Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia

Tutki karttoja
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

24.10.2019

”Metalli syntyy Maan sylissä” - parisuhdeastrologiaa päivänpilarista

Kun teen kiinalaisen astrologian mukaisia tulkintoja asiakkaille, opin aina itsekin jotain uutta. Se voi olla pieni oivallus, joka sytyttää silmät loistamaan. Viimeksi se tapahtui, kun kirjoitin asiakkaan raporttiin, että ”Metalli syntyy Maan sylissä”. Asiakkaan itse-elementti Yang Metalli istui kuvaannollisesti Maata edustavan eläimen sylissä päivänpilarissa, eli kartan parisuhdepilarissa. Se symboloi sitä, kuinka kumppani on aina tukena, ja kuinka parisuhteessa vallitsee harmonia. Se kertoi, kuinka ihminen puhkeaa kukkaan puolisonsa sylissä.

Voit siis syntyä aina uudelleen, kun pääset kontaktiin sinua rakastavan ihmisen kanssa

Hän antaa sinulle ne voimat, joita tarvitset, hän kuuntelee hulluimmatkin ideasi ja nyökyttää innoissaan, sanoo, että mene ja tee niistä totta.

Sellaista me kaikki haluaisimme, ja ennen kaikkea tarvitsisimme. Kaikilla ei vain ole tätä asetelmaa BaZi-kartan päivänpilarissa.

Jos harmonia käännetään päälaelleen, voimat voivat alkaa karata, kun antaa omastaan liikaa. Kysymykseen voi tulla myös kontrollisuhde. Tuntuu, että toinen kontrolloi, määrää, sanoo ikävästi eikä edes tajua pyytää anteeksi. Hän saattaa vähätellä niitä upeita ideoitasi, tai ei edes kuuntele niitä. Se tuntuu kurjalta, sillä vierellä on kuitenkin se tärkein ihminen, se, jonka olet itse valinnut mukaasi elämän yhteiselle polulle. Se polku tulee olemaan kovin kivikkoinen ja yksinäinenkin, jos mitään tukea ei löydy. Myös parisuhteessa voi kokea olevansa yksin, jos vastavuoroisuutta ei löydy.

Voi käydä myös niin, että sinä itse joudut olemaan se vahva osapuoli. Näet, miten toista harmittaa, miten häneltä loppuvat eväät kesken kaiken eikä ole tietoa mistä sen seuraavan ravitsevan sielun aterian saa. Sinä annat tukea, sinä sanot ne lohduttavat sanat, tarjoat sylin, tarjoat eri näkökulman.

Kiinalaisessa astrologiassa päivänpilari voi kertoa kaiken tämän. Se voi kertoa harmoniasta ja tuesta, kun vaikkapa pilarissa alla oleva Puu antaa sytykettä ylemmälle itse-elementti Tulelle (esim. Tuli-Tiikeri, tai Tuli-Jänis). Silloin rakkaus sinun sisälläsi syttyy liekkiin, kun se saa sekä happea että polttopuuta. Tilanne on hallussa myös, jos olette molemmat samaa energiaa. Silloin päivänpilarissa voi olla vaikkapa Maa-Härkä, Metalli-Kukko tai Vesi-Sika. Aaltoilette samalla aallonpituudella, on helppo ymmärtää missä toinen menee ja mitä tarkoittaa.

Sitten on niitä muita esimerkkejä. Sinulla voi olla päivänpilarissa Tuli-Rotta tai Puu-Apina. Rotan vesienergia sammuttaa itse-elementin oman liekin, tai ainakin kastelee kaikki hyvät ideat sammuksiin, pikkuhiljaa tihuuttaen. Puu-Apinan kohdalla Apinan metallienergia ottaa kirveen tai siimaleikkurin käteen, ja alkaa tehdä hakkelusta, tai siistiä leikkuutyötä, joka kohdistuu toisen minuuteen ja rakkaudelliseen energiaan. Ei se tarkoita, että puolisosi on vaarallinen tai väkivaltainen, älä ymmärrä minua väärin. Vaan tässä kiinalaisen astrologian tarjoilemassa parisuhdedynamiikassa toinen on hieman niskan päällä, eikä ehkä arvosta toisen sisintä olemusta tai hänen pyrkimyksiään elämässä. Voitte kyllä puhua, mutta onko se samaa kieltä? Pitääköhän rivinvälit kaivaa useammin esiin, ja katsoa, ettei hampaankoloon jää mitään ylimääräistä.

Omaa päivänpilariaan ei voi muuksi muuttaa

Et voi kiepsauttaa kontrolliasetelmaa harmoniaksi, vaikka päälläsi seisoisit. Mutta voit ottaa toisen näkökannan. Teidän astrologisissa kartoissanne voi olla paljon muita tekijöitä, jotka natsaavat hyvin yhteen. Sieltä voi myös löytyä sitä tosielämän harmoniaa, jonka eteen tehdään joka päivä töitä. Sillä on aivan totta mitä sanotaan: että kun tulee kotiin raskaan työpäivän jälkeen, edessä voi olla uusi työsarka. Eivät ne kotityöt, vaan rakkauden ylläpitämisen työ.

Koskaan ei kannata jumiutua vain yhteen tulkintaan, tai uskoa vain yhteen teoriaan. Kannattaa avata silmät, katsoa asioita vähän laajemmin, valita vaikka ne rusinat pullasta ja uskoa pelkkään hyvään, sillä sittenhän se toteutuu.

Minun päivänpilarini kertoo, että tehtäväni on tukea kumppania, olla apuna, herätellä näkemään asiat eri kantilta, tarjota se syli, jonne paeta maailman julmuuksia. Se syli on avara, ja tuntuu, että tällä hetkellä sinne voi tulla hakemaan lohtua vaikka koko lukijakunta.

Sillä rakkaus on rajatonta. Se vain kasvaa, kun se pistetään poikimaan.

Ole sinäkin rakkauden lähettiläs, sanoi BaZi-tulkintasi päivänpilari mitä tahansa. Mutta jos haluat vilkaista, että mitäs se kiinalainen astrologia tästä aiheesta oikein kertookaan, niin eikun Tulta päin! Tai Vettä, Metallia, Puuta tai Maata, mitä ikinä oletkin. Oman Bazi-tulkinnan voi tilata täältä.

Terveisin 

Virpi Karjalainen

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...
Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.
Odota hetki ...