Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

31.12.2019

Ennusmerkit 2020

Valo ja tieto lisääntyvät exponentiaalisesti lähimpien vuosien aikana, eikä kukaan pysty ennustamaan, mitä se konkreettisella tasolla tarkoittaa. Mitä tarkoittaa maailmanlaajuinen devalvaatio? Millainen rahajärjestelmä syntyy nykyisen tilalle? Myykö hallituksemme kaivosten ja sähkönsiirron lisäksi pohjavetemme ulkomaalaisille veroparatiisiyhtiöille? Hyväksyykö hallituksemme EU:n suunnitelmat jäsenvaltioiden taloushallinnan siirtämisestä unionin päätösvaltaan? Mikä maa eroaa EU:sta seuraavaksi? Milloin pankit aloittavat rahojen suojauksen rajoittamalla käteisnostoja? Hajoaako nykyinen hallituksemme jo keväällä 2020? Onko koko Eurooppa suurlakossa ennen vuoden 2020 päättymistä? Missä maa järisee ja kuinka paljon? Purkautuuko yksi vai useampia tulivuoria?

Merkkikohtaiset videot löytyvät Astro.fi ilmaispalvelusta kohdasta vuosihoroskooppi

Avoimia ja elämämme kulkuun ratkaisevasti vaikuttavia kysymyksiä on nyt ilmassa valtava määrä. Jotkut ovat jo muuttaneet kaiken liikenevän rahallisen omaisuuden kullaksi, jotkut ovat varanneet säkkikaupalla suolaa varastoon, jotkut ovat siirtäneet omaisuutensa bitcoineihin, jotkut ovat sijoittaneet metsään tai asuntoihin jne. Yhä useampi on tietoinen siitä, että maan tärkeimmistä asioista päättää joku muu taho kuin hallitus. Ensimmäistäkään varmaa keinoa tulevaisuuden turvaamiseen ei ole olemassa. Asiat muuttuvat sellaisella vauhdilla, ettei kukaan pysty näkemään eri tapahtumien seurauksia ennakolta.

Asioihin vaikuttaminen äänestämällä on päättynyt kaikkialla ja kaikissa maissa jo aikoja sitten. Politiikka on pelkkää absurdia pelleilyä, kuten meillä Suomessa olemme jo useaan otteeseen todenneet ja tulemme toteamaan jatkossa vielä selvemmin. Korruptio hallitsee kaikkea näennäisesti poliittista päätöksentekoa, eikä ole oletettavissa tilanteen muuttuvan muuhun kuin kehnompaan suuntaan sillä sektorilla.

Kutsu rauhanomaiseen vallankumoukseen eli Kulta-aikaan

Todellinen vaikuttaminen omaan ja ihmiskunnan tulevaisuuteen tapahtuu ajatustesi välityksellä. Tehokkaat planeettakuviot kohottavat koko maapallon värähtelyä ja Sinä voit päättää oletko omalta osaltasi vahvistamassa kollektiivista siirtymistä inhimillisempään, turvallisempaan ja tasapainoisempaan elämään. Systeemi tulee muuttumaan sisältä käsin, ei poliittisin keinoin. Sisältä käsin tarkoittaa jokaisessa yksilössä oman tietoisuuden kohoamisen kautta. Tämä kosminen kollektiivinen voima on täysin pysäyttämätöntä nyt menossa olevan 25950 vuoden syklin siirtymävaiheessa. Nykyinen epävarmuuden ja turvattomuuden aika on monien osalta jo päättynyt ja yhä useampi tulee liittymään nopeasti kasvavaan pelottomien parantajien joukkoon.

Miten tähän ryhmään liitytään?

Liittyminen on suhteellisen helppoa ja palkitsevaa ensi metreiltä lähtien. Ihmiskuntaa on hallittu pelon voimalla jo vanhan testamentin ajoista alkaen ja ehkä jo paljon kauempaa. Nykynuorison suurin pelko taitaa olla, että joku vie kännykän ja yhteys elämään katoaa siinä silmänräpäyksessä. Hiukan vanhemman sukupolven suurin pelko on, ettei saa rahaa riittämään kaikkeen "tarpeelliseen", kuten asuntoon, veneeseen, autoon, kodinkoneisiin, vaatteisiin, matkustamiseen, maksullisiin tv-kanaviin, lomaosakkeisiin ja monien osalta pelkkään ruokaan kaiken muun käytyä jo mahdottomaksi. Noin viidennes suomalaisista elää köyhyysrajalla tai reilusti sen alapuolella, eikä pelättävää ole enää niin paljon.

Olivatpa olosuhteesi mitkä tahansa, olet tervetullut pelottomaan elämään. Minulle on selvää, ettei kuolemaa ole olemassa ja se on yksi ratkaiseva elementti pelottomuuteen siirryttäessä. Kenelläkään ei ole mitään menetettävää. Ei ole koskaan ollut, eikä tule koskaan olemaan. AINA tulee jotakin tilalle, kun jotain poistuu. Näin on käynyt jokaiselle useampaan otteeseen ja tämä hemmetin elämä se vaan jatkuu pahimpien katastrofien ja henkilökohtaisten konkurssien jälkeen milloin milläkin tavalla, mutta se jatkuu, kunnes fyysinen kuolema korjaa. En ole kuullut kenenkään olevan peloissaan kuolemansa jälkeen, joten eiköhän se pelko siihen viimeistään pääty. Pelko päättyy, elämä ei pääty - elämä jatkuu.

Elämä, tekninen kehitys ja henkinen kehitys menevät eteenpäin ja se ihmeellinen voima saa suurimman osan meistä jatkamaan taivalta mitä hurjimpien menetysten jälkeen. Jos oikein tarkkaan katsomme taaksepäin, voimme lopulta todeta päässeemme eteenpäin ja oppineemme jotain mittaamattoman arvokasta jokaisesta kohtaamastamme kolhusta. Jotain niin arvokasta, että olemme valmiit löytämään jotain vielä arvokkaampaa. Palautuminen pettymyksistä vie aina oman aikansa parista viikosta useampaan elämään, mutta lopulta katkeruus on poissa.

Tämä vuosi 2020 on suuri mahdollisuus vapautua useiden elämien takaisesta katkeruudesta yksinkertaisesti vapauttamalla itsensä syyllisyydestä - näkemällä, että olen sittenkin elänyt ainoalla oikealla tavalla ja tehnyt ainoat oikeat ratkaisut niin tässä kuin edellisissä elämissä. Menneisyyden negatiivista karmaa ei ole olemassa - on vain menneisyyden lahja oppimisen ja oivallusten muodossa. Ellemme vielä ihan osaa, niin opetellaan luottamaan omaan pyhään, kosmiseen viisauteemme ja jatkuvaan yhteyteemme korkeamman voiman kanssa. On uskomattoman vapauttavaa ja riemullista tietää koko ajan olevansa oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja tekevänsä vain täsmälleen oikeita ratkaisuja.

TERVETULOA KULTA-AIKAAN!

P.S. Teknisistä syistä saan alennukset pois Astrokaupasta vasta tiistaina 2.1. it-väen palatessa töihin. Siihen asti tilannetta saa hyödyntää omantunnontuskia tuntematta.

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää