Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

12.10.2020

Seppo speciaal 12.10.2020

Tervetuloa tutustumaan ajankohtaisimpiin ilmiöihin täällä speciaalin puolella. Tänään ajattelin jakaa

kolme

mielenkiintoista artikkelia/videota ihan vaan tutustumismielessä niille, keitä asia saattaisi kiinnostaa.

Sain joku aika sitten ankaraa kritiikkiä otettuani kantaa Covidin vaarallisuuteen ja sulkutoimien kohtuuttomuuteen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet niin paljon, että uskaltauduin kertomaan asiasta tulla tavallisen blogin puolella. Tänne säästin kuitenkin tilanteesta kertovan perinpohjaisemman artikkelin, joka selvittelee tarkemmin tapahtuman taustoja sekä mahdollista tulevaisuutta. Teksti löytyy tästä alta.

Alkajaisiksi esimakua voi ottaa tästä Ylen Areenassa julkaistusta videosta: 

Yhdistyneiden kansakuntien alainen Maailman terveysjärjestö WHO perustettiin takaamaan terveyttä koko maailmalle. Ajankohtainen dokumentti tutkii arvostettua kansainvälistä järjestöä, jonka onnistunut tai epäonnistunut toiminta vaikuttaa jokaisen maailman kansalaisen elämään. 

1. Ulkolinja: Mutta kenen asialla on WHO? – Maailman terveysjärjestö joutunut suurvaltojen ristituleen

2.WHO on muuttanut käsitystään Covid-19:sta

Tämä Annu Palmun postaus on äärimmäisen tärkeä! Lukekaa ja katsokaa! WHO on muuttanut käsitystään Covid-19sta!

Tänään julkaistu WHO:n virallinen lausunto siitä, että WHO ei ole koskaan ohjeistanut kansallisia viranomaisia eristämään ihmisiä sellaisella tavalla, että se tuhoaisia paikallista elinkeinoa tms. WHO yrittää nyt sälyttää kaiken vastuun eri maiden viranomaisille kaikesta tästä tuhosta ja kärisimyksestä, jonka WHO on ohjeistuksillaan saanut aikaan ympäri maailmaa. Pitää muistaa, että pandemiaa koskevat lainsäädännöt on nimenomaan WHO:n ohjauksella muutettu 12 vuotta sitten niin, että tämä, mitä Covid-19:n aikana on tapahtunut, on ollut mahdollista. Eli, WHO:n rooli kaikessa tässä on aivan keskeinen.

Nyt he tulevat julkisuuteen toteamalla, että eri maiden viranomaiset ovat toimineet tuhoavalla tavalla ja, että heillä ei olisi tässä tapahtuneessa ja tapahtuvassa osuutta ! WHO:lla on käytännössä länsimaissa suora ohjausvalta pandemia tilanteessa, joka ohjausvalta ulottuu kansallisiin viranomaisiin, Suomessa THL.
SYY, MIKSI WHO ON TULLUT TÄLLÄ TAVALLA TÄNÄÄN JULKISUUTEEN ON SE, ETTÄ HE OVAT NYT SIIRTYNEET PUOLUSTUSASEMIIN JA PYRKIVÄT ESTÄMÄÄN SEN, ETTÄ JOUTUVAT VASTUUSEEN KAIKESTA TÄSTÄ AIKAANSAAMASTAAN.

Ja, kuten tiedetään ja on todistettavissa, tällä Covid-19 pandemialla on vahvoja keskeisiä hahmoja, erityisesti BILL GATES, joka on rahoillaan saanut WHO:n ja monet tähän pandemiaan liittyvät muut tahot, noudattamaan omaa tahtoaan.

MIKSI WHO ON SIIRTYNYT PUOLUSTUSASEMIIN? Siksi, että kansainvälinen juristiryhmä, kansainvälisen lääkäri- ja tiedemiesryhmän kanssa on parhaillaan rakentamassa joukkokannetta WHO:ta vastaan ja rakentamassa kanteita "Ihmisyyttä vastaan tehdyistä rikoksista". Näiden juttujen keskeisenä syytettynä on myös Bill Gates. Tällä julkitulollaan tänään WHO pyrkii rakentamaan puolustusta, koska sille ja siellä päätöksiä tehneille ja myös suurelle joukolle muita henkilöitä tulee erinomaisen vaikeat ajat.

NYT ON KORKEA AIKA pysäyttää kaiken tämän banaalin pahuuden eteneminen maailmassa. Banaali pahuus on pahuutta, joka tehdään virkamiesvoimin ikään kuin viranpuolesta. Filosofi Hannah Arendt loi tämän käsitteen tutkiessaan, miten Natsi-Saksassa aivan tavalliset ihmiset kytkeytyivät karseisiin tekoihin kanssaihmisiään kohtaan, heidän omatuntonsa ei soimannut heitä lainkaan. Tutkiessaan esim. Eichmannin toimintaa, joka vastasi juutalaisten ja muiden kaasutettavaksi ja poltettavaksi vietävien logistiikasta. Tällainen on kuvaus banaalista pahuudesta: Aamiaisella virkamies /banaaliin pahuuteen syyllistyvä henkilö keskusteli rattoisasti puolisonsa ja lastensa kanssa ennen toimistoon töihin menemistä. Päivän aikana hän valvoi logistiikkakuljetusten toteutumista, ts. piti huolen, että vaunut tulivat täyteen kaasutettavia ja poltettavia ihmisiä, kävi varmaan välillä lounaalla, jutteli ihan tavallisia asioita työkavereiden kanssa - jotka osallistuivat samaan puuhaan, ja työpäivän jälkeen palasi kotiin, söi illallisen puolisonsa kanssa, kyseli lasten päivän kuulumisia, kuunteli radioita ja luki Natsien sallimaa lehteä, jossa tietenkin jutut olivat sensuurin avulla luotu tuota mielenmaisemaa tukemaan.

Banaali pahuus on sitä, että ihmiset ovat laittaneet "omantuntonsa syrjään", he eivät mieti yhtään pidemmälle, mihin he osallistuvat, he noudattavat määräyksiä, ja selittävät sillä työnsä merkityksen ja perusteen. Ero sodassa vastapuolen sotilaan tappamiselle on siinä, että jos sodassa sotilas kieltäytyy tappamasta, hän saa joko itse luodin otsaansa tai sitten joutuu sotaoikeuteen. Ts. oman hengen uhalla joutuu tilanteisiin, jossa on tehtävä teoista pahin; tapettava toinen ihminen.
Mietitäämpä tätä Covid-19 ajan virkamiestyötä, voitte ajatella, ketkä kaikki Suomessa ovat tehneet ja tekevät tällaista banaaliin pahuuteen kytkeytyvää työtä? Näitä on pilvin pimein, he ovat sokeassa auktoriteettiuskossaan aiheuttaneet paljon tuskaa ja tuhoa jo tähän mennessä.

Nyt WHO ilmoittaa, että Covid-19 ei ole ollenkaan niin vaarallinen virus, kuin mitä on ajateltu. Tämäkin liittyy puolustuksen rakentamiseen. WHO yrittää nyt kieltää sen tosiasian, että WHO ja Bill Gates joukkoineen, on laittanut tämän lumipallon liikkeelle ja vastaa sen seurauksista. Rukoilen, että näitä tuhoavia, vahinkoja ja tuskaa ja kuolemaa aiheuttaneita ja aiheuttavia päätöksiä tehneet saatetaan juridiseen vastuuseen toiminnastaan ja tuomitaan asianmukaisesti. Rikokset ihmiskuntaa vastaan ovat maailman vakavimmat ja pahimmat rikokset.

Suomessa hallituksen ja THL:n on muutettava toiminta-ajatuksensa täysin Covid-19:n suhteen. Käytössä olevat testit ovat tiedemiesten mukaan täydellisen epäluotettavia, joilla on tarkoitushakuisesti pyritty luomaan suunnatonta pelkoa ja ns. toista aaltoa. Testeihin ei näiden huipputiedemiesten mukaan voi luottaa lainkaan, sillä itse Wuhanin virusta ei ole koskaan löydetty, ja testi kaivaa esiin vasta-aineita, jotka ovat mm. syntyneet aikaisempien kausi-influenssien aikana. Positiivisen tuloksen saanut ihminen ei millään varmuudella ole Covid-19 kantaja, saatikka tartuttaja.

Ihmisten on korkea aika ymmärtää, että tämä käsittämätön episodi vuonna 2020 on kuvio, jonka keskeinen funktio on ollut luoda valtava pelon ilmapiiri. Syystä, joka on monien spekulointien ja arvailujen varassa tällä hetkellä. Mikäli tätä banaalin pahuuden leviämistä ei pysäytetä ja puhdisteta pois kulttuuristamme ja muualla maailmassa, on suuri vaara, että löydämme itsemme totalitaarisesta kulttuurista, jossa ihmisoikeutemme ja yksilön vapautemme on viety tavalla, jota kukaan ei tällä hetkellä halua uskoa todeksi. Kun saksalaiset heräävät varoittamaan muita maailman kansalaisia tästä kehityksestä ! Silloin kaikkien pitäisi herätä; sillä heillä jos kellä on omakohtainen kokemus, miten yhteiskunta päätyy salakavalasti totalitarismiin.

Älkää siis pelätkö, pitäkää huoli omasta immuniteetistanne ja hygieniastanne ja eläkää mahdollisimman normaalia elämää. Ulkoilkaa, syökää terveellisesti (terveellinen ruoka ei ole kallista) Ajatelkaa hyviä ja mukavia asioita. Kuunnelkaa kaunista musiikkia. Nauttikaa elämän pienistä asioita. Olkaa huomaavaisia toisianne kohtaan, sillä huomaavaisuus on arjen rakkauden osoituksia, sitä, millä luomme hyvää yhteistä elämää. Ottakaa oma voimanne kokonaan takaisin itsellenne ja käyttäkää maalaisjärkeä. Tukekaa toinen toistanne tässä samassa.

-Annu

Tässä 3  linkki,

josta löytyy valtakuvioiden salattua historiaa, joka osaltaan selvittää, miksi olemme nyt tässä tilanteessa:

www.4dmeditationwellness@gmail.com (Eliitin ja illuminaatin synty ja nousu)
https://www.4dmeditationwellness.fi/blogi/

 

Palaa artikkeli listaan

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää