Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.6.2020

Sakeassa sumussa kohti kesää

Kokoonnuimme Arton ja Timpan kanssa tutkailemaan kesän tunnelmia jokaiselle merkille. Kesäkuun osalta tärkeimmän roolin nappasi suvereenisti Marsin yhtymä Neptunukselle. Usvaista tunnelmaa omalta osaltani lisää se, että oman syntymäkarttani Mars on sekin Kaloissa ja Neptunuksen tiukassa puristuksessa. Se pienikin järjestys elämästä, jota tavallisesti pystyn ylläpitämään, tuntuu katoavan kirkkaaseen auringonpaisteeseen nyt kesäkuun alkaessa. Vaimoni sai hermoromahduksen jo ensimmäisenä aamuna.

Ihan mielenkiinnon ja oman karttasi tunnistamisen vuoksi suosittelen ottamaan selvää oman karttasi planeettasijainneista joko Luonteesi Voimat tulkinnan tai Astron sivuilta löytyvän ilmaisen "Kartan tulkintaopas" palvelun avulla. Jos löydät jonkun persoonallisen tekijän (Nousumerkki, Laskeva merkki, Keskitaivas, Keskiyö, Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus tai Mars) Kalojen merkistä, niin voit varautua itsekin sumuiseen olotilaan keskiyön auringon kirkkaudesta huolimatta.

Lähes samanlainen tunnelma koskettaa kaikkia muuttuvia merkkejä eli Kalojen lisäksi Neitsyitä, Kaksosia ja Jousimiehiä. Mikäli kärsivällisyys riittää, niin näihin merkkeihin osuvat tekijät (Nousumerkki, Laskeva merkki, Keskitaivas, Keskiyö, Aurinko, Kuu, Merkurius, Venus tai Mars) omalla synstymäkartalla olisi myös syytä tarkistaa. Viimeistään tässä vaiheessa voimme todeta, että suurin osa kohtaa tämän sumuisen tunnelman jollain elämänsä alueella kesäkuun aikana.

Kun vielä Aurinko osuu samoille asteille neliömerkkiin melko tarkkaan kuun puolivälissä, saattavat vitsit olla vähissä meidän "valittujen" törmäillessä vähän sinne sun tänne suunnitelmia tai sopimuksia tahtomattamme rikkoen. Odottamattomat tapahtumat nostavat pintaan salattuja ja piilossa pysymään tarkoitettuja asioita politiikassa, yritysmaailmassa ja ihan tavallisessa elämässä. Yllätyksiä tulee löytymään ihan omasta sisimmästä, oivaltaessamme asioita kokonaan uudella tavalla omiin pimeisiin komeroihin "vahingossa" eksyessämme.

Vaikka törmäily usein tuntuu epämielyttävältä, on se silti tarkoituksenmukaista. Itse aiheutettuihin kömmähdyksiin tulee suhtautua mahdollisimman suurella ymmärryksellä, sillä kaikki mitä nyt tapahtuu, on monien yhteensattumien summa, jolle kukaan ei mahda mitään. Näennäinen sekaannus siirtää koko ihmiskunnan kehitystä uusille raiteille, etkä voi millään tekosyyllä välttää oman osuutesi suorittamista. Kesäkuu saattaa kaikesta tästä hämäryydestä huolimatta tai juuri siitä johtuen vaikuttaa hiukan pysähtyneeltä, mutta liikkeelle lähtee isoja juttuja, jotka räjähtävät ilmoille viimeistään syyskuussa Marsin tullessa usean kuukauden kestävään neliöön Jupiterille, Saturnukselle ja Plutolle.

Koitetaan siis ottaa tämä kesäkuu loman kannalta ja niin rennosti ja itseämme ymmärtäen kuin ikinä mahdollista. Itsesyytöksiin ei kenelläkään ole aihetta, vaikka opiksi ottamista riittänee kyllästymiseen asti. Putki on kyllä olemassa ja myöhemmin tarkasteltaessa kaikki on mennyt ihan putkeen. Nyt ei kannata putken suuta etsiä liian kuumeisesti, sillä sakeassa sumussa sitä on mahdoton nähdä.

Viikon tuote: Luonteesi Voimat tulkinta

Joko tiedät mitä horoskoopillesi kuulu kesällä 2020? Jos et niin klikkaa alla olevaa kuvaa ja katso mitä kerrottavaa astrologi Seppo Tanhualla, Timo Kalliokoskella ja Arto Virtasella on juuri Sinun merkkisi kesästä.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää