Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Hei!

Olen Virpi Karjalainen, fengshui-konsultti ja kiinalaisen astrologian tulkitsija. Kirjoitan myös omaa elämääni astrologian ja fengshuin valossa luotaavaa blogia. Nyt haluan tarjota myös sinulle mahdollisuuden kurkistaa tarkemmin kiinalaiseen ikiaikaiseen viisauteen. On aika ottaa eläimet ja elementit esiin!

Virpi Karjalainen

Itse olen ulkoisesti Tuli-Lohikäärmeen oloinen, mutta sisälleni kätkeytyy tasaisen varmaa voimaa kolmen Vesi-Tiikerin muodossa. Pinnan alla uidaan siis syvissä vesissä, mutta onneksi kissaeläimenä Tiikerilläni on ne yhdeksän elämää. Arvaamaton Tiikerin luonteeni, jota Vesi kuitenkin olennaisesti tyynnyttää, on vienyt minut monen mutkan kautta itämaisen viisauden ja erilaisten elämän totuuksien etsinnän pariin. Tiedonjano ja halu ymmärtää elämän syvimpiä mysteereitä, eli ihmisen omaa sielunelämää, on minut tähänkin pisteeseen tuonut.

Törmäsin kiinalaiseen astrologiaan lähdettyäni opiskelemaan fengshuita. Yhtäkkiä edessäni oli tiukka setti pilareita, eläimiä, elementtejä, tähtiä, yhdistymisiä ja yhteentörmäyksiä. Sisäinen astrologi minussa heräsi. Tästä haluan tietää lisää.

Sillä ”lisää tietämisen” polulla olen edelleen. Vaikka astrologian huikeiden syvyyksien opiskelu on pitkä loppuelämän duuni, niin nyt osaan jo tulkita ihmisen luonnetta, potentiaalia, ihmissuhteita ja elämänkaarta. Erikseen tarjoamani laaja, koko elämän kattava tulkinta tehdään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa, sillä kukin on oman elämänsä asiantuntija. Minä, kiinalaisen astrologian tulkitsijana, voin sen sijaan nähdä kartalla selityksiä. Usein on huojentavaa, kun saa selville miksi käyttäytyy kuten on käyttäytynyt ja miksi on tehnyt tietyt valinnat. Olemme kaikki edenneet astrologisen karttamme antamien opasmerkkien mukaan.

Meillä kaikilla on kiinalaisessa astrologiassa neljä pilaria syntymävuoden, -kuukauden, -päivän ja -tunnin mukaan. Näissä neljässä pilarissa piilevät neljä eläintämme ja niiden luonteeseen erottamattomasti kuuluvat elementit: vesi, puu, tuli, maa ja metalli.

Tämä Astro.fi-sivuilla oleva kiinalaisen astrologian tulkinta keskittyy nimenomaan sinun eläimelliseen puoleesi. Saat selville Neljän Pilarin mukaiset eläimesi ja näihin eläimiin kiinteästi liittyvät elementit. Sillä on merkitystä, oletko Tuli-Kukko vai Vesi-Kukko, vaiko kenties Puu-Koira tai Metalli-Koira. Kun eläimiä on yhteensä 12 kappaletta ja elementtejä on viisi, niin tuloksena on 60 erilaista eläinyhdistelmää. Sinun omassa kartassasi operoi niistä neljä juuri sinulle syntymähetkellä tarkkaan valikoitua yksilöä. Et siis ole vain yksi eläin, kyllä niitä on isompi lauma mukana!

Olennainen osa kiinalaisen astrologian tulkintaa on myös syntymäpäivän mukaan määräytyvä itse-elementti tai päivänmestari. Se kertoo millainen olet luita ja ytimiä myöten, kun katsomme karvapeitettäsi syvemmälle. Jos olet Yang Tuli, säteilet vahvaa voimaa ja lämpöä kuin aurinko. Jos olet Yin Metalli, olet terävä, kiiltelevä ja soinnukas kuin arvokoru tai -instrumentti.

Jos haluat ottaa selvää kuka oikein olet, näin kiinalaisittain, niin olet juuri oikeassa paikassa!

Kiinalainen astrologia

Neljä Pilaria BaZi -tulkinta

Tutustu Neljä Pilaria BaZi -tulkintaan