Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

11.11.2020

Haastattelussa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja Johanna Pelkonen

Astrologisella intensiivikurssilla törmäsin tähän energiseen ja iloiseen naiseen, joka tuntui tulevan aivan loistavasti toimeen ihan kaikkien mukana olleiden kanssa. Jo tuossa tapahtumassa näin myös kartalta, että tuon vetovoiman eteen on tehty kovasti töitä edellisten elämien aikana. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja Johanna Pelkonen tietää omasta kokemuksesta, kuinka helppoa on vetää itsensä liian tiukalle ja sen jälkeen taistella takaisin pinnalle. Oman sairastumisen ja pohjalle putoamisen kautta löytyi elämäntehtävä mielenrauhan ja sisäisen voiman välittäjänä muille ihmisille. Videolla selviää mitkä planeetat ovat vieneet tälle polulle ja minne ne ovat viemässä lähitulevaisuudessa.

VIIKON TUOTE: Sisäinen Soturi -tulkinta

Suosittelen koko loppuvuoden aikana jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Jos olet jo tilannut Sisäinen Soturi tulkinnan, niin nyt on hyvä hetki löytää siitä uusia totuuksia omista valmiuksistasi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Sinun täytyy vain ensin tulla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastasi ja kyvyistäsi, jotta voit valjastaa ne palvelemaan itseäsi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan. 
Katso Sisäinen Soturi opasvideo

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää