Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.12.2019

Joululahjani astrologian ystäville ja DNA:n salaisuus

Olemme kertoneet Kulta-ajan sivuston yhteydessä hämmästyttävistä löydöistä DNA:n suhteen. Siitä voit lukea lisää halutessasi kulta-ajan sivustolta osasta: Evoluution energiaa luova koneisto:

https://www.astro.fi/kulta-aika/ylosnousemustiede


Jos edellä mainittu on jo tuttua niin tässä on julkaistuun aineistoon seuraava jatko-osa. Heräämisen aika on nyt. On aika avata silmät ja herätä meitä ympäröivään todellisuuteen elämän hämmentävästä monimutkaisuudesta.

On tieteellisesti todistettu, kuinka DNA:mme käyttäytyy kun murehdimme jotain tai olemme muuten pahalla päällä. Kierre muuttuu tiukemmaksi ja pysäyttää energiavirtauksen. Kaikesta tulee raskaampaa. Kun taas ajattelemme, puhumme ja toimimme iloisella / positiivisella tavalla, "rentoutuu" DNA:mme ja jakaa energiaa itsemme lisäksi ulkopuolella olevaan kollektiiviseen energiakenttään. Seuraava videolinkki kertoo tämän ja monta muutakin hämmentävää asiaa DNA:sta.

https://youtu.be/zy6mVAb-UjU

DNA:n joustavuus mahdollistaa jatkuvan henkisen ja fyysisen kehittymisen sekä kehomme itsenäisen korjausprosessin. DNA toimii tällöin sisäisenä parantajana ja pystyy "keksimään" hoitokeinoja jopa parantumattomina pidettyihin ongelmiin. Tärkeintä ihmiskunnan ja maapallon hyvinvoinnin kannalta on löytää oikea ymmärrys kaikkeen ympärilläsi tapahtuvaan, jolloin olemme jatkuvasti uusien mahdollisuuksien äärellä. Näitä elämääsi helpottavia oivalluksia toivon Sinun löytyvän pienestä joululahjastani.

Saat minulta joululajaksi vuosi 2020 e-kirjan oheista linkistä klikkaamalla ja toimimalla ohjeiden mukaan.

https://www.astro.fi/2020

Tuossa kirjassa kerron yleisellä tasolla alkamassa olevan vuoden energioista ja korkeimpien värähtelyiden ajankohdat, joita on melko taajaan tahtiin läpi vuoden. Lisäksi kirjasta löytyy merkkikohtainen opastus vuonna 2020 toteutuvan planeettaryppään antamien mahdollisuuksien hyödyntämiseksi ja haasteiden voittamiseksi.

Henkilökohtaisemman opastuksen mahdollisuuksien ja haasteiden kohtaamiseen antavat: AstrokalenteriVuosi Elämääsi tulkinta tai Auringonpaluu tulkinta, jotka ovat jouluisessa tarjouksessa vuoden loppuun saakka 31.12.2019.

Hauskaa ja Valoisaa Joulua Sinulle

t. Seppo ja Astrotiimi

Palaa blogi listaan

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää