Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.1.2020

Lähtöjysäys Kulta-Aikaan

Jos hiukan on tuntunut siltä, ettei tämä vuosi 2020 ole vielä kunnolla päässyt alkamaan, niin se saattaa hyvinkin johtua siitä, että Saturnuksen ja Pluton yhdessä pitelemä starttipistooli jyrähtää kunnolla vasta vuoden ensimmäisen täysikuun loistaessa taivaalla 10.-12.1.2020. Tätä loppiaisesta alkanutta viikkoa leimaa äärimmäisen jännittynyt ja räjähdysaltis ilmapiiri, joka vaikuttaa uudistavalla voimalla kaikkiin ja kaikkeen koko ihmiskunnan elämässä. Yleinen levottomuus leimahtaa helposti riitelyksi, vahingonteoksi tai väkivallaksi pienimmästäkin kipinästä.

Mitään konkreettisesti näkyvää syytä omalle levottomuudelle ei useinkaan ole olemassa, sillä tämä koko vuoden jatkuva ja koko ajan vauhtiaan kiihdyttävä värähtelyn kohoaminen toteutuu näkymättömän maailman puolella. Se on jotain, josta saa pienen otteen meditaation, luonnossa kulkemisen tai vain hiljentymisen yhteydessä. Päivittäisessä arkisessa elämässä tällainen jännite aiheuttaa odottamattomia oikosulkuja, häiriöitä ja tahattomia virheitä helpoissa asioissa. Keskittymiskyky heikkenee kaikilla ja juuri niin nyt kuuluukin tapahtua. Elämämme alkaa hiljalleen siirtyä ratkaisevasti toisenlaisille raiteille, eikä se ole mahdollista ilman kaikkien osallistumista talkoisiin oman elämänsä osalta.

Seppo ja Samuli / Näkymätön maailma

Muutos on niin suuri, ettemme millään pysty toteuttamaan sitä vanhaa kaavaa ja vanhoja tottumuksia toistamalla. Syy- ja seuraussuhteet eivät enää noudatat perinteistä kaavaa. Siksi emme pysty entiseen tapaan päättelemään, mitä mistäkin tekemisestä tai sanomisesta seuraa. Mahdollisuus rationaaliseen elämään alkaa hajoamaan käsiin, joka kuuluu ottaa vastaan vapauttavana ja elämää helpottavana ilmiönä. Elämä alkaa palaamaan luonnolliseen ja pakottomaan rytmiin, jolloin on täysin mahdotonta varautua ennakolta juuri mihinkään.

Ratkaiseva osa palapelissä: Sinä

Korkeamman tietoisuutemme välityksellä olemme olemme jo nyt jatkuvassa yhteydessä menneeseen ja tulevaan, mutta emme vielä osaa käyttää tätä kehomme ja henkemme muodostamaa kvanttitietokonetta kunnolla hyväksemme. Kulta-ajan edetessä tulemme olemaan tahtoen tai tahtomattamme koko ajan vahvemmassa yheteydessä kollektiiviseen tietoisuuteen shumanin resonanssin ja sydänkoherenssin välityksellä. Kvanttimekaniikan näkökulmasta katsottuna elämässä ei voi olla ainuttakaan siihen kuulumatonta osaa. Jos yksikin ihminen poistuisi tästä kokonaisuudesta, ei mitään jäisi jäljelle.

Olemme lähestymässä oman valtavan merkityksemme ja elämämme tarkoituksen suurta oivallusta, jonka välityksellä opimme kunnioittamaan itseämme ja omaa tekemistämme äärimmäisen korkealle. Elämästämme on tulossa tietoisesti pyhää tiedostamattoman pyhän sijasta. Tähän asti olemme kuvitelleet hallitsevamme syyn ja seurauksen lakia, vaikka jokainen omalta kohdaltamme tiedämme uudelleen ja uudelleen siinä epäonnistuneemme. Luomamme konkreettinen kuva tekojemme ja sanojemme synnyttämästä tulevaisuudesta ei olekaan pitänyt paikkaansa. Jotain menee aina eri tavalla kuin pitäisi.

Lähtölaukaus 10-12.1.2020

Tähän tarpeettomasta ennakoinnista vapautumiseen saamme tällä viikolla lähtölaukauksen Saturnuksen ja Pluton ensimmäisestä keskinäisestä yhtymästä. Telineistä irrottautuminen on ratkaiseva vaihe lopputuloksen kannalta. Tämä satasen kisa kestää tiukkana koko vuoden 2020. Kilpailet vain itsesi kanssa ja palkintona on vapautuminen menneisyyteen sitovasta syyllisyydestä ja tulevaisuuteen sitovasta ennakoinnista. Kultainen graalin malja tarjoaa ikuista elämää tässä hetkessä, joka sisältää itsessään menneisyyden ja tulevaisuuden.

Alkamassa olevaan pyhään juoksuun tarvitset vain ja tarkalleen omat fyysiset ja henkiset erityislahjasi, jotka ovat kaikki välittömästi käytössäsi. Suurin osa ei kuitenkaan ihan lennossa muista/tunnista omia henkisiä kykyjään, jolloin startti saattaa jäädä harmittavan tehottomaksi. Fyysiset lahjasi virität huippuunsa lyhyellä joka aamuisella kuntotuokiolla (1-5min). Tärkeimmät henkiset valmiutesi löydät astrologisen karttasi aspektikuvioista, jotka avautuvat Sisäinen Soturi tulkinnan avulla.

Se on nyt hyvä kaivaa esiin ja ellei sitä vielä ole, niin nyt suosittelen vilpittömästi hankkimaan sellaisen. Tänä vuonna nämä henkiset valmiudet ovat tiedostettavissa ja tunnistettavissa vahvemmin kuin tuhansiin vuosiin.Tällä viikolla Aurinko ja Merkurius ovat yhtymässä osana täydenkuun kuviota, joka entisestään helpottaa kaiken henkisen tiedon omaksumista.

Ellet koe saavasi tulkinnasta apua omaan starttiisi, niin palautan maksamasi summan, eikä tulkintaa tarvitse palauttaa.

Tutustu/tilaa Sisäinen Soturi tästä

 

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää