Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.3.2020

Jo riittää, jo riittää...

Lukiessani "Magdalenejen Ääni" e-kirjaa tunnen kuuluvani essealaisten veljeskuntaan. Niin tutulta ja luonnolliselta kuulostaa heidän rakkaudellinen filosofiansa, joka hyväksyy ihmisen inhimillisenä, pelokkaana ja mustasukkaisena henkisenä olentona. Tämä aikamatkustamiselta vaikuttava kooste Jeesuksen aikakaudelta yhdistyy saumattomasti vanhan testamentin pohjana olleiden 17 kirjakäärön viimeisiin käännöksiin, joiden perusteella ihmisen luomistapahtuman takana on feminiininen voima. Ei siis androgyyni eikä ylimaallinen voima, vaan Naispuolinen ulkoavaruudesta maapallolle saapunut Annunaki. Anna-kirjoissa käytetään nimitystä jumalainen Äiti-Isä ja joissakin kohdin Isis. Jumaluuden olemassaoloa ei suljeta pois, mutta lukija vapautetaan jumalanpelosta, jonka varaan monet uskonnot ovat rakentuneet.

”Syntinen ihminen” on Kristikunnan luoma käsite, jolla on hallittu uskovaisia läpi vuosituhansien

Tässä e-kirjassa esiintyy kaikkiaan yhdeksäntoista erilaista ”Magdaleneä”, jotka kantavat Kristus-Magdalenen Ääntä, mukaanlukien Anna, joiden oli mahdotonta saada ääntään kuuluviin 2000 vuotta sitten, jolloin he joutuivat katselemaan Jeshuan opetusten vääristymistä ihmisiä pelolla hallitsevaksi kristinuskoksi.

Kristinuskon vainojen syynä oli se, että kristikunta piti Jeesusta Jumalanpoikana, joka tuli ihmiseksi fyysiseen maailmaan. Hänelle suotiin kärsijän rooli ihmisen hahmossa, mutta mitään ihmisen ominaista elämää, kuten seksuaalisuus hänelle ei suotu. Jeesuksen avioliitto Maria Magdalenan kanssa oli suuri uhka kirkolle. 

Konstantinus Suuri ja Nikean kirkolliskokous v. 325 aloittivat tehokkaan ihmisten manipuloimisen. Luotiin oppi Jeesuksesta ja ihmisen syntisyydestä, josta vain kirkko voi pelastaa ihmispoloisen, joka koko elämänsä pantiin elämään synnin, syyllisyyden ja häpeän kanssa. Tämä aiheutti sen, että kirkon piti luoda yhä kummallisempia oppeja selviytyäkseen selityksissään.

Neljännellä vuosisadalla pyhä kirkkoisä Augustinus sai nerokkaan idean ja loi perisynnin, joka lähtee Aatamista ja Eevasta; tämän mukaan vastasyntynyt vauvakin on syntinen. Vain kirkko voi armahtaa syntisen. Luotiin myös ikuinen helvetti, jonne päätyi, jos ei totellut kirkkoa. Sana helvetti on heprealainen Gehenna; nimi ja ilmeisesti koko idea saatiin Jerusalemin ulkopuolella olevasta kaatopaikasta, jossa paloi ikuinen tuli.

Konstantinopolin kirkolliskokous v. 554 tuomitsi harhaopiksi jälleensyntymisen, joka Jeesukselle ja hänen aikalaisilleen oli luonnollinen asia. Valtavat vainot aiheuttivat sen, että Anna Madgalenejen ääni e-kirjassa esiin tulevia Magdalenejä, essealaisia ja opetuslapsia vainottiin, kidutettiin ja tapettiin kirkon toimesta vääräuskoisina ja väärän totuuden kertojina, mistä johtuen he joutuivat kätkemään itsensä ja säilyttämään yllä mainitun totuuden sydämessään tulevaisuudessa julkituotavaksi. Nyt on tullut se aika.

E-kirjan johdanto-osassa tätä tapahtumaan kutsutaan Suun avaukseksi.

”Suun avaus”

Kristus-Magdalene sisarten ja veljien ja Valon Neuvostojen ykseydessä, Jumalaisen Äiti-Isän suojeluksessa, me tahdomme vihkiä sen, mitä egyptiläiset alkemistit kutsuvat: Suun Avaus.

”On aika sen, mikä on ollut vaiennettuna, tulla kuulluksi.. Jo riittää! Jo riittää! JO RIITTÄÄ”

Magdalenejen Ääni e-kirjassa ei puututa Jumala käsitteeseen sen enempää, mutta Jeesus kuvataan ihan oikeana ihmisenä, puolisona ja rakastavana isänä lapsilleen. Jeesuksen lasten ja hänen kolmen puolisonsa kertomukset antavat Jeesuksesta uskottavamman ja henkisesti paljon lämpimämmän kuvan kuin Uuden testamentin kertomukset, joissa keskitytään vain hänen pitämiinsä puheisiin. Jeesuksen elämä oli valtavan paljon enemmän kuin hänen sanansa. Tuosta todellakin sanoja korkeammasta energiasta saa kauniin oivalluksen tätä Magdalenejen Ääni e-kirjaa lukiessa.

Tieto on kanavoitua, kuten e-kirjan johdannossa selvästi tuodaan esille ja siksi kaikkeen e-kirjassa kirjoitettuun tulee suhtautua terveellä kriittisyydellä. Ajoittain tulee sellainen tunne, kuin tosiaan matkustaisi ajassa niihin tapahtumiin, joista kirjassa kerrotaan. Olivat kirjan tapahtumat totta tai ei, niin erittäin opettavaisia ne ainakin ovat.

Tutustu Magdalenejen Ääni e-kirjaan tästä.

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää