Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

3.11.2019

Jarru hukassa pelti rutussa?

Vauhdin kiihtyessä myös törmäysriski kasvaa eksponentiaalisesti eli moninkertaisesti vauhtiin nähden. Marsin neliö Plutolle on tarkimmillaan tiistaina 5.11, mutta rytinää riittää kyllä koko viikolle oikein mukavasti. Pienetkin mielenosoitukset leimahtavat helposti täydelle liekille ja varovainen kannattaa olla kaikkialla, missä liikut. Sisälle syystä tai toisesta patoutunut paha olo purkautuu pienimmästäkin ärsykkeestä ja pahimmillaan ilman mitään ulkoista syytä.

Monet ovat ajautuneet henkisesti ahtaalle vain siksi, että elämästä on tullut niin säännösteltyä ja ulkoa päin ohjattua, ettei ihmiselle tunnut jäävän lainkaan omaa liikkumatilaa. Niin kauan kun vaatii itseltään nykyajan normeihin asettumista, tulee elämästä koko ajan vaativampaa ja ahdistavampaa. Pelkkä pankkiasioiden hoitaminen on tehty ikäihmisille lähes mahdottomaksi ja toimeentulo haastavaksi täysin iästä riippumatta. Äitinä, isänä, opettajana, sairaanhoitajana, opiskelijana ja lähes missä tahansa ammatissa ovat vaatimukset kasvaneet ylivoimaisen korkealle.

Lähes ainoaksi selviytymiskeinoksi jää itselle asetetun riman pudottaminen edes siedettävälle korkeudelle. Yhä useampi asiakkaani kysyy: Onko minun pakko jatkaa, vaikka en millään jaksa. Ulkoisesti kaikki on hyvin, mutta voimat ovat loppuneet ja nykyisen tilanteen ylläpitäminen on yksinkertaisesti mahdotonta. Mitä Sinä vastaisit tai vastaat tähän tilanteeseen tulleelle läheiselle? Omalle lapselle, omille vanhemmille, omalle kumppanille. Voiko lasta rohkaista lopettamaan koulunkäynnin, vai pitääkö vaan yrittää painostaa jatkamaan silläkin uhalla, että kuppi menee nurin ja jotain hallitsematonta pääsee tapahtumaan.

Tässä tilanteessa on tällä hetkellä kymmeniä tuhansia vanhempia meillä Suomessa. Osa tiedostaa tilanteen ja suurin osa ei, mutta kummassakaan tapauksessa helppoa ulospääsyä ei ole olemassa. Lopulta terveys on kaikkea muuta arvokkaampaa ja siksi laitan tähän Viikkokatsaukseen videoksi keskusteluni terveydestä Samuli Perälän kanssa. Samuli on entinen huippu-urheilija, joka saavutti urallaan mm. voimanoston nuorten maailmanmestaruuden ja kaksi EM-kultaa. Hän oppi kuuntelemaan ja kunnioittamaan kehoaan kuitenkin vasta sen jälkeen, kun huomasi ajautuneensa henkisesti ja fyysisesti pahaan epätasapainoon. Tuolloin oikeiden kysymysten kautta alkoi matka syvempään itsetuntemukseen ja tarkempaan kehon kuunteluun. Kuten hän itse sanoo: ”Matka todellisempaan elämään.” Samulista voit lukea lisää täältä.

Video: Matkalla Valoon 1

Valmista yhteiskunnan normit täyttävää vastausta ihmisen ongelmiin ei useimmiten ole lainkaan olemassa. Silloin vastaus löytyy vain normit kaatavalla tavalla, joka helposti leimataan laiskuudeksi, huonoksi kasvatukseksi tai joskus jopa heitteille jätöksi, jonka seurauksena pannaan toimeen huostaan otto. Seuraukset ovat poikkeuksetta haastavia, mutta tilannetta voi ja tulee verrata ydinlaitoksella havaittuun vakavaan turvallisuusriskiin. Kalliin laitoksen sulkeminen ajoissa ja sähkön loppuminen on pieni ongelma Fukusiman edelleen jatkuvaan katastrofiin verrattuna.

Valtava joukko ihmisiä on tällä hetkellä kestämättömässä tilanteessa vain siksi, että yrittävät selvitä seuraavasta pikavipin maksusta uuden lainan turvin tai siksi, että pankin myöntämä laina on liian suuri koskaan takaisin maksettavaksi. Mitä tällaisessa tilanteessa voi tehdä, muuta kuin hyväksyä tilanne ja jättää lainat maksamatta. Ydinvoimala on suljettava vakavampien ongelmien välttämiseksi. Minulle kävi tällä tavalla jo vuonna -92 ja ottihan se koville hyväksyä itsensä asunnottomaksi ja maksukyvyttömäksi kansalaiseksi, jonka yrityskin oli selvitystilassa seuraavat 7 vuotta. Suurin osa selviää lopulta uudenlaiseen elämään kuin ihmeen kaupalla. Niin tulee nytkin käymään.

Astrologiset kuviot ovat nyt haastavampia kuin kukaan tahtoisi niiden olevan. Tästä syystä myös ratkaisut vaativat vahvaa itsetuntoa ja rohkeutta katsoa omaa tilannetta silmästä silmään. Valmiutta tehdä oman tilanteen ja omien olosuhteiden vaatimia päätöksiä mahdolliset tappiot tai notkahdukset hyväksyen. Lähes kaikki maapallon valtiot ovat aivan kuralla jättimäisten lainojensa kanssa, jotka vain lisääntyvät vuosi vuodelta ja jotka eivät koskaan tule maksettua maailmanpankille takaisin. Onko se sitten ihme, jos kansalaisilla on sama tilanne Amerikassa, kiinassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Valtaväestön tilanne on kestämätön eli normitilanne, joka pääsääntöisesti tulee selviämään jotain muuta kautta, kuin velat maksamalla. Jotain ratkaisevaa tulee tapahtumaan ihan lähiaikoina ja siihen ei voi varautua millään muulla tavalla, kuin rauhoittamalla mielensä ja sydämensä ymmärtämään, että ongelmat eivät ole itse aiheutettuja. Ihmiset on tarkoituksella ohjattu tällaiseen tilanteeseen, josta juttelemme tiukkaan sävyyn Samulin kanssa tulevilla videoilla: Matkalla Valoon 2.-5.

Kaikkeen tähän sekamelskaan ja ahdistukseen on olemassa valoisa ratkaisu, joka syntyy jokaisen ihmisen omasta tietoisuudesta ja itsenäisistä päätöksistä. Tämä tietoisuus kasvaa vahvemmaksi päivä päivältä ja samalla todelliset elämänarvot valtaavat tilaa ulkoapäin asetetuilta säännöiltä ja rajoituksilta.

Parhaimmillaan tunnistat tämän ajan sisältämät mahdollisuudet kasvavana itsevarmuutena ja jatkuvana tietoisuutena olostasi oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Elät nyt salaisten voimiesi näkyviin tulemisen kultaista aikaa, jonka toteutuessa huomaat kokonaan uusien ovien avautuvan niin työkuvioissa kuin ihmissuhteissa sellaisella voimalla että todellakin tarvitset uusia valmiuksiasi päivittäisten omien valintojesi tekemiseksi. Valintojen, jotka muuttavat ja uudistavat elämääsi nopeammin ja tasapainoisemmin kuin ikinä osaisit etukäteen kuvitella.

Astrologiseen karttaasi koodatut henkiset valmiutesi löydät täältä

Palaa blogi listaan

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää