Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua Special

Olymposvuoren myyttinen taistelu on käynnistynyt

Olymposvuoren myyttinen taistelu on käynnistynyt ja yksi ratkaiseva taistelu käydään tämän viikon keskiviikkona 11.11.2020. Monet eivät vielä tiedä, että vaalien ratkaiseva näytös on vasta alkamassa.
Äänet lasketaan uudelleen ja voittaja selviää sitten, kun äänet on laskettu.

Lue kirjoitus

Adrenokromi vuodot ja dokumentit

Valo lisääntyy nyt sellaisella vauhdilla, ettei todellakaan ole helppo pysyä vauhdissa mukana, mutta tehdään kaikki parhaamme. Se riittää kyllä. Valon lisääntyminen edellyttää soihdun viemistä sinne kaikkein pimeimpään kolkkaan ihmissuvun ja ihmiskunnan nykyisessä maailmassa. Pimeydestä paljastuva näky on niin karmea, ettei se millään sovi kaikille, eikä mahdu kaikkien tajuntaan edes rautalangasta vääntämällä.

Lue kirjoitus

Seppo speciaal 12.10.2020

Tervetuloa tutustumaan ajankohtaisimpiin ilmiöihin täällä speciaalin puolella. Tänään ajattelin jakaa kaksi mielenkiintoista artikkelia ihan vaan tutustumismielessä niille, keitä asia saattaisi kiinnostaa.

Lue kirjoitus

Pelastetaan lapset ja paljastetaan uskomaton juttu Covid-19 testauslaitteista

Lainaan tähän pari kohtaa Jannen blogista valaisemaan asioita, joista kaikkien tulisi olla nyt tietoisia. Suosittelen lukemaan koko blogin alla olevasta linkistä. Todistusaineistoa riittää sitä tarvitseville blogista löytyvien linkkien kautta. Ovatko Suomen päättäjät olleet mukana tässä Covid-huijauksessa jo vuodesta 2017 alkaen. Todisteet tästä löytyvät Jannen blogista.

Lue kirjoitus

Seppo Special 7.9.2020

Jatkan täällä hiukan juttua tuolta Natural High Healing festareilta. Järjestäjille ensimmäiseksi lämmin ja valtavan suuri kiitos rohkeudesta ottaa suuri riski aikana, jolloin ihmiset on peloteltu pysymään poissa massatapahtumista.

Lue kirjoitus

Vanhemmat kirjoitukset

1 2

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää