Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

16.1.2020

Kiinalaisten eläinten vahdinvaihto

Kiinalainen uusivuosi koittaa ensi viikolla. Raketit ammutaan ilmaan ja lohikäärmeet päästetään tanssimaan pitkin katuja perjantaina 24.1.2020. Lauantaina 25.1. olemme jo siirtyneet Metalli-Rotan vuoden puolelle. Kun sekä länsimainen että kiinalainen vuodenvaihde on ohitettu, pääsemme vasta kunnolla uuden vuosikymmenen energioihin käsiksi. Tammikuu onkin aikaa, jolloin elämme vielä vanhan ja uuden välimaastossa. Siksi sanotaankin, että tammikuussa on turha tehdä vielä uudenvuodenlupauksia, sillä ne eivät kanna kovin pitkälle. Niitä painaa vielä vanha, raskas, lopussa oleva ja kaikkensa antanut edellisen vuoden energia, ja saatamme itsekin tammikuun alussa epäillä kykenemmekö pitämään lupauksemme, tuleeko toiveistamme tänäkään vuonna totta. Itsekin koen tammikuun hyvin raskaaksi kuukaudeksi – elämä ei muutu uudeksi kertalaakista, vaikka kalenterissa sivut ja numerot vaihtuvat. Tarvitsemme todelliseen uuteen alkuun keveyttä, ja se löytyy helmikuun puolelta, kun valoisampi kevättalven energia tervehtii meitä.

Taakse jäävä Maa-Sian vuosi 2019 edusti rauhallisempaa yin-energiaa, voisi jopa sanoa sellaista paikoillaan pyörivää, jähmeää energiaa, joka ei millään päässyt kunnolla liikkeelle. Maa-Sika on hidas, harkitseva eläin, joka ei säntää sinne tänne. Olisimme ehkä halunneet unelmiemme lähtevän lentoon voimallisemmin vuonna 2019, mutta jotenkin niissä oli koko ajan pieni käsijarru päällä, etenkin loppuvuotta kohti. Tämä oli hyvin turhauttavaa, lannistavaakin. Maa-Sian vuosi ei aivan lunastanut kaikkia lupauksiaan, jos sellaisiin olimme menneet uskomaan. Se vasta haudutteli ja pohti isompaa muutosta.

Uuden vuosikymmenen käynnistävä Metalli-Rotta tuo tähän muutosta. Jo pelkkä nimi kertoo, että nyt alkaa tapahtua. Rotta on vilkas ja nopealiikkeinen yang-eläin, joten se lähtee sutjakkaasti liikkeelle, eikä jää pyörimään samaa vanhaa ympyrää. Rotta vaatii tehokkuutta ja se laittaa asioita alulle. Saatat huomata, että itsekin teet ryhtiliikkeen ja pistät elämäsi palikat uuteen järjestykseen. Metalli-Rotta pakottaa siihen, ja sen sisältämä yang-metallienergia ei neuvottele, se suorastaan käskee. Tällä eläimellä on niin voimakas vietti tavoitella unelmiaan, että sinussakin voi nousta uusi uhmakkuus pintaan. Samalla pintaan voi nousta myös paljon aiemmin piiloteltuja emootioita, sillä vesielementin eläimenä Rotta on syvästi tunteellinen, eikä mikään pintaliitäjä. Joudumme tekemisiin omien tunteidemme, myös vahvojen negatiivisten tunteiden, kanssa. Olet ehkä jo tuntenut patojen alkavan purkautua, ja vihan ja epämääräisen ahdistuksen nousevan pintaan? Se on energiatyötä, jota Rotta johdattaa meidät tekemään. Jos pintaan purkautuvat negatiiviset tunteet ottavat meissä vallan, se voi tehdä myös ikävää jälkeä kollektiivisesti. Olemme siis vastuussa paljosta, emme paitsi omasta elämänhallinnastamme, vaan myös koko maapallon tilasta.

Tulossa on siis hyvin mielenkiintoinen vuosi, joka on täynnä yllättäviä tapahtumia ja omien emootioidemme kanssa pelaamista. Kerron tulevasta Metalli-Rotan vuodesta lisää ensi viikolla, kun varsinainen h-hetki koittaa. Silloin selviää myös, mitä sinun vuosieläimellesi kuuluu ja mihin haasteisiin me ihmiskunnan tasolla joudumme.

Jos haluat ottaa selvää mitä eläimiä sinun kiinalaisella kartallasi olikaan, Neljän Pilarin astrologinen perustulkinta kertoo syntymävuotesi, -kuukautesi, -päiväsi ja -kellonaikasi mukaiset.

Terveisin

Kiinalaisen astrologian asiantuntija
Virpi Karjalainen 

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...