Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

24.8.2020

Seppo Special 24.8.2020

Kuten jo blogissani mainitsin, olemme jo siirtyneet kokonaan uuteen aikakauteen, jossa kansa käy sotaa hallitusten tyranniaa vastaan. Ihmisten kyykyttäminen on mennyt liian pitkälle ja saanut naurettavia, joskin myös hyvin pelottavia piirteitä esimerkiksi Australiassa ja Uudessa Seelannissa, missä uusi lockdown, maskipakko ja ulkonaliikkumiskielto ovat tämän päivän todellisuutta ilman Koronaan sairastuneita tai kuolleita. (Positiivisen testin saaneita ja kuolleita on älyttömän vähän väkimäärään verrattuna).

Pelkoa lietsotaan myös meillä Suomessa täysin olemattomilla uusilla tautitapauksilla, joita lehdistö nimittää uusiksi ennätyslukemiksi. Jokainen vähänkään hereillä oleva ihminen ei voi muuta kuin ihmetellä, miten tätä huijausta pidetään käynnissä kaikesta siitä tietomäärästä huolimatta, mitä lääkärit ja tutkijat ovat jakaneet monissa eri medioissa. Facebook ja Youtube yrittävät estää tiedonkulkua faktantarkistajien avulla, mutta joka päivä tieto saavuttaa uusia ihmisiä ja niinpä minäkin jaan tässä yhteydessä huikean tietopaketin, josta löytyy näitä kieltolain alaisia julkaisuja ja monien perään kuuluttamia todisteita lähdetietoineen halukkaiden tutkittaviksi.

Jokainen voi sitten itse päätellä, mistä tässä kaikessa oikein on kysymys. Olennaisiafaktoja sivusto on kerännyt huikean linkkikokoelman, jota ei enää löydy facen tai tuben kanavilta.

Olen koko ajan yhä varmempi siitä, että tämä menossa oleva valtava muutos toteutuu meidän tavallisten kansalaisten toimesta jossain vaiheessa myös meillä Suomessa. Jokainen herääminen on iso askel eteenpäin, eikä junaa voi enää pysäyttää. Tervetuloa tutustumaan kiellettyyn totuuteen oheista linkkiä klikkaamalla.

https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2020/07/18/koronarajoitukset-ovat-petos-ja-rikos/?fbclid=IwAR0W-ggpXgXS3jXsO0Dnkd0xrH4417salWFE5-quoLmT8JByd0A79rCBLhw

Astrologisten kuvioiden valossa on täysin selvää, että tarpeettomien ja laittomien rajoitusten ja kieltojen aika on auttamatta ohitse ainakin tämän loppuvuoden osalta. Sama pätee myös henkilökohtaisessa elämässä ja yhä useammat ovat valmiita vapauttamaan itsensä toisen tai toisten hallinnasta. Itsenäinen päätöksenteko on ainoa juttu, joka tämän loppuvuoden aikana toimii. Muiden pilliä ei kukaan halua kuunnella ja tämäkin toimintamalli yleistyy hurjalla vauhdilla. Pelolla hallitsemisen aika on nyt lopussa kaikilla alueilla.

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää