Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

20.10.2020

Voima, ole kanssani

Tänä vuonna olemme eläneet monen vuoden edestä. Vaikka omassa elämässä ei tapahtuisikaan ulkoisesti paljoa, energeettisesti olemme menneet monen myllyn läpi. Aina on tullut vastaan uusi energiaportaali, joka on vaatinut meiltä itseltämme paljon energiaa, jotta olemme siitä päässeet läpi. On kuin jokin kosminen järjestysmies olisi näiden energiaportaaleiden ovella, katsomassa onko sinulla puhtaat paperit, muuten et pääse sisään kirkkaampiin energioihin. En ole varma montako kertaa minut on jo käännytetty ovelta...

Jos mietit mitä ihmettä tällaiset energiaportaalit ovat, niin ne perustuvat numerologiaan ja ajassa kypsänä roikkuviin mahdollisuuksiin, jotka annetaan ulottuvillemme napattaviksi. 8.8. on aina Leijonan portti rohkeille uudistujille, 9.9. ja 10.10. viittaavat sulkeutuviin sykleihin, sen hyväksymiseen, että jostain tulee luopua, jos uutta halajaa. Aivan kuten meidän täytyy haikeasti syksyllä luopua kesästä, jos haluamme saavuttaa neitseellisen uuden vuoden, ja ottaa vastaan sen sisältämät mahdollisuudet.

Lokakuun viimeisen päivän täysikuusta, tuosta harvinaisesta sinisestä kuusta, alkaa 11 päivän mittainen energiakäytävä kohti maagista mestarinlukua, 11.11.2020. On aika aloittaa uutta, sillä numerologisesti 11.11. kutsuu ihmisiä heräämään uuteen todellisuuteen, avaamaan silmänsä, sen kolmannen etenkin. On aika erottaa valhe ja totuus, eikä se aina ole helppo tehtävä. Ennen kaikkea omaa totuutta on lähdettävä etsimään, ja siihen numerot 111 ja 1111 meitä vahvasti kutsuvat. On henkisen heräämisen aika. Silloin otetaan kuvitteellisten esteiden käsijarru pois päältä, ja annetaan homman käynnistyä. Lopputuloksesta ei tarvitse vielä tietää, alussa kun vasta ollaan. Siksi henkiselle tielle astujat alkavat nähdä numerot tuplana ja triplana tai neljän ryhmissä – silmissä vilisee, kun viestiä ollaan ajamassa tajuntaamme sisään.

Minua miellyttää muuten numerologisesti myös seuraava kiinalaisen uudenvuoden päivämäärä. Se on 12.2.2021. Täydellistä magiaa ja symmetriaa! On myös ennustettu, että korona ”on ohi” 12.1.2021 klo 12. Mene ja tiedä, mutta tuo päivämäärä on myös numerologisesti kiinnostava. Vielä ei myöskään tarvitse mennä niin pitkälle, että miettii, mitä mahtaakaan tapahtua 22.2.2022, mutta voihan sillä ajatuksella leikkiä. Kakkonen symboloi kaksinaisuutta, kahden voiman yhdistymistä yhdeksi. Se on rakkauden symbolinen numero. Onkohan kirkot jo buukattu täyteen?

Juhannus ja joulu, ja niihin liittyvät energiaportaalit, kesäpäivänseisaus ja talvipäivänseisaus, ovat tietenkin vuoden suurimpia tapauksia. Silloin valoa tulvii maapallolle, ja valon myötä toivoa. Kesän valoisin hetki, ja talven pimein hetki, täynnä lupausta valosta, ovat meille suomalaisille vuoden tärkeintä aikaa. Nyt etenkin huomaan odottavani joulua, ylipäätään tämän vuoden loppumista, ja 21.12.2020 tulevaa suurta muutosta energioissa. Niin raskas on oma olo tässä meitä kaikkia koettelevassa ajassa, että sitä suorastaan odottaa pelastusta jostain itsensä ulkopuolelta. Että joku tuikkaisi sitä valoa sieltä suuresta avaruuden taskulampusta, ja osoittaisi sillä suoraan minua päin.

Jonkin sortin valon välähdys on tulossa, ja 21.12.2020 on nimenomaan se käännekohta. Jätän astrologisten hienouksien selittämisen tällä kertaa muille (samat tutut planeetat ne siellä pitää peijaisiaan), ja tyydyn toteamaan, että nyt alkaa olla aika. Kuinka moni meistä raahautuu eteenpäin viimeisillä voimillaan? Kuinka moni tekee kaikkensa pysyäkseen pinnan päällä, mutta aina välillä solahtaa suoraan syvyyksiin?

Meitä koetellaan, meitä herätellään, oikein soitetaan sitä herätyskelloa ja tuomiopäivän pasuunaa suoraan korvan juuressa. Jos olomme on liian helppo ja hyvä, emme tunne tarvetta mihinkään muutokseen. Ihminen liikahtaa ja havahtuu vasta kun on pakko. Mutta tämä suuri epämukavuusalue, jollaiseksi vuosi 2020 on osoittautunut, vaatii meiltä muutosta. Vieläkin enemmän muutosta.

Tiedän, etten millään jaksaisi enää, mutta jälleen on otettava oma valomiekka käteen, ja sohaistava pimeyttä kohti. Minun on löydettävä se sisäinen kadonnut sankari sieltä jostakin harharetkiltä, ja tuotava se taas takaisin polulle. Totuuden ja valon polulle. Ainoa pyyntöni enää on, ettei kaikkea sisäistä työtä tarvitsisi tehdä yksin. Että vahvuus ja varmuus paistaisi pahimmankin päivän läpi. Siksi pyydän: Voima, ole kanssani.

Voit ammentaa sisäistä voimaa myös Sisäinen Soturi -tulkinnasta, ja hiljentyä sen äärelle. Se kertoo sinulle täydestä potentiaalistasi, johon voit tässä elämässä kasvaa, valitsemiesi haasteiden kautta, sillä niitä meille kaikille on annettu. Astrologian ei ole tarkoitus ahdistaa, sen on tarkoitus voimaannuttaa. Ja sitä tuo ikiaikainen tiede meille opettaa. Vaikka maailma on ihmeellinen paikka, suurin ihme tapahtuu ihmisen itsensä sisällä. Suurin ihme on nimittäin se, kuinka emme lopulta koskaan anna periksi.

Sisäinen Soturi -tulkintaan voit tutustua tarkemmin tästä.

Terveisin

Virpi Karjalainen

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää