Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.8.2020

Pyramidit, Aurinko ja maapallo

Tämän viikon astrologinen energia jatkaa tuttua kaavaa Marsin vauhdittamana ja meno maailmalla tuntuu yltyvän suorastaan tolkuttomaksi ihmisten alistamiseksi erilaisten kieltojen ja sääntöjen muodossa. Mielenosoitukset tätä median, hallitusten ja lääketeollisuuden mielivaltaa vastaan yltyvät kaikilla mantereilla. 90 luvun alussa Neuvostoliitto hajosi juuri tällaisten kansannousujen seurauksena, koska päättäjille ei jäänyt muuta mahdollisuutta, kuin julistautua itsenäisiksi valtioiksi. Tunnelma alkaa olla nyt samankaltainen myös täällä Euroopassa. Tyytymättömyys ja levottomuus kasvavat nopeammin kuin mitä niistä uutisoidaan.

90 luvun lopputulemaa ja rautaesiripun repeämistä ei monikaan olisi osannut ennustaa tapahtuvaksi, vaikka astrologien parissa monenlaisia skenaarioita toki liikkui. Mahdoton kuitenkin tapahtui, kuten suurvaltojen historiassa on aina aikaisemminkin tapahtunut. Jotain ehkä vielä mahdottomampaa on tapahtumassa vielä tämän vuoden kuluessa. Itse en ainakaan uskalla ennustaa yhtään mitään, mutta levottomuus jyllää suonissa ja jäsenissä melkoisella vauhdilla. Samankaltainen levottomuus vallitsee nyt globaalisti kaikkialla maapallolla. Kaikki tietävät jotain suurta olevan tapahtumassa, jotain johon ei pysty ennakolta konkreettisesti valmistautumaan.

Monet hakevat apua levottomuuteen myös astrologian avulla. Oma tulkintakalenterini alkaa olla tupaten täynnä ja pahoittelen, että en ole pystynyt vastaamaan kymmenien sähköpostilla aikaa kyselleiden tiedusteluihin. Sama buumi on menossa myös monilla kollegoilla ja siksi haluan tässä painottaa levottomuuden yleismaailmallista luonnetta, johon ei ehkä löydykään vastausta henkilökohtaisesta elämästä. Viimeaikaisissa tulkinnoissa on hyvin usein päädytty tilanteeseen, että kaikki onkin omassa elämässä ihan kunnossa myös planeettakuvioiden osalta, joka pelkkänä oivalluksena helpottaa tilannetta ilman mitään radikaalia muutosta omissa olosuhteissa. Levottomuus on valmiustila, joka syntyy kaikesta siitä, mitä maailmalla ja ehkä myös maapallon energiakentässä koko ajan tapahtuu. Olkaamme siis tietoisesti levottomia ja sillä tavalla valmiita toimimaan sitten kun on toiminnan aika. Astrokalenterista löytyy nyt Kulta-ajan symboli niiden tilaajien kuukausinäkymässä, jotka ovat kyseisen kuukauden aikana työvuorossa jossain omaan elämään liittyvässä muutosprosessissa.

Astrologian näkökulmasta katseltuna tämä kaikki on valmistautumista johonkin paljon suurempaan, joka toteutuu mitä todennäköisemmin meidän tavallisten kansalaisten toimesta. Yhä useampi alkaa oivaltamaan, että jotain on pahasti pielessä, ja kun tietoisuus saavuttaa kriittisen pisteen, on muutosta mahdoton pysäyttää. Tällä viikolla Mars tulee jo hyvin lähelle tarkkaa neliötä Saturnukselle ja sen symboliikan mukaan kaikki turhat rajoitukset alkavat ahdistaa niin paljon, ettei kapina ole vältettävissä. Lisää kapinan syistä ja seurauksista Sepon Speciaalissa. Suuri osa blogini seuraajista on selkeästi ilmaissut halunsa seurata myös maailmanmenoa astrologian ja astrologin eli minun näkökulmastani katsottuna. Laitan tästä eteenpäin maanantain blogiini aina erillisen linkin nimellä: Seppo special -  viimeaikaisia katsauksia maailmalta, jonne kokoan astrologiseen ajankuvaan sopivaa, tärkeäksi katsomaani ja poliittisesti sitoutumatonta tietoa konkreettisista ilmiöistä: videot, blogit etc. Sen pääsee jokainen halutessaan lukemaan, mutta ei ole pakko. Näin pyrimme välttämään yhteentörmäyksiä jatkossa blogin lukijoiden kesken.

Vaikka tämän päivän uutisointi lietsoo pelkoa joka tuutista, niin mitään todellista pelättävää ei tietenkään ole tuolta suunnalta odotettavissa. Maapallolla saattaa olla tapahtumassa jotain tuhat kertaa suurempaa, josta löytyy viitteitä pyramidien ja muiden rakennelmien viimeisistä tutkimuksista.

Katosiko happi maapallolta noin 12000 vuotta sitten

Thomas Wire´nin luento Mäntyharjun pyramidipäivillä auttoi ymmärtämään, miksi Aurinkoa on kautta aikojen palvottu suurena jumaluutena ja miksi sen merkitys tässä menossa olevassa muutossyklissä on suorastaan massiivinen. Onko maapallon magneettikehän heikkeneminen tietyin aikavälein mahdollistanut kaiken hapen nopean huuhtoutumisen maan ilmakehästä ja sen myötä eläimistön ja ihmisten muutamassa minuutissa tapahtuneen kuoleman? Ihmiskunnan ja uskontojen kehityshistoria avautuu henkeäsalpaavalla tavalla uudelleen, vaikka Thomas ei näkemyksiään suosittele purematta nielemään. Videon lopussa pääset näkemään, mitä maapallon magneettikentälle ja magneettisille navoille on tapahtunut viimeisten vuosien aikana, eikä se olekaan mikään pikkujuttu.´(Ensi viikolla on katsottavissa Alexander Jalon luento todistetusta hengentieteestä pyramidienergioissa) Katso luento alla olevasta linkistä. (Toistaiseksi katsottavissa vain Astron Youtube tilillä)

Aurinko ja Pyramidit / Thomas Wire´n

P.S. Myytinkertojat tili löytyyYoutubesta. Suosittelen lämpimästi liittymään huikeaan yhteisöön. Sieltä saa jo ennakkoon tietoa siitä, mitä maapallolla tai auringon aktiivisuudessa on tapahtumassa juuri nyt ja lähitulevaisuudessa. Olkaamme valmiita.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää