Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

15.10.2019

Nytkö se on alkanut?

Ihan ensiksi lämmin kiitokseni kaikille minua moikkaamassa käyneille rakkaille ystäville Hengen ja Tiedon Messuilla Helsingissä. Molempien päivien luennot olivat täynnä kuulijoita, mikä ilahdutti suuresti sydäntäni. Tässä videoklippinä hiukan luento- ja messutunnelmia sekä haastattelu Kultainen Aika 1 kirjan kirjoittajasta. Hänet tavoittaa osoitteesta auruksenaho@hotmail.com ja videolla näkyvästä facebook osoitteesta.

 

Messuilla Astrokalenterille tuli noin 1000 uutta käyttäjää. Kiitos kaikille tarjoukseeni tarttuneille. Luennollani kerroin, että kaikki Astrokalenterin aktiiviset käyttäjät tulevat saamaan sähköpostiinsa kirjeen siitä, miten tämä vuonna 2020 tapahtuva suuri planeettakohtaaminen näkyy kunkin kalenterikäyttäjän omalla astrologisella kartalla. Lähetän kirjeen heti, kun se on teknisesti mahdollista, mutta aivan varmasti tämän vuoden puolella.

Onko Turkin ja Syyria sota pelkkää raakaa sotapeliä? Kuka sen todellisuudessa on aloittanut? Mihin sen on takoitus johtaa? Näihin kysymyksiin ei valtamedia tarjoa vastauksia, eikä asiaa haluta tältä kannalta lainkaan tutkia. Viimeisten 50 vuoden aikana on tapahtunut paljon valtavia katastrofeja, joiden todellisuus on pystytty kätkemään suurelta yleisöltä taianomaisen tehokkaasti. H&T-messujen luennolla palaan ajassa jopa 50000 vuotta taaksepäin aikaan, jolloin lehdistöä ei ollut, mutta asioita kuitenkin kirjattiin ylös ja kätkettiin huolellisesti. Huomattavasti tarkempaa tietoa ja konkreettisia näyttöjä nykyistä korkeammasta teknologiasta noin 25000-30000 vuoden takaa on saatettu julkisuuteen viimeisten vuosien aikana.

Mielenkiintoisinta on kuitenkin lähihistoriamme tapahtumien linkittyminen planeettasykleihin ja se mitä ihmiskunnalle juuri nyt on tapahtumassa. Tähän hetkeen johtaneet tapahtumat ovat valitettavan synkkää kerrattavaa ja melko haastavalta vaikuttaa myös tämän hetken tilanne monella eri tavalla. Haluan luennollani osoittaa, ettei tilanteen korjaaminen ole mahdollista poliittisin keinoin, eikä asevoimin. On vain yksi vaihtoehto. Suunnan täytyy vaihtua meidän sydämessämme. Jos pystyt katsomaan ensi viikolla julkaistavan videon loppuun saakka, voit huokaista helpotuksesta ja keskittyä täyttämään oman osasi suuresta suunnitelmasta. Meillä kaikilla on omat erityiset valmiutemme ja oma tapamme luoda uutta ja parempaa elämää.

Julkaisen luennon toivottavasti jo ensi viikon blogissani.

Pyrin jatkossa keskittymään näissä blogeissani keinoihin, joilla voimme vahvistaa sydäntietoisuuttamme ja osallistua hyvältä tuntuvalla tavalla Kulta-Ajan toteutumiseen maapallolla.

Ensimmäinen astrologinen askel näiden omien valmiuksien äärelle on Luonteesi Voimat tulkinta (Tutustu tästä linkistä)

P.S. Astrologian harrastajille on tarjolla la 19.10.mielenkiintoinen luento Suomen Astrologisen Seuran toimesta. Aiheena Astrologia ennen syntymää ja luennoimassa astrologinen tietopankki eli Raimo Nikula. Tarkempaa tietoa luennosta löytyy tästä linkistä. Raimo Nikulan luento

P.S.2 Kovasti on kyselty henkilökohtaisia tulkintoja. Arto Virtanen tekee sellaisia Tikkurilassa 23.10 Bio-Shop Ikinuoren tiloissa. Aikavarauksia voi kysellä Tarjalta numerosta: 040 524 2677  (Hinnat 30min 55€    ja  60min 90€)

 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...

Tilaa Astrokalenteri

Aloita matkasi kohti korkeampaa tietoisuutta kulta-ajassa

Kulta-ajan tekijänä Astrokalenterin avulla voit tutkia itsensä ja kosmoksen välistä suhdetta kulta-ajassa. Oppiessasi tunnistamaan erilaisia kosmisia kulta-ajan syklejä karttasi syntymätekijöiden kanssa, luot itsellesi merkityksellisempää ja tietoisempaa elämää kulta-ajassa ja sen tekijänä.

Lue lisää