Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.11.2020

Olymposvuoren myyttinen taistelu on käynnistynyt


Olymposvuoren myyttinen taistelu on käynnistynyt ja yksi ratkaiseva taistelu käydään tämän viikon keskiviikkona 11.11.2020. Monet eivät vielä tiedä, että vaalien ratkaiseva näytös on vasta alkamassa.
Äänet lasketaan uudelleen ja voittaja selviää sitten, kun äänet on laskettu. Vaalivilppiin on täältä käsin turha ottaa sen enempää kantaa, mutta pääasia, että asia selviää. Vaalien tulos vaikuttaa koko maapallon tulevaisuuteen, mutta tuloksesta riippumatta olemme oman onnemme seppiä. Laitan tähän
verrattoman hauskan ja loppua kohti surulliseksi taipuvan tarinan alkutekstin, koska olen saanut siihen itsekin pienen roolin. Varsinainen huumori löytyy linkin takaa. Janne on vauhdissa.

Cirque du monde / Janne Laakso

Aiemmin kirjoitin blogissani Suuri Taikashow, jossa te itse olette "Taikashown" taikureita. Nyt
tuntuu, että maailma kuin suuri maailman sirkus, "Cirque du monde". Ei enää tiedä missä mennään
ja mikä on seuraavan näytöksen nimi, saatikka aihe. Itselläni alkoi valjeta suuren sirkuksen käsikirjoitus vasta vuonna 2019. Tuolloin olin kuuntelemassa astrologi Seppo Tanhuan luentoa Kulta-ajasta. Seppo aukaisi aarrearkkunsa todella hyvin ja liitti siihen astrologian sekä astrologisesti merkittävät päivämäärät mukaan. Silloin olin jo yhtä hämilläni kuin nytkin, että noinko tämä menee. Noinhan se on mennyt...
Jälkikäteen ajateltuna Kulta-ajan luento oli kuin suuren maailmansirkuksen käsikirjoituksen
esilletulo, jota totisesti on jo tehty useita vuosia aiemmin. Anteeksi, useita kymmeniä vuosia sitten.
2020 - on vain vuosi, jolloin kaikki todella tulisi julki. Mitä on tapahtunut? Katsokaa itse ympärillenne, uutisia, sosiaalista mediaa ja mitä vaan. Näin on ja ei voi kuin ihmetellä.
https://www.4dmeditationwellness.fi/blogi/

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää