Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

1.11.2020

Marraskuu kaikille merkeille

Kaikella on olemassa suuri tarkoitus, vaikka sitä on joskus todella vaikea ymmärtää hyväksymisestä edes puhumatta. Miksi onnistuin deletoimaan äsken kirjoittamani blogin juuri saatuani sen valmiiksi ja laittaessani siihen viimeistä pistettä. Ehkä siksi, että jatkossa kirjoitan blogini AINA erillisellä kirjoitusohjelmalla, enkä suoraan pilvipalvelimelle, joka ei tallenna mitään automaattisesti.

Oppiminen on toisinaan ja itse asiassa melko usein karu, mutta kehitykselle välttämätön prosessi, josta ei ole helppo olla kiitollinen sillä hetkellä, kun oppia jaetaan. Minun mokani oli tällä kertaa suorastaan olematon, sillä läppärini toimii edelleen ja huomaan kirjoittavani aivan eri juttua, kuin hetki sitten. Kirjoitin sen näköjään itselleni ja tässä tulee sitten se jakoon tarkoitettu versio. Planeetta Uutisissa käymme Arton kanssa läpi marraskuun tarjoamat askelmerkit kaikille merkeille. Olepa hyvä.

Katso omat Marraskuun horoskooppisi tästä!

Maailma jännittää USA:n vaaleja, vaikka astrologisesti on täysin selvää, että ne ovat Trumpille kosminen menestyshyppy eteenpäin omalla urallaan. Joku voisi tulkita tämän Trumpin kartalle tulevan supermenestyksekkään kuvion siten, että hän jatkaa presidenttinä vielä yhden kauden, mutta kuvio on hänen kannaltaan täsmälleen yhtä menestyksellinen, vaikka hän häviäisi äänestyksessä ja Biden valittaisiin USA:n presidentiksi seuraavien neljän vuoden ajaksi. Tämä ihmeellinen astrologisesti vastaansanomaton mahdollisuus on koko ihmiskunnalla nyt edessä suurten muutosten ottaessa paikkaansa maapallolla.

Marraskuussa toteutuva Jupiterin yhtymä Plutolle ampuu joka tapauksessa viimeisen niitin ihmiskunnan elämässä tapahtuvalle sosiaaliselle muutokselle, jota ei voi vaikutuksiltaan verrata mihinkään sadan vuoden aikana tapahtuneeseen historialliseen tapahtumaan. Tämän hurjan paranemisprosessin alaisuudessa jokainen meistä pääsee kohtaamaan omat uudet mahdollisuutensa ja valjastamaan omat ainutlaatuiset kykynsä haluamaansa tarkoitukseen.

Blogin lopussa olevalla videolla Timo Lampen kertoo omasta matkastaan fyysisen elämän toiselle puolelle, missä vallitsee täydellinen rakkaus ja hyväksyntä täysin riippumatta siitä, mitä teet ja touhuat tämän elämäsi aikana. Timolle tulkintaa tehdessäni sain kokemuksen niin valoisasta ja täynnä luottamusta olevasta todellisuudesta, ettei epäilyksille jäänyt mitään sijaa. Haluan jakaa Timon tarinan ja hänen karttansa tulkinnan avaimeksi tähän koko ajan läsnä olevaan rakkaudelliseen täydellisyyteen, jossa nyt jo elämme.

Timo onnistui vakuuttamaan minut siitä, että emme ole matkalla Valoon, vaan olemme jo Valossa. Kulta-aika on jo täällä keskuudessamme ja siihen saa herätä ihan, milloin tahansa. Timolla oli oma herättäjänsä ja niin meilläkin on omamme. Herättäviä tekijöitä ja herättävää tekemistä löytyy vaikka millä mitalla välittömässä läheisyydessä. Videolta löytyy upeiden oivallusten lisäksi muutama konkreettinen keino värähtelytaajuuden kohottamiseen ja onnellisuusasteikolla kohti kymppiä kipuamiseen.

VIIKON TUOTE: Sisäinen Soturi -tulkinta

Suosittelen koko loppuvuoden aikana jokaista tutustumaan tähän omista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaan Sisäinen Soturi. Ihan jokaisella ihmisellä on olemassa oma sisäinen voima ja ainutlaatuiset kyvyt minkä tahansa haasteen kohtaamiseen tässä nopeasti muuttuvassa ajassa, joka ei palaa enää ennalleen. Myös Sinulla on oma upea ase arsenaalisi tulevista tilanteista selviämiseen täysin valmiina kovaan käyttöön. Sinun täytyy vain ensin tulla tietoiseksi omasta sisäisestä voimastasi ja kyvyistäsi, jotta voit valjastaa ne palvelemaan itseäsi. Aspektien eli pyhän geometrian viisaudellesi tulee olemaan kova kysyntä koko loppu vuoden ajan.
Katso Sisäinen Soturi tulkinnan opasvideo tästä

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää