneisyydessä, jopa aiemmissa elämissä.

Esoteerinen tie pyrkii johdattelemaan unesta heränneitä kulkijoita kohti todellisen ihmisyyden täyttä tietoisuutta

Lähtökohtaisesti kaikki ihmiset ovat kuin hypnotisoituja ja voidaan puhua ns ”nukkumisesta” eli horroksesta. Kirjassa ´Kohtalo on Haaste´ edesmennyt Saksalainen psykoterapeutti, psykologi ja esoteerikko Thorwald Dethlefsen kirjoittaa seuraavalla tavalla ihmisistä. Lähtökohtaisesti kaikki ihmiset ovat kuin hypnotisoituja ja voidaan puhua ns ”nukkumisesta” eli horroksesta. Ihminen on kuin peilikuva itsestään, jonka tietoisuus vielä uinuu. Nukkuvan on mahdotonta tajuta nukkuvansa ja nukkuva ei myöskään voi huomata muiden nukkuvan eikä nukkuva tunnista muita hereillä olevia. Hänen täytyy ensin herätä itse, että voi tajuta nukkuneensa. Esoteerinen tie pyrkii johdattelemaan unesta heränneitä kulkijoita kohti todellisen ihmisyyden täyttä tietoisuutta. Esoteerisen tien kulkijan ei tarvitse uskoa välttämättä mihinkään. Riittää, että hän avaa silmänsä, herää ja oppii näkemään, että todellisuus on kaikkialla.

Kuulutko Sinä nukkuviin vai valveilla olevien joukkoon?

Tiede opettaa meille tänä päivänä, että meidän pitää löytää aina jotain uutta todistettavissa olevaa tietoa, jotta voimme päästä lähemmäksi totuutta ihmisyydestä. Tieteen näkökulmasta on vain ajan kysymys, milloin tiedetään ”kaikki”.

Esoterian näkökulmasta asia on juuri päinvastainen. Kaikki tieto on jo olemassa ja se on meissä itsessämme, mutta meidän täytyy kehittyä ja avata korkeamman tietoisuuden portti päästäksemme siihen käsiksi eli löytääksemme yhteyden - Hengen Valon.

Esoteerinen ajattelu on siis luonteeltaan sisäistä ja kokemuksellista. Se tarkoittaa sitä, että emme kysy vain ”millaista” todellisuus on, vaan haluamme tietää ennen kaikkea ”miksi” näin on.  Kysymykseen ”miksi” sisältyy aina kysymys kaiken tarkoituksenmukaisuudesta ja juuri se toimii yhdyssiteenä ilmiömaailman ja ihmisen välillä.   

Sisäinen Soturi –tulkinta – aloita korkeamman tietoisuuden aktivointi itsessäsi

Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo heti syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme. Sisäinen Soturi tulkinnan tarkoitus onkin auttaa sinua ottamaan käyttöön tiedostamaton potentiaalisi ja opettaa sinua rakentamaan tästä elämästä PARAS ELÄMÄ itsellesi.

Sisäinen Soturi on selviämisopas tähän elämään

Käytän Sisäinen Soturi -tulkinnan perustana Hermes Trisgemistoksen oppeihin pohjautuvaa ikivanhaa Hermeettistä filosofiaa, jonka symboliikka liittää jokaisen planeetan osaksi elämän päättymätöntä kiertokulkua (Thorwald Dethlefsen: Kohtalo on haaste). Sisäinen Soturi –tulkinta perustuu hermeettisen filosofian mukaiseen jälleensyntymisoppiin. Sen mukaan kaikki meidän tekomme ja päätöksemme kantavat hedelmää tai vaativat korjaamista tämän elämän lisäksi myös tulevien elämien aikana. Niinpä sinä saat tässä elämässä nauttia edellisten elämiesi aikana hankkimistasi valmiuksista ja oppia tekemistäsi inhimillisistä erehdyksistä.

Karma ei koskaan tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä jotain rangaistusta edellisten elämiesi pahoista teoista. Negatiivinen karma (kriisi) syntyy vain sellaisessa tilanteessa, jossa vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät. Elämä voi tuntua toivottomalta tai vaikealta myös sellaisessa tilanteessa, jossa jätät aiemmin hankkimasi valmiudet käyttämättä. Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat).

Selviämistarinoita on paljon

Olen saanut seurata paljon koskettavia tarinoita elämästä vuosien mittaan karttatulkintoja tehdessäni. Poikkeuksetta astrologiselta kartalta on löytynyt koettelemusta (kriisiä) selventävää karmallista taustaa, joka ei tietona vapauta meitä itse haasteesta, mutta auttaa ymmärtämään tilannetta. Kun tiedostamme oman karttamme kaikki vahvuudet ja haasteet, voimme tehdä jatkossa fiksumpia päätöksiä elämässämme ja ottaa merkittäviä henkisiä edistysaskeleita kohti korkeampaa tietoisuutta ilman syviä kriisejä.

Mitä muut kertoivat Sisäinen Soturi -tulkinnasta?

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Päätä itse onko siitä Sinulle hyötyä vai ei!

Ellet ole tullkintaan tyytyväinen, palautan maksamasi summan takaisin tilillesi ilman kyselyitä.

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää