Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.7.2020

Mars julistaa liikekannallepanon

Tämä viikko käynnistyy Uudenkuun aikana eli Kuun ja Auringon kohdatessa toisensa täsmälleen oppositiossa Saturnukseen. Ainakin maanantaina ja alkuviikosta saattaa monesta tuntua, että veto on kateissa ja vaihteet hukassa. Saturnuksen suuri viisaus onkin tällä viikolla siinä, että malttaa olla tekemättä yhtään liikaa. Jokaisella meistä kulkee ylittämätön energiaraja jossakin ja tämän viikon alussa tuo raja on tunnistettavissa uupumuksena ja jaksamattomuutena. Pelkkä tietoisuus siitä, että oman jaksamisen rajaa ei missään tapauksessa saa eikä voi ylittää, voi helpottaa oloa ja vapauttaa turhasta syyllisyydestä.

Elokuussa käynnistyy vuoden 2020 loppuun asti jatkuva taistelu valon ja pimeyden voimien välillä niin henkimaailmassa kuin täällä fyysisessä maailmassa ihmisten välillä. Jokainen joutuu valitsemaan puolensa ja oman päätöksen perusteella teemme sitten oman osuutemme tässä historiallisesti merkittävässä ajassa. Pelkästään rakkautta julistamalla ja sitä kaikkialle säteilemällä emme onnistu maailmaa miksikään muuttamaan. Oman kannan julkaiseminen ja omien tietojen jakaminen on sitä konkreettista valosoturin työkenttää, joka mahdollistaa nukkuvien heräämisen tämän maailman järkyttävään todellisuuteen.

Kuuntelin erään englanninkielisen kanavoinnin jo satoja vuosia jatkuneesta lasten hyväksikäytöstä, raa'asta kiduttamisesta ja vankeudesta maan alla olevissa luolissa korkeimpien uskonnollisten ja valtiollisten johtajien toimesta. Kulta-aika tai Valon aika ei tuon kanavoinnin mukaan pääse käynnistymään ennen kuin tämä karmallisesti ihmiskuntaa orjuuttava toiminta saadaan päättymään. Olemme kaikki kollektiivisesti sidottuja tuohon miljoonien lasten ja ennen kaikkea nuorten tyttöjen kokemaan tuskaan. Pelkkää ooooom meditaatiota toistamalla asiat eivät tule tältä osin korjaantumaan.

Vain harva meistä joutuu kohtaamaan tätä kauhistuttavinta todellisuutta ihmisen julmuudesta, mutta valtavan moni meistä kohtaa muunlaista vääryyttä ja pahuutta joko omassa elämässä tai jonkun läheisen elämässä. Kaikki nämä ihmisen kärsimystä lisäävät ilmiöt ovat osa ihmiskuntaa orjuuttavasta prosessista, joka on tällä hetkellä kovalla ryminällä kaatumassa. Monet lääkärit, hoitajat ja tutkijat ovat uskaltautuneet ilmaisemaan tietonsa ja mielipiteensä maailman pysäyttäneestä viruksesta, jota ei kuitenkaan ole ruumiinavauksissa eri puolilla maailmaa löydetty virukseen kuolleiden elimistöstä. Myös koko testausjärjestelmä on osoittautunut ja virallisestikin myönnetty vääriä tuloksia antavaksi. Hyvällä syyllä voi kysyä, miksi WHO kielsi Covid potilaiden ruumiinavaukset ja miksi Facebook ja Youtube poistavat näistä tutkimuksista kertovat postaukset. Epidemia oli toki totta ja influenssat ovat totta edelleen, enkä halua vähätellä niiden vaarallisuutta, mutta jotain perin outoa tässä kuitenkin on tapahtunut.

Ihmisiin on lyhyessä ajassa ajettu sisään selittämätön kuolemanpelko. Vasta nyt 64 vuotiaana olen ensimmäisen kerran törmännyt suurimman osan ihmisistä yhdistävään ilmiöön, ettei kukaan saisi kuolla, eikä sairastua johonkin tiettyyn tautiin. Kaikkeen muuhun, kuten liikenteeseen, alkoholiin, tupakkaan, huumeisiin, nälkään, lääkkeisiin, rokotteisiin ja kaikkiin muihin sairauksiin kuoleminen on ihan ok. Niiden torjumiseksi ei tarvitse tehdä mitään yhtä radikaalia, vaikka niiden rinnalla Covid häviää täysin olemattomaksi tekijäksi kuoleman tuottajana kaikkialla maapallolla. Nyt sitten pelotellaan tämän olemattoman tekijän toisella aallolla. Tänään uutisoitiin 17 uudesta positiivisesta testituloksesta Suomessa, mutta ei sanaakaan mistään muusta huomattavasti vakavammasta terveysuhasta, itsemurhan tehneistä vanhuksista tai uusista syöpään sairastuneista, joita on valtavasti enemmän ja jonka ennalta ehkäisemiseen media voisi vaikuttaa uskomattoman paljon asiallisella tiedottamisella. Covid episodilla oli ja on edelleen oma suuri tarkoituksensa, jonka ydintä olemme nyt lähestymässä. Se toi tullessaan paljon muutakin hyvää kuin hygieniasta huolehtimisen, mutta näkyvissä on vasta jäävuoren huippu.

Tällaisen kuolemanpelon ilmaantuminen oli astrologien tiedossa jo vuosia aikaisemmin, kun tiedettiin tänä vuonna toteutuvasta yhtymästä Jupiterin, Saturnuksen ja Pluton välillä. En tiedä kenenkään astrologin osanneen ennustaa juuri tällaista hysteriaa, jonka perusteella pimeyden voimat onnistuivat lähes tyhjästä luodun kuolemanpelon turvin sulkemaan koko maapallon. Jupiter edustaa laajentumista ja liiketoimintaa, Saturnus edustaa rajoituksia ja rajoja. Pluto eli kuolemanpelko pysäytti liiketoiminnan ja sulki rajat, maat ja monet kaupungit. Pluto edustaa kuitenkin pelkän kuoleman sijasta jatkuvaa elämän ja kuoleman välistä kierokulkua eli kuolemattomuutta. Pluto opettaa meitä kunnioittamaan sekä elämää että kuolemaa. Ilman toista ei ole toista. Mikä ihmeessä sai kaikki ihmiset niin valtavasti pelkäämään kuolemaa juuri nyt ja juuri tämän tekijän toimesta. Liikenteessä kuolee ihmisiä paljon enemmän, mutta silti kaikki lähtevät autoillaan, pyörillään ja jalkaisin liikkeelle, eikä juuri kukaan pelkää kuolevansa matkan aikana. Mikä sai ja saa edelleen niin monet pelkäämään yhtä kuolemaa enemmän kuin niitä muita kuolemia, joita tapahtuu miljoona kertaa useammin ja joiden torjunta olisi paljon helpompaa?

Pelko ja stressi altistavat sairauksille ja mielialahäiriöille yhdessä teollisen sokerin, torjunta-aineilla myrkytetyn ravinnon, lääkkeiden sivuvaikutusten ja monenlaisten säteilyvaikutusten kanssa puhumattakaan monien hoitoalan yritysten järjestelmällisestä välinpitämättömyydestä lapsia, vanhuksia ja vammaisia kohtaan. Suuri osa astrologiasta kiinnostuneista toimii auttajina, parantajina ja opastajina omille läheisilleen, ystävilleen ja yrittäjinä toimivat omille asiakkailleen. Tätä arvokasta työtä tehdessään moni törmää pimeyden voimiin, joihin on pakko jollain tavalla puuttua silloin kun se on mahdollista. Tuhannet ihmiset ovat meillä Suomessa avautuneet sosiaalisessa mediassa, lehdistössä ja televisiossa eri tilanteissa kohtaamistaan vääryyksistä ja suorastaan laittomuuksista. Jokainen omat kokemuksensa ja omat tietonsa erilaisista väärinkäytöksistä julkaiseva ihminen on Valonsoturi, joka omalla panoksellaan vaikuttaa asioiden muuttumiseen ja valon lisääntymiseen.

Kun tarpeeksi moni uskaltautuu avaamaan suunsa, on päättäjien pakko tehdä edes jotakin tilanteiden korjaamiseksi. Inhimillisen ja rakkaudellisen elämän mahdollistaminen vaatii tarunhohtoisten sankareiden urotekoja juuri siinä omassa ympäristössä ja läheisten ihmisten parissa. Sankarin tehtävä vaatii rohkeutta, alitajuisten voimien hallintaa ja omaan korkeampaan tietoisuuteen luottamista. Olemalla vahva omassa elämässäsi pystyt auttamaan muita saman vahvuuden löytämisessä ja tarpeettomista peloista vapautumisessa.

Mars julistaa liikekannallepanon 4.8.2020 aloittaessaan koko loppuvuoden kestävän neliötykityksen kaikille edellä mainituille kolmelle planeetalle. Kutsu kuuluu jokaiselle valon soturille ja kutsuun vastaaminen tarkoittaa tietoista henkistä kasvua ja omaan korkeampaan tietoisuuteen pohjautuvia suuria päätöksiä päivästä toiseen koko loppuvuoden ajan. Näitä huipputehokkaita Mars-jaksoja mahtuu loppuvuoteen kaikkiaan 9 kappaletta, joista kustakin tulen kertomaan tarkemmin sitä mukaa, kun niitä ilmenee. Tietysti nämä ohitukset näkyvät myös jokaisen omassa Astrokalenterissa henkilökohtaiseen karttaan sovitettuna.

Yksi parhaista tuntemistani tavoista oman mielesi voiman valjastamiseen on itsehypnoosi ja NLP, jotka on mahdollista ottaa tehokkaaseen käyttöön Sami Minkkisen astrolaisille edullisella (79€ norm.349€) verkkokurssilla. Siihen voit käydä tutustumassa tästä linkistä. Valjasta mielesi voima hypnoosilla

Katso Samin ja Sepon tarinatuokio kurssista täältä

Itse olen käynyt Samin livekursseilla useamman kerran, mutta tämä verkkokurssi lyö ne laudalta mennen tullen. Minulle on helpompi omaksua uusia asioita palanen kerrallaan kuin koko setti viikonlopun aikana. Verkkokurssilla Sami tulee kylään 5-15 minuutiksi joka päivä kolmen viikon ajan ja jokainen kohtaaminen tuo ihmeellisen rauhan sydämeen ja lisää luottamusta omaan tekemiseen ja omiin päätöksiin. Verkkokurssin videot voi tallentaa itselle pysyvään käyttöön ja siellä on mukana sellaisia helmiä, joiden pariin tulee palattua aina vain uudelleen koko kurssin käytyäsi.

P.S. Astrologian peruskurssilla 25.-26.7. Hämeenlinnassa on vielä yksi paikka vapaana. Tutustu ja tule mukaan Täältä

P:S.S. Valon Soturi syö terveellisesti, liikkuu riittävästi ja tankkaa lisäksi C ja D vitamiinia sekä sinkkiä.

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää