Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

5.11.2020

Paniikkia ilmassa ei avaruudessa

Ihmettelen itsekin kovasti tätä outoa olotilaa, joka jännällä tavalla huokuu tyhjyyttä. Jotenkin myös nuo ehkä vielään pitkäänkin jatkuvat ongelmat vaalien ääntenlaskussa lisäävät globaalia epätietoisuutta. Saan lähes päivittäin hätäviestejä ja jopa rukouspyyntöjä eksyksissä olevilta ihmisiltä, jotka pulpahtavat takaisin pintaan muutaman sanan vaihdettuamme. Mitään todellista hätää ei ole lopulta löydettävissä ja oma ahdistunut tai hätääntynyt tunne häviää viimeistään karttaa ja sen aspekteja tutkittaessa. Tärkeimmät henkiset työkalut löytyvät muutamasta tärkeimmästä syntymäkartan aspektista, jotka auttavat näkemään juuri sen itselle parhaan tavan toimia haastavassa tilanteessa.

Oman henkisen työkalun löytyminen innostaa ongelman tunnistamiseen ja ratkaisun löytämiseen uudelleen ja uudelleen. Meillä on koko tämä elämä aikaa kehittää näitä arvokkaimpia kykyjämme aina vain korkeammalle tasolle. Siksi syntymäkartan merkittävät kuviot eivät koskaan vanhene. Yhden haasteen selvitettyämme on edessä aivan varmasti astetta korkeampi elämän tutkinto. Tässä liitteenä olevalla videolla kävin alunperin läpi myös esille tulleita vaalivilppejä, mutta jätin ne sitten pois turvallisuussyistä. Toistaiseksi haluan pitää youtube kanavani ja facesivuni toiminnassa.


Valon virtaus tuolta galaksista on lisääntynyt viimeisten päivien aikana niin paljon, että se pistää väkisin sähköjärjestelmäämme sekaisin. Sopeutuminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Ennen kaikkea meidän tulee olla armollisia kaikkea mahdollista omaa saamattomuutta kohtaan. Kaikki on hyvin, kun sitä pysähtyy rauhassa katsomaan. Otetaan rennosti tämä loppuviikko.

Kaikkein tärkeintä meneillään olevassa ajassa

on nyt koittaa löytää sydämen valo eli todellinen yhteys ja korkeampi tietoisuus itseensä.Tällä tavoin selviämme loppu vuoden haasteellista ajoista huomattavasti helpommin. Suosittelen koko loppuvuoden aikana jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Jos olet jo tilannut Sisäinen Soturi tulkinnan, niin nyt on hyvä hetki löytää siitä uusia totuuksia omista valmiuksistasi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Sinun täytyy vain ensin tulla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastasi ja kyvyistäsi, jotta voit valjastaa ne palvelemaan itseäsi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan. 

 
Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta tästä

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää