Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.10.2020

Valossa kohtaamisten aika

Olin viikonloppuna Lahden henkisen kehityksen järjestämässä Astrologia workshopissa yhdessä 19:n muun astrologisesta kartastaan kiinnostuneen kanssa. Päivän kuluessa tein 19 katsausta syntymäkarttaan ja menossa olevaan aikaan. Ennakkoon minua arvelutti ja melkein pelotti edessä oleva keskittymishaaste. Neljä tuntia kestänyt intensiivinen tulkintasessio meni kuitenkin aivan siivillä ilman energiajuomaa.

Tämä tapahtuma avasi silmäni sille suurelle oivallukselle, että minun ja jokaisen osanottajan välillä vallitsi aivan ihmeellinen yhteys ja avoin luottamus, joka teki tiedon virtauksen mahdolliseksi. Planeettakuvioiden kautta välittynyt informaatio toimi täysin aukottomasti siksi, että tuohon paikkaan oli kokoontunut saman heimon jäseniä. Koin, että olimme siellä kaikki voimakkaasti yhteydessä toisiimme koko tapahtuman ajan ja jokainen tulkinta kosketti omalla tavallaan kaikkia kuulijoita.

Tällaisia oman heimon jäsenten kohtaamisia tapahtuu nyt kiihtyvään tahtiin koko maapallolla. Jokainen kohtaaminen lisää Valon määrää maapallolla synnyttäen täysin pitelemättömän yhteisen värähtelyn, josta jokaiselle mukana olevalle syntyy turvallinen ja tasapainoinen olo. Jos tunnistat tällaista energiaa omassa elämässäsi, niin tervetuloa mukaan ajastaikaan kestävään haasteeseen jokaista päivän mittaan sattunutta kohtaamista kunnioittavana Valonkantajana. Jokaisella kohtaamisella on SUURI tarkoitus koko ajan kiihtyvässä muutosprosessissa ja ennen kaikkea suuri merkitys omalla polulla kohti jumalallista ykseyttä.

Tässä lyhyt video, joka lähti liikkeelle kohtaamisesta High Healing festivaaleilla

Viime viikon aikana laittoi Mars liikkeelle valtavan isoja asioita maailmanlaajuisesti, mutta säästän niistä kertomisen tuonne Sepon Speciaalin puolelle. Samaa asioiden lahjomatonta selkiintymistä tapahtui jokaisen ihmisen elämässä ja tällä viikolla asioita tulisi parhaansa mukaan sitten asetella uuteen järjestykseen vähintään omissa ajatuksissa. Moni asia ympärillämme on peruuttamattomasti muuttunut, eikä tilanne ole palautettavissa entiselleen millään keinolla. Jokainen tuleva kohtaaminen sisältää arvokkaan avaimen oman positiivisen muutoksesi toteuttamiselle.

Yksi viime viikon energisistä kohtaamisista oli keskustelutuokio ihmisen syntyhistoriasta ja uudenlaisesta jumaluudesta, joka ei pidä sisällään mahdollisuutta joutua helvettiin tai päästä taivaaseen. Raamtun alkuperäisimmät käännökset ja muinaiset muut vanhemmat kirjoitukset antavat ymmärtää, että jokainen ihminen on omalla matkallaan kohti ykseyden ymmärtämistä täysin riippumatta siitä, onko koskaan nähnyt raamattua, lukenut sitä tai kuunnellut sen tekstejä. Oheisella videolla keskustelemme uudesta aiempaa syvemmästä uskonkäsityksestä, toisenlaisesta luomiskertomuksesta ja lopuksi tutkailemme myös ajankohtaisten henkilöiden astrologisia karttoja. Minusta kuulostaa kuulostaa hyvältä tietää, että kristus on minussa ja että olen jo niin taivaassa kuin ikinä mahdollista.

Yazkan vieraana astrologi Seppo Tanhua

 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää