Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.1.2020

Aloita matkasi kohti valoa ja korkeampaa tietoisuutta

Itsetuntemuksen kehittäminen on elinikäinen prosessi, joka käynnistyy meissä kaikissa ihmisissä jossain vaiheessa elämää. Henkisen heräämisen prosessi johtaa vähitellen yhä suurempaan ja suurempaan sisäiseen ohjaukseen. Ihminen alkaa huomata, että hänen sisällään vaikuttaa joku muukin kuin vain tähän mennessä tuntemamme olemuspuoli. Tätä uutta vielä tuntematonta olemuspuolta kutustaan sieluksi ja se alkaa puuttua ihmisen elämään yhä enemmän mitä pitemmälle henkisen heräämisen prosessimme etenee.

Kulta-ajassa ihmiskunnan tietoisuuden kasvu kohoaa ja kiihtyy valtavaa vauhtia tavoitellen lopulta täyttä potentiaaliaan. Sopeutuaksemme mahdollisimman joustavasti näihin uusiin kulta-ajan tietoisuutta kasvattaviin muutoksiin ja olosuhteisiin meidän on herättävä aktivoimaan tämä korkeampi tietoisuus (sielu) itsessämme. Usein henkinen heräämisemme liittyy elämämme erilaisiin kriisi tilanteisiin, pieniin tai suuriin sellaisiin. Kriisin laajuudesta riippuen siinä voi olla mukana koko elämä, oma persoona, ammatti ja ura, perhe- ja parisuhteet. Yhteistä näille kriiseille on se, että meillä ei ole yleensä valmiita työkaluja niistä selviytymiseen, vaan keinot on keksittävä kriisin jo käynnistyttyä. Kriisien tehtävänä onkin aktivoida sielumme eli korkeampi tietoisuus avuksemme.

Ihmisen tietoisuus on kehittynyt hurjasti viimeisen sadan vuoden aikana

Ihmisessä on kaksi erillistä osaa: tuntemamme olemuspuoli (personallisuutemme) ja tuntematon olemuspuoli (sielumme). Sielun viestit on koettu ja ymmärretty aikojen saatossa pelkästään oman persoonan tuotoksiksi. Näin ihminen on elänyt vuosisatoja ja tuhansia täysin tietämättömänä omasta henkisestä todellisuudestaan. Edelliset elämät ja kuolemat on koettu monta kertaa tiedostamatta lainkaan elämän jatkumista kuoleman jälkeen.

Thorwald Dethlefsen  https://de.wikipedia.org/wiki/Thorwald_Dethlefsen
Syntyi 11. 12. 1946, Herrsching am Ammersee, Saksa
Kuoli 1. joulukuuta 2010, Wien, Itävalta

Itämaisista uskonnoista jälleensyntymisoppi kuuluu keskeisesti buddhalaisuuteen, hindulaisuuteen ja jainalaisuuteen. Jälleensyntyminen on löytynyt myös kristinuskosta jo Platonin aikakaudelta kunnes se kiellettiin Konstantinopolin kirkolliskokouksessa vuonna 553 jkr.

Länsimaissa sielun kierto on tullut uudelleen tutuksi paremmin vasta edesmenneen Saksalaisen psykoterapeutti, psykologi ja esoteerikko Thorwald Dethlefsenin kautta. Dethlefseniä pidetäänkin regression ja reinkarnaatioterapian edelläkävijänä. 

Hypnoosin avulla edellisiin elämiin

Dethlefsen raportoi ja kirjoitti useita kirjoja siitä, että sielut syntyivät aina uudestaan ​​ja uudestaan ​​tietoisuudentasolla, jonka heillä oli edellisen inkarnaatio kuolemassa reinkarnaatio; tämä muodostaa hänen karmansa. Vakaumuksensa hän sai saattamalla potilaitaan hypnoosin alaisuuteen ja palaamalla hypnoosin avulla heidän kanssa potilaiden edellisiin elämiin. Hypnoosin avulla edellisiin elämiin palanneet potilaat saivat apua moniin sellaisiin asioihin mihin mitä mitkään muut psykoterapiamuodot eivät kyenneet ratkaisemaan.

Dethlefsen osoitti potilaskokemustensa avulla, meillä kaikilla on voimavaroja ja resursseja paljon enemmän kuin osaamme kuvitella tämän kertaisen eletyn elämämme perusteella. Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä jo syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme.

Sisäinen Soturi –tulkinta on matka sielun ja karman maailmaan

Käytän Sisäinen Soturi -tulkinnan perustana Hermes Trisgemistoksen oppeihin pohjautuvaa ikivanhaa Hermeettistä filosofiaa, jonka symboliikka liittää jokaisen planeetan osaksi elämän päättymätöntä kiertokulkua (Thorwald Dethlefsen: Kohtalo on haaste). Sisäinen Soturi –tulkinta perustuu hermeettisen filosofian mukaiseen jälleensyntymisoppiin. Sen mukaan kaikki meidän tekomme ja päätöksemme kantavat hedelmää tai vaativat korjaamista tämän elämän lisäksi myös tulevien elämien aikana. Niinpä sinä saat tässä elämässä nauttia edellisten elämiesi aikana hankkimistasi valmiuksista ja oppia tekemistäsi inhimillisistä erehdyksistä.

Karma ei koskaan tarkoita, että sinun pitäisi kärsiä jotain rangaistusta edellisten elämiesi pahoista teoista. Negatiivinen karma (kriisi) syntyy vain sellaisessa tilanteessa, jossa vaadit itseltäsi enemmän kuin mihin voimasi riittävät. Elämä voi tuntua toivottomalta tai vaikealta myös sellaisessa tilanteessa, jossa jätät aiemmin hankkimasi valmiudet käyttämättä. Yhteydet edellisiin elämiin löytyvät lähinnä planeettojen välisistä aspekteista (Sisäinen Soturi) ja Kuunsolmuista (Luonteesi Voimat).

Selviämistarinoita on paljon

Olen saanut seurata paljon koskettavia tarinoita elämästä vuosien mittaa karttatulkintoja tehdessäni. Poikkeuksetta astrologiselta kartalta on löytynyt aina koettelemusta (kriisiä) selventävää karmallista taustaa, joka ei tietona vapauta meitä itse haasteesta, mutta auttaa ymmärtämään tilannetta. Kun tiedostamme oman karttamme kaikki vahvuudet ja heikkoudet, voimme tehdä jatkossa fiksumpia päätöksiä elämässämme ja ottaa merkittäviä henkisiä edistysaskeleita kohti korkeampaa tietoisuutta ilman syviä kriisejä. Ymmärryksessä on nimittäin avain päästä eri kriisin poikasten ja tilanteiden herraksi ja jaksaa siten jatkaa matkaa hyvillä mielin.

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin


astrologi Seppo Tanhua

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää