Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.4.2020

Ikuinen Vappu yksin vai yhdessä

Vaikka viimeiset uutiset Koronan kyvyttömyydestä levitä ennustetulla exponentiaalisella tavalla sen paremmin Ruotsissa kuin Suomessa ovat positiivisia ja pääsemme aivan varmasti jatkamaan normaalia elämää toivottavasti mahdollisimman pian, menetämme yhden yhteisen tärkeän ihmisiä ja perheitä yhdistäneen kokoontumispäivämme pelon alttarille. Yhdessä oleminen ja kanssaihmisten tapaaminen ovat auttaneet monia meistä selviytymään ahdistavista elämän tragedioista ja tiukoista tilanteista. Tänä vuonna tämä yhteisöllinen selviämiskeino ei ole käytettävissä. Etenkin herkempien ihmisten hätä on käsin kosketeltavaa heidän ottaessaan yhteyttä tilanteessa, kun ei enää jaksa elää yksin.

Ihmisellä on ikävä toisen luo ja toisten luo. Tuhansia henkisiä kursseja ja tapaamisia on peruutettu, mutta astrologia väittää yksiselitteisesti, että juuri tämä eristäytynyt tilanne on avain uuteen, vapaampaan, parempaan ja korkeammin värähtelevään elämään. Elämän ja kuoleman planeetta Pluto pitelee käsissään uuden elämän tahtipuikkoa. Pluton tehtävä astrologisella kartalla ja planeettaohituksissa on vapauttaa ihminen tarpeettomista riippuvuuksista. Koskaan aikaisemmin nyt elossa olevien ihmisten historiassa ei tämä riippuvuuksista vapautuminen ole ollut näin täydellistä ja koko maapalloa koskettavaa.

Pluto on kuitenkin vasta aloittanut tämän vähintään kaksi vuotta kestävän vapauttamiskampanjansa, emmekä ole vielä nähneet kuin pienen esinäytöksen siitä, mitä on tulossa. Olen päässyt todistamaan tuhansia Pluton tahdittamia vapautumisia pitkän 30 vuotta kestäneen urani aikana ja tiedän, että rankalta tuntuvan vapaustaistelun jälkeen koittaa poikkeuksetta kirkkaampi, mielekkäämpi ja parempi aika. Henkilökohtaisessa elämässä tästä eristäytymisen ja oman ehdottomuuden ajasta on pakko selvitä itsenäisesti ja oma yksinäisyys hyväksymällä. Vapauttaja ei ilmesty paikalle valkoisella tai minkään värisellä ratsulla pelastuksen miekka viuhuen, vaikka sitä kuinka toivoisi.

Nyt elämme historiallisesti merkittävää kaikki maapallon ihmiset yhdistävää eristäytymisen aikaa, johon voit osallistua pelastajaa odottavana uhrina tai muutosta toteuttavana valonkantajana, joka vapaaehtoisesti pudottautuu omaan sisimpäänsä ja osallistuu sieltä käsin pelastusoperaatioon joka päivä omaa sisintään kuunnellen. Päivittäiset ratkaisusi ovat suurempia ja merkittävämpiä kuin osaisit ikinä kuvitella ja niiden perusteella tulet löytämään itsellesi kokonaan uuden elämän. Samalla luot uutta elämää koko ihmiskunnalle ja lisäät valon määrää maapallolla. Suosittelen osallistumaan edellisessä blogissa jakamaani valoverkkomeditaatioon mielellään päivittäin, mutta etenkin sunnuntaisin.

Järeät keinot käyttöön
Jos haluat vahvistaa tietoisuuttasi ja selviytymiskykyäsi oikein tosissaan, niin suosittelen lämpimästi tutustumaan Jennin tai Samin edullisiin verkkokursseihin Kulta-ajan verkkokaupassani. Itse olen löytänyt nämä kaksi samaan lopputulokseen tähtäävää menetelmää jo vuosia sitten, enkä uskalla edes ajatella mitä elämäni olisi ilman niitä. Juuri nyt kumpi tahansa näistä verkkokursseista tarjoaa turvallista reittiä omaan vahvaan ja oikeassa olevaan sisimpääsi. Nyt on aika elää tulevaisuuteen luottaen ja uusia mahdollisuuksia etsien. Nämä kaksi kurssia vievät Sinua vauhdilla oikeaan suuntaan. (Molemmissa kursseissa on tyytyväisyystakuu)

Tutustu Samin ja Jennin kursseihin tästä

Sami Minkkinen: Valjasta mielesi voima hypnoosilla

Jenni Demus: Rakkauskurssi - Matka omaan voimaasi

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää