Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Talvetar

Talvetar

16.6.2022

Tietoisuus nousee maasta – Suomen rooli ylösnousemusprosessissa

Suomeen on syystä inkarnoitunut jopa kymmeniätuhansia Atlantiksen valosieluja. Kriisien myötä palaamme kaiken perustaan, maahan, joka odottaa yhdistymistänne. Lahjamme ja Suomen dharma nousevat maasta. Kaikki meissä tapahtuu paralleelisti maapallon kanssa. Maa on kuin lihakset, luita ovat kivet, kalliot ja vuoret. Kynsi kasvaa samaa tahtia kuin mannerlaatta liikkuu ja ihmisruumis sisältää samat alkuaineet kuin maan kuori.

Vahva maaperä - henkien maa

Maamme nimi tulee suomaasta, jota on kolmasosa maapinta-alasta. Suomi on maailman soisin maa. Suomaan energia on vahva, tulinen, käytetäänhän turvettakin energiana. Suo on vähän yli 10 000 vuotta vanhaa, maaperämme vähintään 1800 miljoonaa vuotta. Geologisesti se kuuluu maailman vanhimpiin. Sen alla, osaksi näkyvillä, on kallioperä, joka on muodostunut 2800-2700 miljoonaa vuotta sitten. Nykytietämyksen mukaan vanhin kalliomuodostumamme on pohjoisessa Pudasjärvellä ja se on 3500 miljoonaa vuotta vanhaa. Sanotaan, että kiviin on kaiverrettu luomiskertomus. Maaperämme muisti ulottuu siis aikojen alkuun. Suomalaiset ovat myös vahvasti maassa kiinni. Tällä tulee olemaan vielä suuri merkitys.
Pimeä Pohjola, pelottava henkien maa synkkine metsineen on ollut yleiseurooppalainen käsite. Maantieteellisesti se sijaitsi meillä pohjoisessa ja edusti kollektiivista pimeyttä, alitajuntaa. Louhi vastaa Kalia, tuhon Jumalatarta, joka symboloi egon vapautumista. Useat mytologiset viittaukset osoittavat Suomeen, uskon näin olevan myös Raamattukoodeissa. Niiden jokainen lause päättyy: jos niin halutaan, tarkoittaen että tekomme vaikuttavat lopputulokseen.

Moni kokee vahvan maagisuuden Lapin luonnossa. Napapiiri edustaakin maapallon kolmatta silmää. Se liittyy myös kruunuchakraan, koska tietoisuutemme kehittyessä nämä chakrat yhdistyvät. Pohjoisen enkeli on arkkienkeli Gabriel, joka on vastuussa koko ihmiskunnan puhdistumisen prosessista. Hänen värinsä on armon violetti. Kolmannen silmän kivi on ametisti, jota on pohjoisen maaperässä. Valon heijastuminen ametistimaaperään aiheuttaa huikean parantavan energiasäteilyn. Meillä on muitakin merkittäviä kiviä ja muodostelmia, mutta Ilmestyskirjassakin mainittu ametisti on ylimpänä uuden Jerusalemin (uusi ylösnoussut maa) muurin perustusten kivistä, Jumalan Moosekselle antaman ilmoituksen mukaan. Ametistia löytyy toki eri puolilta maailmaa. Kivillä on tietoisuus joka viisteessään, ne ovat kuin tietokoneita. Niissä on koko maan muisti. Maa-ainesta ei tulisi siirtää sijoiltaan. Magnetisoituihin mineraaleihin tallentuu maan magneettikenttä, napaisuus. Se voidaan myös määrittää kivien avulla.

Suomen valosielut ja maan aktivoiminen

Elämme Jumalan sisäänhengitystä vuoteen 2032 asti. Kaikki yksilöllisesti ja kollektiivisesti tuodaan pintaan. Samalla puhdistetaan maa ja sen alla olevat salaisuudet. Diana Cooperin mukaan useat kehittyneet sielut ovat ankkuroituneet Suomeen. Lumi ja jää ovat puhdistaneet maatamme, samalla Pohjoisnavalla sijaitsevasta Kristustietoisuuden 33. portaalista virtaa meille hyvin korkeataajuista valoa. Tämä on suoraan alkulähteen valoa tähtiporttichakrasta. Suomi tulee maana nousemaan kokonaan viidenteen ulottuvuuteen. Maaperällä on rooli tämän toteutumisessa.

Kriiseissä ihminen palaa kaiken perustaan, maahan. Keho maadoitetaan maahan, omaan maatähtichakraan. Samalla siihen yhdistyy henki. Maa parantaa, se antaa meille ravintoa, kun rakastamme sitä ja kukoistaa, kun siunaamme sen. Maa ja luonto sopeutuvat, eivät vastusta, kuten ihminen. Ne antavat meille kaiken sen rakkauden ja mitä me annamme sille. Yhdistymällä aktiivisesti maahan, ymmärrämme, että elämme paratiisissa. Matala hyräily aktivoi tietoisen yhteyden maan ja meidän välillä. Luonnossa voimme hengittäessä kasvattaa juuret maan ytimeen. Yhdistyminen maahan, erityisesti avojaloin, on hyvä päivittäinen harjoitus. Maassa on viisaus, rakkaus ja rauha. Mikään ei kasva ilman maan voimaa.
Meidän unohtuneet kykymme, henkilökohtainen Eedenimme ovat säilössä maatähtichakroissamme. Vain sen aktivoitumisen myötä tähtiportti voi avautua. Myös planeetan kundaliinienergiaa säilytetään maatähtichakroissamme. Se on perusta meidän ja planeetan ylösnousemukselle. Pidän selvänä, että voimme kohota kirkkauteen vain maayhteyden kautta.

Maan ja ihmisen energiayhteys

Maan meridiaanit, energiakanavat ovat osa planeetan ekosysteemiä. Druideilta tulee sana ley-linjat. Niiden kosminen säteily on kuin kivillä, sitä ei tunne, mutta se vaikuttaa kaikkeen elämään ja laajentaa tietoisuutta. Ne myös tasapainottavat maiden välisiä suhteita ja toimivat yhteistyössä magneettikenttien kanssa, kulkien pyhien paikkojen kautta maapallon ympäri. Voimme vastaanottaa energian vain, jos meillä ei ole tukkeumia. Samoin maata tukkivat matalat energiamme. Ne jäävät siihen kohtaan, missä irtoavat. Virittäytymällä maahan poistamme ihmiskunnan tuottamaa kuonaa. Sodat ja välitilaan jääneet ruumiit täytyy vapauttaa maasta. Samoin kaupunkien liian poljettu maa on tukossa. Suurkaupungit onkin rakennettu linjojen yhtymäkohtiin. Linjojen toimintakunto ja niiden puhdistaminen on tärkeää. Universumi ei yksin pysty tähän vaan tarvitaan ihmisen apua. Lille Lindmäe kertoo kirjassaan tästä työstään. Esimerkiksi hän vapautti Atlantiksen tuhouduttua haudatun Pohjolan Valon, Ruhnun saaressa Virossa vuonna 2017. Pohjola kattaa koko pohjoisen pallonpuoliskon maat. Kaikki valot eivät luonnollisestikaan vielä ole vapaat. Nämä valot ovat merkittäviä uuden aikakauden muutoksessa.

Tulinen maaperä pystyy puhdistamaan itse itseään. Maa on muuttuva. Kaikkia linjoja ei kuulu vielä aktivoida, maapallo ja ihmiskunta eivät ole vielä valmiita. Uusissa linjoissa tulee olemaan uusi kirkas energia. Puhtaiden linjojen päällä on hyvä olla. Energiat liikkuvat maasta ylös ja taivaasta alas, samoin kuin ihmisellä.

Näen päälinjojen ja kosmisten portaalien kartoista, että tähtiporttichakra on suoraan Suomen pohjois-etelälinjan yläpuolella. Linja on; Oulu-Helsinki-Tallinna-Ateena-Johannesburg. Tähän liittynee se, että Oulussa on poikkeuksellisen paljon valotyöntekijöitä. Samoin kuin ihmisen tuhannet naad-kanavat, myös ley-linjat verkostoituvat kaikkialle. Olemme kokonaan valoa, vasta kun naadit ovat auki ja uusia on auennut. Samoin maalla on kristallikeho, kun kaikki linjat aukeavat. Suomessa luonnossa kokee maan ja taivaan yhdistyneen puhtaan energian. Samoin voi kokea pyhissä rakennuksissa. Monet katedraalit ovat linjojen yhtymäkohdissa.

Lille Lindmäen mukaan maa ottaa vastaan energiaa nyt myös muista aurinkokunnista. Uskon tämän tapahtuvan juuri tähtiporttichakran kautta. Uudet energiat vaikuttavat yksilöllisesti auroissamme. Kaikkia ne eivät avaa. Näemme sen jo nyt hyvin selvästi. Kaikki eivät kohoa viidenteen ulottuvuuteen. Ne, joiden ei ole tarkoitus osallistua ylösnousemusprosessiin lähtevät täältä. Luonto (ja karma) hoitavat asian. Nyt on puhdistumisen aika. Tästä on kirjoittanut myös Cooper. Tim Whild kertoi Suomessa käydessään, että aina tulee olemaan ihmisiä, jotka elävät kolmannessa ulottuvuudessa. Osan tehtävä on myös auttaa toisilta tasoilta. Vain puhdas aura tuntee maan auran.
Olkaamme se valo, joka tulee Pohjolasta.

Terveisin
Talvetar

Lähteet:
Cooper Diana 2012: Siirtyminen kultaiseen aikaan 2032. Taivaankaari.
Cooper Diana ja Whild Tim 2017: Arkkienkelien opas ylösnousemukseen. Minä Olen keskus Oy.
Lindmäe Lille 2017: Luomme kultaista aikakautta. Ley-linjat, valokolmiot, valopilarit ja huiputtomat pyramidit
Rahkila Pekka 2012: Säihkyvät kivet. Kiviin kaiverrettu luomiskertomus. TV7 Kustannus.
Uudestisyntyvä Suomi – Pekka Ervast

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Talvetar

Kirjoittaja on Perinteentutkija FM ja kundaliinijoogaopettaja. Hänellä on YouTube-kanava talvetar33, joka käsittelee syvällisesti henkisyyden teemoja. Tällä hetkellä hän kirjoittaa kirjaa Suomen roolista ylösnousemusprosessiin, sis. mm Raamattukoodi ja Suomi. Työtä voi tukea ennakkotilaamalla kirjan hintaan 33e. MobilePay 0403259505

Talvetar

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää