Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.11.2020

Zeus jyrähtää vai jyrähtääkö?

Jupiter lähestyy hiipien Pluton valtakuntaa ja ilmassa on kasvavaa jännitystä ainakin astrologin silmin tätä aikaa tutkaillessa. Rytinä ja ryske käynnistyi tammikuussa Saturnuksen tehdessä ensimmäistä yhtymäänsä Plutolle ja kolmen koplan viimeinen jäähyväinen jätetään 11.11.2020 Jupiterin heittäessä hyvästit Plutolle. Vaikea on kuvitella, että Zeus pääsisi ohittamaan Haadeksen herran ilman minkäänlaista kovistelua kuluneen vuoden tempauksista. Arvauksia ja ennustuksia olisi houkuttelevaa esittää omasta selvästi puolueellisesta näkökulmasta, mutta kysymys on niin isosta jysäyksestä, että on viisainta tyytyä kiltisti puolueettoman tarkkailijan rooliin.

Mikä lienee se taho ja kuka mahtaa olla se mahtimies, joka ainakin nimellisesti alkaa asetella sosiaalisen maailmamme palikoita uuteen järjestykseen. Se nyt kuitenkin on varmaa, että lähes kaikki menee uusiksi - oikeastaan on mennyt jo, mutta 11.11. on merkittävä vedenjakaja. Jotain järisyttävää tapahtuu aivan varmasti joko näkyvillä tai näkymättömissä ja tsunami löytää tiensä kaikille mantereille muutamassa kuukaudessa ja myräkkä jatkunee useamman vuoden. Jokainen ihminen maan päällä joutuu/pääsee ottamaan uuden paikkansa muotoaan muuttavassa organismissa nimeltään maapallo.

Elämä heittelee meitä hiukan tavallista kovemmin kourin tilanteesta toiseen, eikä nyt ole mahdollista arvata heittosuuntaa etukäteen. Elämä on heitellyt ankarasti myös tämän viikon valoisaa vierastani Jani Toivosta, joka kovien kolhujen opastamana löysi ensin valon ja sitten äänen. Videon lopussa pääset kuulemaan Valon äänen. Kaveri teki minuun lähtemättömän vaikutuksen vilpittömällä valoisuudellaan ja olen onnellinen voidessani jakaa keskustelutuokiomme tämän blogin videona. Janilla on valoisaa kerrottavaa aurinkokuntamme planeettojen äänistä aina kaukaisinta Nibirua myöten.

Miten tähän 11.11. tapahtuvaan Jupiterin ja Pluton kohtaamiseen sitten kannattaa valmistautua? Päivittäisen elämän näkökulmasta katsottuna on viisainta vain olla valppaana äkillisten keinahdusten varalta. Korjausliikettä ei ole aikaa miettiä ja siksi mitään pelottavia skenaarioita ei pidä rakennella mihinkään suuntaan. Edessämme on jotain sellaista, josta kenelläkään ei ole kokemusta ja siksi tässä ajassa koetaan tavallista suurempaa ahdistusta. Ahdistava tunne tulee ottaa vastaan pelastavana enkelinä, joka pitää meidät hereillä silloin kun muutosten tsunami iskee kimppuumme. Ahdistusta kuuntelemalla ehtii helposti turvaan tuhoisan aallon alta.

Kaikelle tekemiselle on nyt asetettu tavallista tarkempi aikataulu ja omaa oloasi kuuntelemalla tiedät, milloin mitäkin on tehtävä ja milloin jotain on jätettävä tekemättä. Jani haluaa lahjoittaa Astron VIP asiakkaille eli Astroon kirjautuneille  20 minuutin äänihoitomeditaation, jota suosittelen kuuntelemaan jo tiistaina, jolloin saamme Janin kanssa sen valmiiksi ja lähetyskuntoon.

Keskiviikkona kulkee maapallon pinnalla meditaatioaalto aikavyöhykkeittäin klo 11.00 ja silloin on paras hetki hypätä mukaan kosmoksen värähtelyihin Janin planeettakongien ja -kulhojen tahdissa. Asettumalla aurinkokuntamme taajuuksille olemme valmiimpia elämään hetkessä ja tunnistamaan oikean suunnan kohti valoisampaa elämää. Sehän sieltä nyt on tulossa rymisten ja ryskyen.

Seppo Specialissa tänään: Olymposvuoren myyttinen taistelu on käynnistynyt

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

VIIKON TUOTE: Sisäinen Soturi -tulkinta

Suosittelen koko loppuvuoden aikana jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Jos olet jo tilannut Sisäinen Soturi tulkinnan, niin nyt on hyvä hetki löytää siitä uusia totuuksia omista valmiuksistasi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Sinun täytyy vain ensin tulla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastasi ja kyvyistäsi, jotta voit valjastaa ne palvelemaan itseäsi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan. 
Katso Sisäinen Soturi opasvideo

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää