Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

3.11.2020

Sisäinen pyykkäysoperaatio

Maapallon energialinjoja kunnostava Lille Lindmäe kirjoittaa Luomme kultaista aikakautta -kirjassaan, että pelko- ja vihaenergiat sekä menneisyyden kauhut ja kaunat vievät meitä alaspäin ja tekevät olostamme raskaan, toivottoman, paikalleen jumittuneen. Viha- ja pelkoenergia istuu tiukasti ihmisen biokentän tunnekehossa, eikä tietoisuutemme siksi pääse kohoamaan. Elämme ikään kuin laput silmillä raskaan energian painaessa meitä alaspäin. Nyt tarvitaankin ahkeraa energiatyötä, niin ulkoista kuin sisäistä, jotta ihmiskunta alkaa kohota. Lohdullista on se, että me kaikki voimme asiaan vaikuttaa.

Lille Lindmäen kirja kertoo Kultaisen aikakauden alkutaipaleesta, eli kvanttihypystä uusiin energioihin vuonna 2012 (jota me raskaan energian ihmiset emme mitenkään vielä pystyneet tuntemaan tai havaitsemaan), mutta teksti sisältää uskomattoman vahvan viestin myös vuoteen 2020:

”Tämä on muutosten aikakausi, jolloin on rikottava vanhat negatiiviset energiat, koska muuten uusi ei pysty tulemaan tilalle. Rakenteiden sortuminen pohjustaa ihmisissä tunnemuutoksia, he tulevat kokemaan käsittämättömiä olotiloja ja tunteita. Joillakin saattaa yllättäen syntyä vihanpurkauksia ja hermostuneisuutta, kun vanhat energiat nousevat esiin. On tullut aika, jolloin vanhaan tapaan ei enää voi toimia, mutta uudetkaan mallit eivät vielä ole valmiita käyttöön. Nyt on ylimenoaika. Jokaisella on itsensä tuntemaan opettelun jakso, jolloin täytyy erkaantua muista ja tutkiskella omaa sisintään.”
Lille jatkaa vielä, että ”tällä hetkellä ei näy matkoja”, vaan tärkeimmäksi nousee oma koti ja ihmissuhteiden käsittely. On aika rakentaa uusia tunnemalleja entisten tilalle, se on Kulta-ajan työtä.

Tämä jos mikä summaa hyvin vuoden 2020, sillä tuo toisista erkaantuminen ja sisäänpäinkääntyminen on tapahtunut meille kaikille kollektiivisesti koronan myötä. Tarvitsimme kipeästi aikaa itsellemme omaan energiatyöskentelyyn, ja sitä meille annettiin. Meidät on pakotettu käymään omaa tunnekehoa läpi ja siivoamaan sitä vanhasta moskasta. Ei ole tarkoitus, että siivoamme pelkästään kotimme ja kalenterimme – suurin siivous tapahtuu meissä itsessämme. Kutsun sitä sisäiseksi pyykkivuoroksi, henkiseksi pesuohjelmaksi, jossa on ikuiselta tuntuva linkous.

Energiapäivitys käynnissä

Kun tämä vuosi alkoi, olin itsekin aivan erilaisessa mielentilassa. Sisälläni kupli oudon voimallista vihaa ja levottomuutta. Samalla tiedostin kuitenkin, ettei tämä välttämättä ole pelkästään minun omaa energiaani, vaan kollektiivista ahdinkoa. Kaikki minkä olin tukahduttanut, lakaissut maton alle, alkoi nousta pintaan alitajunnasta. Pesuohjelma käynnistyi.

Omat tunteeni ovat seilanneet pitkin vuotta ylösalas kuin vuoristoradalla. Välillä olen noussut ylimpään lakipisteeseen ja ihaillut innostuneesti huikeita näkymiä, arvaamatta mikä pudotus on edessä välittömästi, täysillä ja ilman jarruja suoraan alas. Balanssin löytäminen on ollut vaikeaa, ja siihen on pitänyt tarkoituksella keskittyä. Ulkopuolinen maailma on myös antanut liikaa aiheita epätasapainoon, jos sitä on jäänyt seuraamaan.

Nyt syksyllä olenkin tietoisesti yrittänyt etääntyä maailman melskeestä entistä enemmän ja kuunnella mitä sisälläni tapahtuu. Siellä on ollut käynnissä puhdistus, joka heijastuu myös kehollisena puhdistumisena, erilaisten vaivojen kautta, tietysti. Olen silti ollut koko ajan tietoinen siitä, että mitä nyt kehossani tapahtuu, kertoo myös siitä, mitä alitajunnassani tapahtuu. On käynnissä nollaus solutasolta asti. Vanhat ajatusmallit ja tunnetoiminnot ajetaan alas, ennen kuin uutta voidaan ohjelmoida tilalle. Myös se vanha pelko, viha, syyllisyys ja kaikki muu ankeus pitää purkaa. Enää ei riitäkään puoliautomaattinen ”Käynnistä uudelleen” joka päivä, vaan täytyy alustaa koko kone, päivittää tunnekehon käyttöjärjestelmä.

Kun etäännyttää itseään siitä, mitä kaikkea pahaa ja keljua maailmassa on juuri nyt tapahtumassa, ja todellakin ottaa neutraalin tarkkailijan aseman, myös omiin tunteisiinsa ja kehoonsa, käynnistyy se tietoisuuden kohoamisen mahdollisuus, että jospa kaikella tällä onkin jokin niin suuri tarkoitus, ettemme pysty sitä tästä alemmasta tietoisuuden tasosta käsin ymmärtämään. Vasta kun olemme energeettisesti putsaantuneet ja kirkastuneet, meissä voi alkaa elää uusi totuudellisuus ja korkeampi tietoisuus.

Linkous on kesken

Meillä monilla tuo tietoisuuden uudistumisen prosessi kulkee rinta rinnan maailman myllerrysten kanssa. Olisikin outoa, jos emme olisi synkroniassa maailman tilanteen kanssa. Me olemme tuo maailma. Kun meitä sisäisesti lingotaan, me samalla puhdistumme yhdessä koko maailman kanssa. Olemme kaikki kuin linkousohjelmassa, jossa onkin kovemmat kierrokset kuin alunperin luulimme. Mutta se tapahtuu, jotta lika irtoaa kunnolla.

Tunteita on siis pyykätty ahkerasti tänä vuonna. Ne ovat pursunneet yli äyräidensä, vaahdonneet melkein suupielestä. Tunkkainen tunnekehomme on ollut vanhasta liasta tukossa, mutta nyt meillä on mahdollisuus uudistua, jos tajuamme, että taivaallinen linkousohjelma on meitä kaikkia varten, meidän omaksi parhaaksemme. Pesuohjelma onkin kuin planetaarinen sykli, sillä on alkunsa ja loppunsa. Se tekee tehtävänsä, ja siirtyy uuteen.

Vaikka nyt onkin kova linkous vielä päällä, ja rumpu heittelee meitä koko loppuvuoden, on silti rauhallinen mieli, kun tiedän, että luukku päivänvaloon tulee vielä aukeamaan, ja pääsen etsimään uutta muotoani pyykkinarulla. Kun siellä sitten roikumme tämän henkisen puhdistusohjelman jälkeen, olemme kaikki tasa-arvoisia. Meillä kaikilla on samanlainen mahdollisuus päästä eroon demoneistamme, syyllisten etsimisestä itsemme ulkopuolelta sekä pinttyneistä ajatusmalleista, joita ei uudessa maailmassa enää tarvita.

Henkisen puhdistumisen superhaaste

Tämän vuoden superhaaste on ottaa henkinen harppaus ja todella tajuta syvällä sisimmässään kenellä on valta omaan elämäämme. Meillä kaikilla on ratkaisun avaimet omissa käsissämme. Niitä ei saa antaa kenellekään muulle. Jos me olemme lukossa oman elämämme kanssa, on lohdullista tietää, että avain on lähellä, eikä kukaan muu panttaa sitä. Vastaus on koodattu meihin itseemme.

Voimme käyttää vaikka koko elämämme meille tapahtuneiden ikävyyksien lajitteluun, pisteytykseen ja edestakaisin pyörittelyyn. Jossain vaiheessa tulee kuitenkin se aika, kun tajuaa, että se on kaikki mennyttä, menneiden vuosien likapyykkiä. Tänään sinulla on puhtaat kalsarit, puhdas vaatekerta päälläsi. Anna puhtaan pyykin tuoksun tuoda hymy huulillesi. Etenkin kun tiedät, kuinka kauan oma henkinen pesuohjelmasi kesti.

Ole siis oman elämäsi pyykkimuija tai pyykkipoika. Meille on varattu tämä henkinen pyykkitupa koko vuodeksi. Pese omat likapyykkisi, älä ota toisten tahroja omalle kontollesi. Käytä hyväksesi tämä tilaisuus, sillä voi olla, että se ei toistu. Ne, jotka ovat saaneet omat energiansa putsattua ja ovat napanneet menneet murheet nukkasihdin kautta kokonaan pois tyhjennettäväksi, kirkastuvat entisestään tulevien vuosien pyykkinaruilla, kun aurinko lempeästi valkaisee viimeisetkin tahrat.

Kun sitten olet sisuksiasi myöten puhdistunut, hyvä olo on taattu. On kuin elämääsi olisi levitetty puhtaat lakanat lauantaisaunan jälkeen. Silloin mieleen laskeutuu syvä kiitollisuus, etkä enää harmittele, kuinka kovassa linkouksessa silloin kerran olit. Jaksa siis vielä vähän aikaa. Maailman puhdistumisprosessi on pitkä, eikä se tapahdu kertalaakista vain yhtä nappia painamalla.

Kulta-aikaan kiinteästi kuuluvan sisäisen tutkimusretken itseesi voit aloittaa Sisäinen Soturi -tulkintaa lukemalla. Tutustumalla sinuun syntymän hetkellä koodattuihin energiamalleihin, voit pohtia kuinka pääsisit sisäisen energiatyön avulla omaan potentiaaliisi käsiksi, nyt, tässä elämässä. Soturi ei nimittäin voi antaa periksi ennen kuin kaikki sisäiset taistelut on käyty läpi. Mitään ulkoista vihollista ei edes ole – se on soturin pitkän retken tuoma ymmärrys.

Ajatuksia herättelevän Sisäinen Soturi -tulkinnan voit tilata tästä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää