Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.3.2020

Historiallinen puhdistus on käynnistynyt

Hämmästyttävää kuinka tarkasti tapahtumien huippu voikaan osua astrologisten kuvioiden kannalta kaikkein kriittisimpään ajankohtaan. Seuraavat kaksi viikkoa käynnistävät todenteolla materiaalisen maailman kaatumisen ja koko maapallon laajuisen laman, jonka kestoksi analyytikot arvioivat yli kaksi vuotta. Maanviljelys ja kotimainen ruokatuotanto kokevat kaivatun arvonnousun ja muuttoliike maaseudulle käynnistyy kohottaen maaseudun tonttien ja asuntojen arvoa suhteessa kaupunkiasumiseen.

Normaali kehityskulku on kiltisti hyväksyttävä

Synkkä talouskriisi pakottaa hallituksen asettamaan asioita tärkeysjärjestykseen ja ymmärtämään, että resurssit on jatkossa pakko käyttää omaan selviämiseen ja vain siihen. Yritysten konkurssiaalto pyyhkii yli Suomenniemen ja lisää sosiaalituen tarvitsijoiden määrää niin paljon, ettei rahaa riitä mihinkään ylimääräiseen. Kulutus vähenee ja verotulot vähenevät dramaattisesti, vaikka bensan hinta nousisi 10:een euroon litralta.

Mikä tässä on hyvää?

Saattaa tuntua vaikealta nähdä kaikki tämä positiivisena kehityksenä, mutta sitä se ehdottomasti on. Materiaalinen hyvinvointi on jo pitkään ollut pelkkä valtaviin lainasummiin perustuva kupla, jonka on joskus pakko puhjeta. Nyt on tullut aika löytää uudet henkiset arvot aikaisempien materiaalisten tilalle. Tähän kehityskulkuun liittyy vilpitön halu auttaa toinen toisiamme kaikin mahdollisin tavoin kriisitilanteissa. Apua tulee nyt uskaltaa pyytää ja tarjota sen alkuperäisimmässä muodossa eli välttämättömien elintarvikkeiden, vaatteiden ja ennen kaikkea vilpittömän ystävyyden muodossa.

Mitään pelättävää ei todellisuudessa ole

Pluto on jo tähän mennessä kouluttanut meitä selviämään monenlaisista menetyksistä elämässämme. Ne jotka ovat joutuneet luopumaan terveydestään tietävät, ettei millään muulla ole elämässä yhtä suurta merkitystä. Terveyttään ei kannata uhrata materian alttarille. Omasta kokemuksesta 90 luvun lama-aikana tiedän, että elämä jatkuu, vaikka olet menettänyt työpaikan, auton, asunnon, luottotiedot, ihmissuhteen ja lapset kaikki samalla kertaa. Masennukseni toki kesti muutamia kuukausia, mutta juuri nuo menetykset koen arvokkaimmiksi lahjoiksi henkisellä polullani. Ne kaikki ovat pientä terveyden rinnalla ja yksi terveyden kannalta ratkaiseva tekijä on iloinen ja murehtimaton mieli. Olemme pääsääntöisesti kaikki eläneet yli varojemme viimeisten vuosien aikana ja nyt pääsemme vapautumaan tuosta taakasta halusimme sitä tai emme. Viisainta on nyt kohdata rauhallisin mielin itselle kuuluva realistinen todellisuus, sillä ne kaikkein tärkeimmät asiat, kuten happi, vesi, ravinto, ystävät, läheiset, perhe, luonto ja rakkaus eivät tule katoamaan kenenkään elämästä.

Kaikkein tärkeintä tähän korkeampaan värähtelyyn siirtymisessä

on löytää todellinen yhteys itseen ja korkeampaan tietoisuuteen. Se voi tapahtua vain oppimalla rakastamaan itseään kokonaan uudella ja kriitikittömällä tavalla. Ei tietenkään ole sattumaa, että Kulta-Ajan verkkokauppaamme tulee juuri nyt tarjolle uskomattoman edullinen Rakkauden verkkokurssi. 12 viikon monipuolinen ja korkeatasoinen kurssikokonaisuus sisältää kaikki ne elementit, joista jo vuosia sitten maksoin lainarahalla yli 2000€ Lontoossa järjestetyssä tapahtumassa. Tuo osallistuminen muutti ratkaisevalla tavalla koko elämäni ja teki mahdolliseksi uuden näkökulman myös astrologiaan. Blogini videolla kerron hiukan lisää tuosta kokemuksesta, mutta pääasiassa keskustelemme kurssin vetäjän kanssa kurssin sisällöstä.

"Rakkaus" verkkokurssi

Tutustu Rakkauskurssin esittelysivuun alla olevasta linkistä. Jo esittelystä löytyy veloituksetta kolme arvokasta ja joillekin ehkä riittävää tietoa ja oivallusta antavaa videota oman elämän näkemiseen uudessa ja aiempaa positiivisemmassa valossa. Kulta-Ajan kaupan tarjous 49€ (Norm. 79€) koskee kaikkia sivuilleni päätyviä astrologian ystäviä. Kurssiin sisältyy edullisuuden lisäksi täysi tyytyväisyystakuu. Ellet kahden kurssiosion jälkeen ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Tästä syystä uskallan vilpittömästi suositella kurssille osallistumista.

 

Tutustu Rakkaus verkkokurssiin tästä

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää