Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.10.2020

Adrenokromi vuodot ja dokumentit

Valo lisääntyy nyt sellaisella vauhdilla, ettei todellakaan ole helppo pysyä vauhdissa mukana, mutta tehdään kaikki parhaamme. Se riittää kyllä. Valon lisääntyminen edellyttää soihdun viemistä sinne kaikkein pimeimpään kolkkaan ihmissuvun ja ihmiskunnan nykyisessä maailmassa. Pimeydestä paljastuva näky on niin karmea, ettei se millään sovi kaikille, eikä mahdu kaikkien tajuntaan edes rautalangasta vääntämällä.

Tällä speciaali kanavalla jaan kuitenkin sisäisen oikeudentuntoni ajamana viimeistä saamaani tietoa paikoista, tilanteista ja ihmisistä, jotka säälimätön tiedonvalo saavuttaa. Kiitos kun seuraat tätä valtamedian ja faktantarkastajien kannalta vallankumouksellista tietolähdettä.

Aiheellinen varoitus: Kuulostele tarkkaan, haluatko varmasti kuunnella viimeistä todellista faktatietoa adrenokromista Yazkan esittelemän kiistattoman todistusaineiston valossa. Tieto näistä asioista saattaa järkyttää herkimpien etsijöiden mielenrauhaa. Vain Sinä voit tietää, mihin olet valmis ja mihin et. Kunnioita siis oman sydämesi viisautta.

Kommenteista: Tämän osion kommenteista tullaan poistamaan kaikki vihapuhe ja kaikki henkilöön kohdistuva arvostelu ja muutenkin kaikki asiattomaksi katsomamme kommentointi. Eri mieltä saa olla, kun esittää näkemyksensä kiihkottomasti ja asiallisesti.

Valon soihtua pääset seuraamaan tästä: (Uskomattoman selkeä tietopaketti Yazkalta)

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää