Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

1.8.2019

Kiinalaiset aavepisteet ja elämäntie

Kun kuulin hiljattain ensimmäistä kertaa aavepistehoidosta, jossa käytetään kiinalaista astrologiaa, numerologiaa ja akupunktiopisteiden aktivoimista, olin heti myyty. Ryntäsin laittamaan nimeni listaan, jotta saisin oman hoitoajan. Minua kiinnosti etenkin se, että hoidossa pyritään poistamaan syntymäkartan osoittamia traumoja ja esteitä oman sielunsuunnitelman toteuttamiselta. Olen päättänyt, että haluan kaikki tulpat ja tukkeet elämästäni pois, jotka hidastavat kulkuani, olivat ne sitten piilossaolevia traumoja, selittämättömiä pelkoja tai vinksahtaneita asenteita. Kyllä niitä jokaiselta tuntuu löytyvän, mutta omistani olisin jo valmis luopumaan.

Aavepistohoito

Tämä jännältä kuulostava aavepistehoito oli jatkumoa sille, mihin olen muutenkin sattumien kautta ohjautunut tänä vuonna. Kävin alkukesästä Theta Healingissä, jossa päästiin syvälle tiedostamattomiin lapsuuden haavoihin, jotka siellä mielen pohjalla vielä vaikuttivat. Oli yhtäaikaa rankkaa ja vapauttavaa tajuta, millaista pienen lapsen kipua olen sisälläni kantanut, aivan syyttä suotta. Se lähetettiin kerralla korkeampien voimien purettavaksi. Tunsin, että jotain liikahti sen jälkeen elämässäni eteenpäin, ja päivätajunta pääsi vihdoin työstämään siihen asti piilossa olleita asioita.

Tamperelainen pitkän linjan hoitaja ja elämäntien tulkitsija Maire Kotilainen otti aavepistehoitoa varten tarkan syntymäajan ylös, ja laski sen perusteella minulle numerologian mukaiset numerot sekä kiinalaisen astrologian mukaiset voimaeläimet, minulle toki jo ennestään tutut kaverukset Tiikerin ja Lohikäärmeen. Sitten hän alkoi kertoa minulle viestiä elämäntehtävästäni sekä oppiläksyistäni tänä vuonna, mysteerion vuonna, jolloin minun tulee saattaa anteeksiantamisen kautta loppuun kärsivällisyyden ja nöyrtymisen läksyni, sekä löytää oma oikea itseni ja oma vahva paikkani maailmassa. Kyseessä on kannaltani siis hyvin merkittävä, käänteentekevä vuosi.

Maire kertoi muun muassa, että Lohikäärme-energiani on lapsekasta, ja sitä kautta löytyy riemu ja hellyys elämään. Tarueläimenä Lohikäärme on lapsien rakastama ja rakastaa lapsia, ja voi lentää maalla, merellä ja ilmassa, ilman rajoja. Tiikeri sen sijaan tuo elämääni jämäkkyyttä ja vakavuutta, tietynlaisen sisäisen säännöstön. Se haluaa tutkia asioita syvällisesti, ymmärtää itseä ja muita. Tiikeri on kuin tutkiva journalisti, joka kääntää jokaisen kiven tiedonjanossaan. Koska Tiikeri tasapainottaa ja antaa elämälleni raamit, en olekaan mikään huithapeli ympäriinsä lentelevä Lohikäärme, vaan opettelemassa täällä omia rajojani niin, että kunnioitan myös toisten rajoja.

Tiikerin täytyy kuitenkin oppia nöyryyttä, sillä se menee helposti ego edellä

Kerroinkin Mairelle, että luonteeni on aikaa myöten pyöristynyt, kulmani hioutuneet ja nöyryys sekä kyky ymmärtää muita ihmisiä on kasvanut. Se on tarpeen, jotta pääsen Lohikäärmeen edustamaan hellyyteen, lapsenmieliseen seikkailuun ja taivaallisen rakkauden läksyyn kiinni. Kun jakaa omastaan, ei menetäkään, vaan saa moninverroin takaisin.

”Olet valon ja rakkauden lähettiläs ja parannat ja hoivaat muita syvällisen ihmisymmärryksesi kautta”, minulle sanottiin elämäntehtävästäni. ”Taivaan valo löytää sinut mistä piilosta tahansa, sillä Pomon kanssa tehty sopimus täytyy saattaa loppuun. Olet esimerkkinä muille, ja sinua seurataan ja kuunnellaan. Sen mukana tulee suuri vastuu.” Siinä olisi yläasteella opo ollut ihmeissään, jos olisin kertonut mikä minusta tulee isona! 

Kun olin saanut minulle hyvin resonoivan viestin omasta elämäntiestäni, oli aika ottaa moksausvälineet esille ja aktivoida kiinalaisen lääketieteen mukaiset akupunktiopisteet. Selästä kuumennettiin pistettä, joka on yhteydessä edesmenneisiin auttajiin, ja rintakehän ja kaulan alueelta avattiin mm. Kohtalon portti -piste. Molemmista ranteista lähetettiin kuumaa tulienergiaa syntymäkartan traumoja poistamaan. ”Yritä kestää mahdollisimman pitkään, vaikka moksa polttaa!”

Hoidon jälkeen oli rauhallinen olo. Tiesin, että jotain muuttuu nyt. Jo pelkkä tieto siitä, miten minun tulee tänä vuonna asennoitua anteeksiannon kautta, ja kuinka kehossani olevia kanavia on aktivoitu ja mielen tukkeita poistettu, sai aikaan luottamusta tulevaisuuteen, sekä siihen suureen suunnitelmaan.

Olen elämässäni jos jonkinlaisissa hoidoissa juossut itseäni parantamassa, ja uskon vakaasti, että kullakin hetkellä meitä ohjataan juuri oikeaan suuntaan, juuri sillä hetkellä sen oikean parantajan luo. Ei kuitenkaan pidä takertua siihen, että juuri tämä juttu minut hoitaa ja parantaa kertalaakista, sillä se on kokonaisuutena pitkä jatkumo. Kuten aavepistehoidossa sain kuulla, kaikki sairaudet ovat omaa karmaamme ja paranevat henkisen kehityksen myötä. Tervehtyminen on pitkä tie, kivulias, mutta lopulta niin antoisa.

Usein olemme itse oman potentiaalimme käyttöönottamisen esteenä

Tärkeintä on, että noudatat aina vaistoasi, se ohjaa oikeaan paikkaan, välillä yrityksen ja erehdyksen kautta. Minut vaisto ajoi tällä kertaa aavepistehoitoon ja tuntui oikealta, että siinä käytettiin pohjana nimenomaan kiinalaista astrologiaa.

Miten upeaa olisikaan, että hoitohenkilökunnalla (esim. lääkärissä, psykoterapiassa tai leikkaussalissa) olisi mukanaan astrologian tarjoama syvällinen tieto! Se vasta edustaa tulevaisuuden uutta aikaa, jossa ihminen otetaan todella kokonaisuutena huomioon. Minulla on Vesimiehen visio, että pian meitä astroihmisiä ei enää pidetä omituisina höppänöinä, vaan todellisina edelläkävijöinä. Syntymäajan mukaisten traumojen ja elämäntien esteiden purkaminen kiinalaisen astrologian, akupunktion ja moksauksen avulla voisi silloin olla täysin arkipäivää.

Pääset omien kiinalaisen astrologian mukaisten voimaeläimiesi jäljille tutustumalla BaZi-perustulkintaan. Siinä ei puututa aavepisteisiin eikä syntymäkartan tukoksiin, vaan otetaan mittaa sisäisistä eläimellisistä sisäisistä eläimellisistä voimistasi. Kaikissa meissä kun on tuota. alkukantaista eläimellistä vaistoa!

Terveisin

Virpi Karjalainen
Kiinalaisen astrologian asiantuntija

Palaa blogi listaan

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Facebook kommentit