Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

28.6.2021

Uraani halkeaa heinäkuussa

Nyt olemme jännän äärellä heinäkuun käynnistyessä Marsin oppositiolla Saturnukselle ja Neliöllä Uranukselle heti heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Latausta voi oikein hyvin verrata Uraanin halkeamiseen tai jonkinlaiseen ydinreaktioon, joka näkymättömänä voimana vaikuttaa aivan kaikkeen täällä maapallolla ja ihmiskunnan keskuudessa. Monet, joille olen viime aikoina tehnyt tulkintoja, ovat kysyneet, miten tähän jysäykseen voisi valmistautua. Yksi parhaista tällä hetkellä avoinna olevista keinoista on osallistua Natural High Healing festivaaleille Uudessakaupungissa 1.-4.7.2021. Hiukan lisää festareista tässä alla olevalla videolla, joka syntyi Velhokoulun juhannusjuhlissa.

Ellet pääse minun ja Vilkun seuraksi festareille, niin kerron tässä muutamia ajatuksia heinäkuun ensimmäisen puoliskon energioista ja keinoista ottaa tuo maapallon yli, ympäri ja läpi virtaavat energiajysäys vastaan. Vietin juhannusta Parkanon Velhokoulussa, missä koko kolmikymmenpäinen joukkomme siirtyi ilman savusaunaa kummempaa rituaalia kokonaan uuteen ulottuvuuteen ilman menneisyyttä tai tulevaisuutta. Tunnelma ei ollut taianomainen, se oli ihan oikeaa taikaa, josta saat maistiaisia heinäkuun Planeetta Uutisissa, jahka ne valmistuvat.

Päästimme irti sisäisen lapsemme ja nautimme omasta ja toistemme luovuudesta. Jokaisella oli mukana joku oma taikavälineensä. Lempeä katse, kirkas valo silmissä, epäilykset sulattava halaus, musiikkia tuottavat sormet, varpaat, suu ja liike-energia, parantavat kädet, parantavaa ruokaa, ikiaikaista viisautta ilmastosta, viruksista ja Suomen kuningaskunnasta. Olimme lapsia ihmeellisen aarteen äärellä täynnä rakkautta, luottamusta ja leikkimieltä samaan aikaan, kun tiesimme kaiken muuttuvan ympärillämme. Kukaan meistä ei palannut juhannuksen jälkeen samaan todellisuuteen, kuin mistä tuohon Velhokoulun juhlaan saavuimme. Jotain ratkaisevaa oli muuttunut.

Nyt maanantaina tätä kirjoittaessani katselen maailmaa lapsen silmin. Tiedän, ettei tapahtumien kulkua tarvitse muuttaa yhtään miksikään. Voin vain seurata tätä kaikkea lapsenomaisella luottamuksella siihen, että kaikki on juuri niin kuin sen kuuluukin olla. Sisäinen lapseni on maailman viisain olento lapsellisessa uskossaan hyvään maailmaan. Tuosta viisaudesta käsin ei voi muuta kuin ottaa tyynesti vastaan kaiken, mitä elämä juuri tänään eteen kantaa. Lapsena tekemäni valinnat olivat enemmän alitajuisia ja siksi myös tavanomaisesta poikkeavia, joka johti väistämättä kipeisiin kokemuksiin. Vanhemmat eivät ymmärtäneet pienen Sepon älynväläyksiä, koska he olivat kipeiden kokemusten satuttamia aikuisia.

Sinäkin olet tätä lukiessasi kipeiden kokemusten satuttama aikuinen, joka todella helposti pyrkii tukahduttamaan sisäisen lapsesi jo syntyessä saavuttaneen pyhän viisauden. Tästä jo 2012 alkaneesta siirtymästä Kultaiseen Aikaan emme millään selviä kipeitä kokemuksiamme muistelemalla tai niihin päätöksiämme perustamalla. Ainoa toimiva vaihtoehto on vapauttaa puhdas, viisas ja kipeistä kokemuksista vapaa Sisäinen Lapsemme. Tiedätkö miltä lapsesta tuntuu kohdata ja olla tekemisissä ymmärtävän aikuisen kanssa? Usko pois, se on yhtä juhlaa.

Olisiko aika kirjautua mukaan arkielämän Velhokouluun?

Sinne pääsee vain sisäisen lapsensa johdattamana. Jokaisella on olemassa omat keinonsa tämän ikiviisaan olennon vapauttamiseksi. Minä löysin jotain ainutlaatuista omasta sisäisestä lapsestani kirjoittaessani Valon Lapsi tulkinnan tekstejä. Se on omasta mielestäni upeista upein opas omien lasten ymmärtämiseen, mutta vielä ehkä sata kertaa upeampi oman sisäisen lapsen ymmärtämiseen ja sitä kautta itsessä olevan rakkaudellisen viisauden vapauttamiseen. Nyt jos koskaan on yksi parhaista hetkistä palauttaa mieleesi, kuinka ihmeellinen olento oikeastaan olet tuossa sisäisen lapsesi viisaudessa.

Tutustu oman sisäisen lapsesi taianomaisiin ominaisuuksiin tästä: Valon Lapsi -tulkinta

P.S. Kaikki tulkinnat ovat kesätarjouksessa ja Valon Lapsikin kustantaa nyt vain parikymppiä. Tämä saattaa hyvinkin olla yksi elämäsi parhaista sjoituksista.

Kesä terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää