Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

25.2.2020

Minä ja Jeesuksen Isoäiti

Viime vuosikymmeninä on Egyptin ja Kuolleen meren erämaasta löydetty vanhoja kirjoja ja evankeliumeja, jotka kätkettiin sinne aikamme ensimmäisellä vuosisadalla ja aikaisemmin. Niitä ei käy kiistäminen. Ne kätkettiin sitten uudestaan, etenkin Vatikaanin taholta, museoiden hämärään. 

Konstantinus Suuri rupesi kirkon kanssa v. 325 luomaan omanlaistansa Jeesuskuvaa. Oli tärkeää hallita ja kontrolloida ihmisiä. Siinä auttoi pelko/syyllisyys/häpeä/ helvetti ja perisynti. Nämä juurrutettiin ihmisten mieliin tehokkaasti. Luotiin oppi Jeesuksesta ja ihmisen syntisyydestä, josta vain kirkko voi pelastaa ihmispoloisen, joka koko elämänsä pantiin elämään synnin, syyllisyyden ja häpeän kanssa.

Mitä tästä mahdottomasta vaatimuksesta seurasi? Monien pappien, ja etenkin piispojen ja jopa itsensä paavin, epäsiveellistä elämää, joka tietenkin tapahtui salassa. Tässä kaikessa ei ollut sijaa feminiiniselle jumaluudelle. Valta oli maskuliinista; naisjumaluus meni maan alle.

Anna kirjat opettavat kuitenkin meitä, että jumaluus on löydettävissä ihmisen sisältä, ei ulkoisista tekijöistä. Kaikissa ihmisissä on jumalkipinä; olemme jumalolentoja, jotka olemme syntyneet tänne fyysiseen maailmaan ”koetellaksemme siipiämme”. Kehitys ei pysähdy, vaan etsii koko ajan uusia ulottuvuuksia, uusia maailmoita, joissa etsiä ja luoda uutta. Voi kysyä, miksi ihmiskunta on kieltänyt toisen puolen jumaluudestaan? Missä Äiti Jumala on ”luurannut” kaikki nämä vuosituhannet?

Anna e-kirjasarja

Pääsiäisen lähestyessä olen saanut itse kunnian tutustua "Anna" kirjoihin, jotka valottavat ainutlaatuisella ja erittäin meditatiivisella tavalla noin 2000 vuoden takaista suurta vihkimystä. Anna - Jeesuksen Isoäiti - jakaa kanavoituna kertomuksena jotain dramaattisen erilaista ja silti hyvin todelta tuntuvaa tietoa pitkästä aikajaksosta alkaen muutama vuosisata ennen ajanlaskun alkua ja päättyen Jeesuksen ylösnousemuksen jälkeisiin vuosikymmeniin.

E-kirjat voi lukea mielikuvituksellisena tieteistarinana tai omaa tietoisuutta kohottavana meditaationa, jollaisena ne ilmentyvät minulle. En osaa lainkaan selittää, mistä syystä koen siirtyväni välittömästi toiseen tietoisuudentilaan jatkaessani lukemista milloin ja missä tahansa. Herkkänä tyyppinä koen tavallisenkin romaanin ennemmin elokuvana eläytyessäni kirjoitettuun tekstiin. Näitä teoksia lukiessani tapahtuu siirtyminen jonnekin taivaan ja maan välimaastoon, jossa koen tiedostavani kirjan tapahtumat omassa elämässäni e-kirjaa lukiessani.

Kirjailija sanookin johdannossa: "Toiveenamme tämän Anna kirjan ja essealaisten esittelemisessä on se, että voit löytää jotakin, joka inspiroi ja kohottaa tietoisuuttasi, ja antaa sinulle rohkeutta ja sitoutumista täyttämään sen erityisen sielun tarkoituksen, jonka haluat toteuttaa. Jos se materiaali, jonka annamme, antaa sinulle uutta oivallusta ja lisääntynyttä halukkuutta olla hienoin henkinen ihminen, mitä voit olla, silloin olemme tyytyväisiä. Lopuksi haluaisin jättää sinulle lyhyen selostuksen todellisesta käärön katkelmasta, joka on otettu essealaisesta Ilmestyskirjasta."

”Olen saavuttanut sisäisen vision ja sinun henkesi kautta minussa. Olen kuullut ihmeellisen salaisuutesi. Mystisen oivalluksesi kautta Sinä olet saanut tiedon kevään pulppuamaan sisässäni, Voiman lähteen, joka pulppuaa esiin eläviä vesiä: Rakkauden ja kaikkea syleilevän viisauden tulvan. Kuin Ikuisen Valon loistokkuus.”

E-kirjat auttavat ymmärtämään henkisen työn pohjimmaista ideaa osana jokapäiväistä elämää. Omaa henkistä todellisuutta ja omaa korkeampaa tietoisuutta ei ollut mahdollista paljastaa Jeesuksen syntymän aikoihin ilman pelkoa pidätyksistä tai jopa kuolemasta, eikä se ole tänä päivänä juuri sen turvallisempaa. Työni puitteissa olen kuunnellut kokemuksia ja tarinoita, jotka eivät kestäisi lääkärille tai hoitohenkilökunnalle kertomista, ilman pelkoa hulluksi leimaamisesta tai jopa laitokseen sulkemisesta. Näitä "huostaan ottoja" toki tapahtuu koko ajan, mutta niiltä voi välttyä olemalla hiljaa omista yliluonnollisista kokemuksistaan.

Nämä e-kirjat ovat arvokkaita oppaita henkisten kokemusten sovittamiseksi osaksi jokapäiväistä arkista elämää, menettämättä silti jatkuvaa yhteyttä omaan korkeampaan tietoisuuteen. Jeesuksen Isoäiti Anna eli oman tietoisuutensa Kulta-Aikaa, jonka seuraava - ehkä vielä ratkaisevampi - vaihe on menossa juuri tällä hetkellä. Uskon, että monelle itseään etsivälle henkisen polun kulkijalle on iloa ja hyötyä Anna-kirjojen lukemisesta.

Nämä e-kirjat ovat osa Kulta-ajan verkkokauppamme koko ajan laajenevaa tarjontaa tuotteista, joista koen olevan hyötyä sivustoni käyttäjille Kulta-Aikaan siirryttäessä. Tutustu kirjoihin tarkemmin oheisista linkeistä.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää