Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

8.1.2020

2020 on vedenjakajavuosi

2020 on vedenjakajavuosi

Alkanut vuosi tarjoaa monia tilaisuuksia tietoisuutemme muutokseen ja uudelleen kalibrointiin.
Tietoisuutemme kohoamisen varrella tulee olemaan tänä vuonna vääjäämättä haasteita siinä, missä lahjoja ja siunaustakin. Itsestäsi riippuu hyvin pitkälti se miten tämän vuoden annin pystyt hyödyntämään.

Lähtölaukaus tapahtuu 10.1.2020

Tammikuun täysikuu ja kuunpimennys Ravussa osuu erittäin räjähdysherkkään Saturnuksen ja Pluton yhtymään vastamerkissä Kauriissa. Kun vielä Merkurius on täsmälleen samassa asteluvussa Auringon kanssa, voimme suosiolla varautua hurjaan muutospaineeseen heti vuoden alkaessa. Maapallon ja ihmiskunnan osalta joku uusi ja hyvin konkreettinen vaihe käynnistyy 10 - 12.1. välisenä aikana.

Yksityisen ihmisen kohdalla tämä tammikuuta hallitsijan ottein kovisteleva kuvio tarjoaa ensisijaisesti mahdollisuutta minkä tahansa uuden rakentamiseen. Tähän rakennustyöhön kuuluu tasavertainen kutsu jokaiselle ihmiselle. Muutos on niin suuri, ettemme millään pysty toteuttamaan sitä vanhaa kaavaa ja vanhoja tottumuksia toistamalla.

Sinä olet ratkaisevassa roolissa oman kollektiivisen tietoisuutesi etenemisessä

Oman osuutesi hoitaminen on yksinkertaisesti uskaltamista käyttää omaa päätösvaltasi jokapäiväisessä elämässä tietoisena siitä, että aivan täydellä varmuudella voit tehdä vain oikeita ratkaisuja itseäsi kohtaan. Etenkin nyt tammikuussa täysikuun energia välittyy sydäntietoisuuden kautta täysin pysäyttämättömänä voimana, jonka voit halutessasi valjastaa omaan käyttöösi. Yksikään ihminen ei voi tämän jakson aikana ohjata onnistuneesti kenenkään toisen elämää. Ainoa toimiva tapa luoda tasapainoa, harmoniaa ja turvallisuutta läheisille ja rakkaille ihmisille, on laittaa joku ajankohtainen hanke, idea, visio tai suunnitelma konkreettisesti liikkeelle omassa elämässäsi täysikuu viikonlopun aikana. Silloin kosmiset rakettimoottorit saavat oikeaa ja rakentavaa tekemistä, eikä Sinun tarvitse pelätä voiman purkautumista vihan tai aggression muodossa.

Sisäinen Soturi - oivalla ja ota käyttöön kaikki tiedostamattomat eritystaitosi

Kollektiivisen tietoisuuden herättämiseen ja oman päätösvaltasi vahvistamiseen omissa asioissasi Sinun tulee tiedostaa vain ja tarkalleen omat fyysiset ja henkiset erityislahjasi, jotka ovat kaikki välittömästi käytössäsi. Suurin osa meistä ei tunnista omia henkisiä kykyjään, jolloin startti kollektiiviseen aikaan saattaa jäädä harmittavan tehottomaksi.

Suurin osa lahjakkuudestamme ja erityistaidoistamme ovat meissä kyllä jo heti syntyessämme, mutta tulemme niistä tietoisiksi vasta tätä elämää eläessämme. Sisäinen Soturi -tulkinta auttaa Sinua oivaltamaan ja ottamaan käyttöön nuo erityistaidot itsessäsi.

Olet ehkä aiemmin oppinut itsessäsi pitämään joitakin vahvoja ominaisuuksiasi hyvinä ja joitakin huonoina. Sisäinen Soturi -tulkinta haastaa Sinut kääntämään jokaisen aspektin elämäsi puhtaaksi käyttövoimaksi. Se opettaa Sinut arvostamaan kaikkea itsessäsi. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa.

Tänä vuonna nämä oman sisäisen Soturisi henkiset valmiudet ovat tiedostettavissa ja tunnistettavissa vahvemmin kuin tuhansiin vuosiin. Tällä viikolla Aurinko ja Merkurius ovat yhtymässä osana täydenkuun kuviota, joka entisestään helpottaa kaiken henkisen tiedon omaksumista. Ellet koe saavasi tulkinnasta apua omaan kollektiivisen tietoisuuden starttiisi, niin palautan maksamasi summan, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Katso mitä muut kertovat tulkinnasta

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

 

 

 
Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää