Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.8.2020

Värähtelyt korkealla syyskuussa

Elokuun loppupuolella olivat voimat vähissä ja ahdistus pinnassa lähes kaikilla, joiden kanssa olin puheissa tai muuten yhteyksissä. Planeetta-asemien perusteella tällainen olotila kuuluu asiaan ja sillä on oma erittäin arvokas viesti Sinulle ja minulle: Konkreettinen ja näkyvä maailma muuttaa muotoaan päivittäin kiihtyvällä vauhdilla, eikä mikään mahti pysty pysäyttämään muutosta. En itse pysty ylläpitämään vanhoja rutiineja, jotka ovat olleet tähän asti lähes elämää ylläpitävä voima. Energia ei yksinkertaisesti millään riitä edes puoleen aikaisempaan verrattuna. Monet ystäväni kokevat samalla tavalla.

Liitän tähän blogiin videon zoomissa pitämästäni luennosta, jossa kerron ja näytän loppuvuoden merkittävien tapahtumien päivämääriä Marsin liikerataa seuraten. Materiaalisen maailman vuoret ovat siirtymässä samaan tapaan kuin magneettinen pohjoisnapa Thomaksen pyramidi luennon loppuvaiheilla. Turvallista kolkkaa on maailmasta enää vaikea löytää. Kaikkialla Euroopassa ahdistus purkautuu ennen näkemättömän suurina mielenosoituksina likimain kaikissa pääkaupungeissa ja tiistaina myös Helsingissä.

Sepon zoomluento loppuvuoden tunnelmista

Toistaiseksi mielenosoitukset ovat pysyneet hallinnassa, mutta muutospaineen kasvaessa panokset nousevat hallitsemattomiin lukemiin. Berliinissä kokoontui viikonloppuna varovasti arvioiden noin miljoona mielenosoittajaa (ylen mukaan n.20.000) ja kaikissa mielenosoituksissa yhteensä useampia miljoonia. Kollektiivinen tietoisuus saavuttaa yhä useampia ihmisiä päivittäin ja se pistää väkisin miettimään, miten tämä kaikki on mahdollista? Löytyykö vastaus pyramidiverkon ylläpitämästä värähtelystä, kuten Jussi Poraharju visioi tämän viikon pyramidiluennolla. Pyramidit yhdistävät maapallon ja ihmiskunnan mielenkiintoisella tavalla laajempaan universaaliin kokonaisuuteen. Jussin luento alkaa uskomattomilla yhteensattumilla Villa Auroran historiassa ja jatkuu paljon suuremmassa mittakaavassa. Jospa olemmekin pohjimmiltaan avaruuskansaa ja sitä kautta jotain suurta tehtävää täällä suorittamassa.

Astrologian harrastajat ovat kautta aikojen yhdistäneet planeetat ja niiden syklit ihmisten ja kansakuntien elämään. Tietoisuuden kasvaessa myös planeettakuvioiden tulkinnat muuttuvat, eikä pelkkien historiallisten faktojen perusteella pysty millään arvioimaan, mitä nuo nykyiset kuviot pitävät sisällään. Samalla tavalla kuin taloustutkijat, lääkärit tai tiedemiehet, voimme me astrologit vain spekuloida tulevaisuutta kukin omalla tavallamme ja oman ymmärryksemme tasolla. Spekulointi on kuitenkin kehityksen välttämätön apuväline, jonka ansiosta meillä on olemassa sähkö, lentokoneet, tietokoneet, sukellusvene, jne. Kaikki nuo keksinnöt ovat hulluiksi leimattujen nerojen mahdottomia visioita.

Tämä syyskuu on keskiviikon täysikuu mukaan lukien suurten visioiden kuukausi. Täysikuu on upeassa kulmassa Uranukseen ja Aurinko jatkaa kuun edetessä matkaansa tekemällä kolmiot kaikille Kauriissa matkaaville muutosplaneetoille eli Saturnukselle, Plutolle ja Jupiterille. Luovuutta ja auringon välittämiä ideoita riittää nyt kaikille halukkaille ja uusiin hulluihin ideoihin kannattaa tarttua noiden muinaisten nerojen ennakkoluulottomalla rohkeudella ja sinnikkyydellä. Me todellakin luomme yhdessä uutta maailmaa ja minun visiossani se on Valon maailma, joka nousee pimeyden ja ahdistuksen keskeltä. Ruotuun ja riviin pakottaminen on tuomittu epäonnistumaan vastustuksen kasvaessa koko ajan suuremmaksi tämän vuoden loppuun saakka. Nyt olemme vasta alkumetreillä. Hyvä tästä tulee.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

VIIKON TUOTE: Suosittelen tällä viikolla tutustumista henkisistä valmiuksista kertovaan tulkintaani Sisäinen Soturi

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää