Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

18.11.2020

Sydänkoherenssin kohottava värähtely

Tällä viikolla Venus tekee neliötä Saturnukselle ja siirtyy loppuviikolla Skorpionin merkkiin ohjeistaen meitä pienillä tuntemuksilla tekemään tärkeitä käännöksiä elämässämme. Sydämen äänen kuunteleminen tällaisena voimakkaasti muuttuvana aikana on harvinaisen haastavaa puuhaa, sillä suurin osa vanhoista malleista ei enää toimi ja uusien mallien omaksuminen vaatii toimimaan muiden odotusten vastaisesti. Oman korkeamman tietoisuuden kuunteleminen ja seuraaminen on tärkeämpää kuin pitkiin aikoihin.

Oman sydänkoherenssin rehellinen seuraaminen on ihanan lempeä tapa pysyä itselle kuuluvalla polulla silloinkin, kun olosuhteet ja reaktiot näyttävät vastustavan tekemääsi valintaa. Vastausta ei pidä odottaa tekemisen seurauksista, vaan puhtaasti itse tekemisestä. Tämä on yhä hallitsevammaksi tuleva kollektiivinen elämäntapa, jonka tarkoituksena on vahvistaa luottamusta jokaiseen omaan askeleeseen.

Asenne on tärkeämpää kuin tulokset. Antautuminen oman sydämen vahvistuvaan ohjaukseen on helpompaa, jos malttaa hiljentyä kuuntelemaan itseään ja tietoisesti vahvistamaan astrologista totuutta: ”Olet aina tehnyt ja tulet aina tekemään vain oikeita ratkaisuja”. Tämän tietoisuuden vahvistamiseksi tein jo joku aika sitten ohjatun Kulta-aika meditaation, joka auttaa yhdistämään alitajunnan ja korkeamman tietoisuuden osaksi päivittäistä elämää. Äänite on pituudeltaan noin 14 minuuttia ja sitä voi kuunnella päivittäin, mikäli se resonoi itselle.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

VIIKON TUOTE: Sisäinen Soturi -tulkinta

Suosittelen koko loppuvuoden aikana jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Jos olet jo tilannut Sisäinen Soturi tulkinnan, niin nyt on hyvä hetki löytää siitä uusia totuuksia omista valmiuksistasi. Katso tulkinnan opasvideo tästä.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää