Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Kulta-ajan
kauppa
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

9.12.2019

Venus ja Rakkauden kiitorata vuoteen 2020

Vanha on väistymässä uuden tieltä

Tämän päättymässä olevan vuoden tapahtumat ovat jo monella tavalla enteilleet lähestymässä olevan vuoden taloustsunamia ja hiljaista vallankumousta, josta valtamedia vaikenee kuin muuri. Keski-Euroopassa on liikenne jumissa maanviljelijöiden täyttäessä tiet traktoreillaan, mutta se ei ole "oikea" uutinen. Ranskan mielenosoitukset ovat jatkuneet jo kuukauden, mutta vasta yleislakko ylitti uutiskynnyksen Suomen valtamediassa. Kansa on heräämässä yhteen suurimmista huijauksista, josta perusteeton ilmastohysteria on viimeisin massiivinen rahanpesu operaatio. (En vastusta päästöjen vähentämistä kaikin keinoin teollisuuden ja yksityisen ihmisen toimesta, mutta rahan syytäminen kansainvälisiin ilmastorahastoihin on hölmöintä ja vahingollisinta, mitä asian hyväksi voidaan tehdä. Mieluummin rahat käyttöön suomalaisiin ilmastotekoihin Suomessa kuin pimeillä maailman markkinoilla.)

Nämä ovat vain pieniä esimerkkejä maapallon ja ihmiskunnan nykyisestä tilasta ja tuon niitä esille kysyäkseni, elämmekö tällä hetkellä tasapainossa ja harmoniassa itsemme kanssa. Ohjaako päivittäistä elämää menettämisen pelko vai ilo ja innostus omasta tekemisestä, kotielämästä, lapsista, läheisistä ja vapaa-ajasta.

Joulukuussa Venus tekee yhtymää Saturnukselle ja Plutolle käynnistäen heräämisen oman sydämen arvomaailmalle. Matka ratkaiseviin muutoksiin maapallolla vuonna 2020 käynnistyy asioista, joita SINÄ pidät itsellesi rakkaimpina ja arvokkaimpina juuri tällä hetkellä.

Vuosi 2020 on valtava loikka kohti tasapainoa ja harmoniaa

Lähestymme sitä dramaattista hetkeä, kun meillä on vain toisemme ja pysymme hengissä vain toisiamme auttamalla ja tukemalla. Tulevaisuus ei ole koskaan aikaisemmin lähimpien satojen vuosien aikana ollut yhtä ennalta arvaamaton, kuin se on tällä hetkellä. Työpaikka, oma yritys, oma asunto, oma auto eivät enää ole omia, vaan lainarahan takana. 

Siksi tasapaino ja harmonia on löydettävä jostain muualta kuin ulkoisesta maailmasta ja materialistisista asioista. Uskon, että jokainen löytää omasta menneisyydestä hetken tai hetkiä, kun elämä tuntui olevan lopussa jonkun katastrofin seurauksena. Olen itse ollut pohjattomalta tuntuvassa paniikissa moneen kertaan elämässäni ja menettänyt myös omaisuuteni moneen kertaan. Ihme on kuitenkin tapahtunut kerta toisensa jälkeen ja ihmeitä tapahtuu meille kaikille koko ajan.

Ensi vuoden planeettakuvio haastaa meidät löytämään sisäisen voimamme ja toteuttamaan maapallon tasapainottumista omalta osaltamme. Näistä Kulta-ajan muutoksista ja merkityksistä tietoisuutesi tiellä voit tulla tietoiseksi esimerkiksi Astrokalenterin avulla.

Tällä hetkellä heräämisiä tapahtuu hurjalla vauhdilla ja pian heränneiden määrä ylittää kriittisen pisteen

Sillä hetkellä valta vaihtuu materialta takaisin hengelle ja voittajia ovat kaikki pelkonsa kohdanneet ja pelkonsa voittaneet. Herääminen on yksinkertaisesti pelosta vapautumista.

Suurimmassa pelossa elävät tällä hetkellä ne, jotka kuvittelevat hallitsevansa rahalla ihmiskuntaa ja näkevät joka päivä rakennelmansa heikkenevän ja tietävät sen myös luhistuvan. Jokainen herännyt ja heräämässä oleva tietää omistavansa valtavasti paljon enemmän, kuin rahalla voi koskaan saavuttaa ja tämä tietoisuus on ratkaiseva askel Kulta-aikaan.

Omien vaikeimpien hetkien aikana planeetat, Astrokalenterin tulkinnat ja tarotit ovat auttaneet ymmärtämään tilannetta ja tekemään ratkaisuista helpompia tai kivuttomampia. Tietoisuus omasta henkisestä tilanteesta ja kehitysvaiheesta auttaa ottamaan vaadittavat askeleet epäröimättä ja hiukan pienempää syyllisyyttä tuntien.  Herääminen on prosessi, joka toteutuu kriisien ja niistä selviämisen välityksellä. Tietoisuuden kasvun myötä uppoamme aina vähemmän ja nousemme nopeammin takaisin pintaan. Jokainen yksittäinen selviytyminen tekee meistä vahvempia ja vahvempia. Jo muutaman selviytymisen jälkeen paniikki on muuttunut pysyvästi ratkaisun etsimiseksi. Silloin voit lukea itsesi heränneeksi tai vähintään heräämässä olevaksi.

Joulukaupassa Astrokalenterin tilaajalle 4 tarot-tulkintaa kaupanpäälle.

Teppo tontun yhdeksäs kalenteriluukku löytyy täältä

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää