Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.10.2020

Syksyn energiahuippu on käsillä nyt

Tässä sitä nyt sitten ollaan valtavassa energiakeskittymässä, joka pakottaa tai vähintään suosittelee katsomaan taaksepäin aina maaliskuulle 2020 saakka, jolloin Mars teki yhtymää Jupiterille, Saturnukselle ja Plutolle. Silloin käynnistyi maapallolla valtava muutosprosessi, jonka kosminen tarkoitus on palauttaa planeettamme ja ihmiskunta takaisin luonnolliseen ja universaaliin todellisuuteen. Koko ihmiskunnan tietoisuuteen tämä Plutoninen elämän ja kuoleman prosessi tunkeutui nimellä Covid19. Tällaiset astrologisesti aggressiiviset jaksot toteuttavat meille tarpeellista henkistä heräämistä mitä ihmeellisemmillä tavoilla, joiden tarkoitusta ei tapahtumahetkellä voi millään kuvitella.

Käytännössä ohjeistus alkamassa olevaan "pandemiaan" tuli keväällä 2020 kaikille maailman valtioille maailman terveysjärjestöltä eli WHO:lta. Tuolloin WHO julisti Covidin pandemiaksi ja edellytti kaikilta valtioilta rankkoja toimia leviämisen ehkäisemiseksi. Tällä hetkellä Marsin perääntyessä neliössä noihin kolmeen planeettaan, joutuvat kaikki päättävät tahot kohtaamaan omien ratkaisujensa seuraukset erilaisten vastahyökkäysten muodossa. Kansainvälinen lakimiehistä ja lääkäreistä koostuva ryhmä on nyt nostamassa joukkokannetta niitä henkilöitä ja vaikuttajia kohtaan, jotka ovat aiheuttaneet sulkutoimilla ja rajoituksilla valtavaa ahdistuksen, sairauksien, itsemurhien ja köyhyyden lisääntymistä koko maapallolla.

Asianajajien laatima videoselvitys joukkokanteesta englanniksi ja suomeksi tekstitettynä Englannin kielellä      Suomeksi tekstitetty versio

Nyt WHO tulee julkisuuteen virallisella lausunnolla, että se ei ole koskaan suositellut tällaisia sulkutoimia ja tällä hetkellä WHO suosittelee valtioita luopumaan sulkutoimista ihmisten kärsimystä ja köyhyyttä lisäävinä haitallisina toimina. On mielenkiintoista nähdä, miten eri maiden päättävät tahot suhtautuvat asiaan, sillä tällä lausunnolla WHO ohjaa lakimiesryhmän kohdistamaan joukkokanteensa valtioiden ja hallitusten päättäjiä kohtaan. Joukkokanne kohdistuu jokaiseen päättäjään henkilökohtaisesti myös mahdollisten korvausvaatimusten osalta. WHO ilmoittaa nyt, että Covid ei ole normaalia influenssaa vaarallisempi, eikä siihen tarvitse suhtautua aiemmasta poikkeavalla tavalla. THL on ajoittain ollut samalla kannalla, mutta ei johdonmukaisesti.

Laitan tähän alle linkin, josta tuo WHO:n lausunto löytyy, niin saamme tälle salaliittoteorialle konkreettisen lähteen.

WHO:N virallinen lausunto Covidista videolla ja tekstinä (Selvitys suomeksi löytyy Sepon speciaalista)

Joku varmaan taas ihmettelee, miten tämä kaikki liittyy astrologiaan? Mielestäni tämä on loistava esimerkki siitä, miten valtaosa ihmisistä on ensin saatu korkeimman terveysalan auktoriteetin toimesta uskomaan kuolemaa kylvävään virukseen ja kuinka tilanne saman auktoriteetin toimesta pyritään nyt kääntämään täsmälleen päinvastaiseksi tavalla, joka istuu menossa oleviin astrologisiin kuvioihin aivan täydellisesti.

TOTUUS OMASTA ELÄMÄSTÄ PALJASTUU NYT SAMALLA TAVALLA

Ei tarvitse lainkaan murehtia sitä, kumpaan leiriin olet tämän koko ihmiskuntaa järisyttäneen tapahtumaketjun aikana kuulunut ja millaisia ratkaisuja olet omalta osaltasi tehnyt. Tilanteet Suomessa ja henkilökohtaisessa elämässä muuttuvat nekin nyt yhtä nopeasti ja jokainen joutuu/pääsee tarkkailemaan kaikkia tämän vuoden aikana tehtyjä ratkaisuja siksi, että asiat eivät olekaan sitä, miltä ne ovat näyttäneet. Mitä tapahtuisi, jos äkkiä pääsisimme palaamaan takaisin rajoittamattomaan elämään, kuten WHO nyt suosittelee? Tuhansille yrittäjille ja sadoille tuhansille työntekijöille, laitoksille ja pitkään läheisistään erossa olleille vanhuksille ja lopulta meille kaikille se olisi suunnattoman suuri helpotus.

Monet ovat kuitenkin tehneet isoja ratkaisuja siinä uskossa, että sulut ja rajoitukset kestävät vielä useamman vuoden, kuten jotkut lääkärit ja tutkijat ovat ennustaneet Covidin kolmannesta ja jopa viidennestä aallosta tiedottaessaan. Onko sittenkin tullut laitettua lappu luukulle liian aikaisin? Olipa tilanteesi mikä tahansa, niin voit olla varma siitä, että ratkaisusi on ollut oikea. Ei yhdelläkään meistä ole ollut muuta vaihtoehtoa, kuin tehdä juuri se minkä olemme tehneet. Näin on aina ollut ja näin tulee aina olemaan. Taaksepäin katsominen itseä syyllistävässä mielessä on poikkeuksetta tarpeeton ja henkisen kehityksesi pysäyttävä toimenpide, josta jo raamattumme varoittaa suolapatsaaksi muuttumisen uhalla.

KATSE ETEENPÄIN

Tämän viikon tiistaina Aurinko ja Mars ovat tarkassa oppositiossa keskenään ja lisäksi tarkassa neliössä Plutoon. Tämä hurjaa energiaa puhkuva T-risti on ehdottomasti huikea käänteentekevä mahdollisuus jokaiselle hiukankaan tietoiselle ihmiselle. Jokaisella meistä on oma paikka, asema ja tärkeä tehtävä tässä Kulta-Aika jakson (2012-2032) keskivaiheilla. Tehtävä on täysin henkilökohtainen ja ohjeistus päivittyy täysin tässä hetkessä. Menneisyys tai tulevaisuus eivät sisällä avaimia päivittäisiin päätöksiin. Monien myyttien mukaan olemme kohoamassa korkeampaan ulottuvuuteen ja korkeampaan värähtelyyn, joka on tähänastisten kokemustemme yläpuolella. Siksi päätösten ennakkosuunnittelu ja analysointi on todellakin mahdotonta siinä laajuudessa kuin aikaisemmin.

Tärkeintä tässä koko ajan uudistuvassa ajassa on olla hereillä ja luottaa omaan sydämeen kaikissa eteesi tulevissa ratkaisuissa. Sydämellä tehtyyn ratkaisuun ei sisälly tuomitsemista tai arvostelua muita ihmisiä kohtaan. Ei ole minun asiani millään tavalla tuomita myöskään WHO:ta THL:ää tai hallitusta, mutta minun asiani on suhtautua niiden ohjaukseen ja jopa määräyksiin omaa totuuttani kunnioittaen. Jokainen päivä tänä syksynä on suuri mahdollisuus astua yksi askel pidemmälle valoisampaan ja kaikin tavoin turvallisempaan elämään juuri sillä tavalla kuin itse katsot parhaaksi. Tästä käynnistyy monille aivan loistava flow-ilmiöiden aikakausi, jossa ihanat yhteensattumat seuraavat toisiaan pysähtymättömänä ketjuna.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää